Dert sahıbı oldum resmen .....

aaa mahalle kavgasinda soylenmez bunlarr seviye falan..nich nichh.. vaktiniz olmadigindan konunun basindan beri gelinliginizi begenmeyenleri haklamakla gecirmissiniz kiymetli saatlerinizi.. benimlede ugrasmadiginiz icin cok mersi..
ayricaa 1.83 'luk ecenin uzerinde ucube duran seyin, kendi uzerinizde cok guzel durdugunu iddaa ettiginize gore kendi psikolojik sorunlarinizla ilgilenseniz belki topluma daha da faydali olurdunuz.. objektifsizlik kadar kotusu de yok dostlaarr

Guzelım sınırlenmıyorum kesınlıkle cok sakınım gercekten sevıyene kesınlıkle ınemem...
Az once profılıne gırıp Konulara yazdıklarına baktım daa kısılıgını az cok cozdum ve uzuldum senın adına Allah yardımcın olsun
onun ıcın senınle ugrasacak vaktım hıc yok [/QUOTE]

cnm bncede cok kötü deil yani sen begendiysen kime ne dimi

enim için abartı bir gelinlik modeli o yüzden beğenmedim ama kendim için düşündüğüm de fakat önemli olan giyecek kişinin yani sizin beğenmiş olmanız eğer beğeniyoran içine siniyorsa kimseyi kaale alma derim.

cnm bncede cok kötü deil yani sen begendiysen kime ne dimi [/QUOTE]

Arkadaslar yorumlarınız ııcın tesekkur ederım

Son düzenleme:
Fikrini degistirmedigine sevindim. Bunu geri verip baska alsan icinde kalacakmis, belli. Sen bu gelinligi begenmissin ve dahasi yakinlarin da sen de yakistirmissin. O zaman bitmistir. Demek ki senin uzerine oturmus ve cok yakismis. Dunyada ne kadar insan varsa o kadar da zevk var , o yuzden insanlarin begenmemesi aklini karistirmasin. Benim zevkime de hitap etmiyor, ama yakisan birinin ustunde gormeyi isterdim bu gelinligi.
Mutlu bir evlilik, dugununde de iyi eglenceler diliyorum.

Canım cok tesekkurler

Arkadaşım öncelikle Sen evleneceksin ve gelinlik olarak bunu beğenmişsin hayatını paylaşacağın insan dahi bunu beğenmiş.

Aynaya baktığı zaman saçıyla makyajıyla herşeyi ile kendine has olan gelinleri severim ben bence herkes gibi moda furyasına kapılıpta prenses modeli giymek zorunda değilsin eğer beğendi isen bence de çok güzel olur bende dantel severım gelinliğimide öyle diktirdim zaten.Birde şu açıdan düşün nazicane fikrim mutlusun,sevdiğin insanla evleniyorsun,içine sinen bir gelinliği beğenmişsin parası olmayıpta gelinlik giyemeyenlerden tutta maddi açıdan istediğini alamayanları düşün şükret ve en önemlisi MUTLU ol kimsenin sözüne aldırma bence...

solkolum, bence konunuzu kapattırın. Boşunuza keyfiniz kaçıyor.

Bildirilen görüşlerin olumsuz olması çok normal; zevk ayrımı ama bu kadar seviyesiz fikir bildirmek normal değil.

Demek ki var bir problem, çözümü zor görünenler var.

ben bazı şeylerde çok katıyım galiba.ben beğenmişsem tamamdır.hiç kimse fikrimi değiştiremez.beğenmemişsem de almam.1-2 sefer eşimin zoruyla giysi aldım.ne giyebildim ne de birine verebildim.dolap bekliyor

konu sahibi siz ve aileniz beğenmişsiniz.üstelik nişanlınız da beğenmiş.neden başkalarının kafanızı karıştırmasına izin veriyorsunuz,herkesin zevki farklıdır

senn beğenerek kiraladıktan sonra kimsenin lafına aldırma.herkes bu dönemde her konuda nacizane fikirlerini sen sormadan söyleyecektir.o yüzden sakın bu tarz şeyler için bozma moralini.

sen beğendikten sonra kimsenin lafına bakma canım.sonuçta bu senin düğünün ve senin hayalin.daha fazla kimseye sorupta moralini bozma düğün gününü düşün.

Gelinlik çok öznel bir şeydir bence...
Bakarsınız, giyersiniz ve işte bu dersiniz...
Aylarca gelinlik modeli baktım, kafamda çizdim durdum...
Sonra ilk girdiğim modaevinde ilk giydiğim gelinliğe aşık oldum bu dedim.
Başka yerlere de bakalım dediler, kırılmasınlar diye evet dedim, gittim giydim ilk giydiğimden daha çok beğendiler ama benim kendimi güzel ve rahat hissedeceğim gelinlik önemliydi...
Gittim ve ilk beğendiğim gelinliği aldım....

Herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide yok, görseldeki gelinlik kişisel olarak benim giyemeyeceğim kadar şatafatlı.
Giyecek olan sizsiniz ve siz kendinizi mutlu hissediyorsanız bitmiştir....

sen begendikten sonra gerisi boş :) benim gelinliğime biraz buna bezerdi ama daha kalabalıktı ama çok ağır oluyor fakat çok gösterişli :)

önemli olan senin kendini o gelinlik içinde nasıl hissettiğin.
eşime ve kayınvalideme böyle bir gelinlik göstersem bayılırlardı herhalde.

ben sade bir gelinlik seçmiştim. sadeydi ama eteği kabarık tüldü
benim de istediğim buydu. kriterim yıllar sonra baktığımda ne komikmişim dememekti.
farklı değil aksine klasik olmak istiyordum..
annemle gidip denedim biz bayıldık.
eşim ve kayınvalidemle gittim daha sonra bunu beğendim diye göstermeye..
ikisi de bana başka gelinlik beğendirmeye çalışıyor.

ben sizin gelinliğinizi giymek istemezdim, benim zevkime uygun değil.
ama biliyorum ki benim gelinliğim de herkese hitap etmez.
ayrıca hazırlıklı olun..
bu nişan düğün olaylarında herkes bayılır yorum yapmaya..
kimseyi memnun edemezsiniz.
çok güzel gelin oldu deseler ne olacak demeseler ne olacak..

mrb gelinligin güzel ama gercekten yaz dügünü icin fazla kapali bende sicaklarsin diye düsündüm.tabi sen özellikle kapali tercih ettiysen baska canim.degistirme imkanin varsa degistir yok sa gülerek giy hicte morelini bozma.eminim güzel bir gelin olursun.cok mutluluklar isize.

Tatlım, sen beğendin mi bu gelinliği? ''İçime sindi, tam istediğim gibi
görünüyorum.'' dedin mi? Bunları dediysen, bundan daha güzelini
bulamazsın ki zaten. Senin günün olacak o gün, kim ne derse desin.
Ben de yakın bir zamanda evlendim. 3 gelinlik denedim ve herkesin
beğendiği gelinliği almadım. Kendimi iyi hissettiğim, aynada bakınca
işte bu dediğim gelinliği aldım. Görüntüden de ziyade içinde rahat
hareket edebildiğim gelinlik önemliydi benim için, özellikle buna dikkat
ettim. Ben bunda rahatım, bunu istiyorum dedim.

Daha bir çok seyde fikir belirtecek insanlar. Yok saçını şöyle yap,
bu duvak olmaz, o ayakkabı giyilir mi vb. bir sürü. Hepsine bakarsan
işin zor. Zevkler çeşit çeşit. Sonuçta da dediğim gibi senin günün.
Heşeyin tamamen istediğin gibi olması için uğraş. Ben babet giydim
diye kardeşim bile eleştirdi. Ama saatlerimi topuklu ayakkabı tepesinde
geçirmek istemedim. Ertesi gün yolculuk yapacaktık üstelik. Hem benim
içinden gelen buydu, ne yapayım. İyiki de öyle yapmışım. Akşam eve
döndüğümüzde ah ayaklarım falan diye sızlanmadım hiç
Bi de pembe babet giydim fotolarda çok güzel çıkmış

Ben eminim o gelinlik sana çok yakıştı ve içine sindi. Yoksa almazdın.
Bizde güzel fotoğraflarını görüp yorum yapıcaz inşallah. Rabbim huzur ve
mutluluk versin her daim.

bu klasik salon tarzı yerlerde giyilecek nostaljik ve abartılı bir gelinlik
kır düğünü temasıyla bu gelinlik arasında gerçekten en ufak bir uyum kuramadım

allah içinize sindirsin siz beğendikten sonra kimsenin düşüncesinin önemi yok tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…