Canımm arkadasım ıyıyım ben moralım cok ıyı acayıpp motıve oldum ben sızler sagolunn
Guzelım sınırlenmıyorum kesınlıkle cok sakınım gercekten sevıyene kesınlıkle ınemem...
Az once profılıne gırıp Konulara yazdıklarına baktım daa kısılıgını az cok cozdum ve uzuldum senın adına Allah yardımcın olsun
onun ıcın senınle ugrasacak vaktım hıc yok
enim için abartı bir gelinlik modeli o yüzden beğenmedim ama kendim için düşündüğüm de fakat önemli olan giyecek kişinin yani sizin beğenmiş olmanız eğer beğeniyoran içine siniyorsa kimseyi kaale alma derim.
cnm bncede cok kötü deil yani sen begendiysen kime ne dimi
Fikrini degistirmedigine sevindim. Bunu geri verip baska alsan icinde kalacakmis, belli. Sen bu gelinligi begenmissin ve dahasi yakinlarin da sen de yakistirmissin. O zaman bitmistir. Demek ki senin uzerine oturmus ve cok yakismis. Dunyada ne kadar insan varsa o kadar da zevk var , o yuzden insanlarin begenmemesi aklini karistirmasin. Benim zevkime de hitap etmiyor, ama yakisan birinin ustunde gormeyi isterdim bu gelinligi.
Mutlu bir evlilik, dugununde de iyi eglenceler diliyorum.
Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?