Dert sahıbı oldum resmen .....

Tatlım yorumları okumadım ama fikrimi söylemedn geçemicem
Bende çok beğenmedim canım k. bakma ama imkanın varsa değiştir bence :44:

Çevrenizdekiler sizin üzerinizde beğenmişlerse demek ki size çok yakışmış.

Ayrıca abartılı bir gelinlik değil..Orjinal ve şık bir gelinlik.

Fiziğiniz uygunsa böyle bir kesime hiç üzülmeyin..

Neden olumsuz yorum yapılmış böyle bir gelinlik için anlamadım.

Sanırım klasik gelinlik modellerine alışmış herkesin gözleri.

Dantel, straplez v.s ya da zevk ayrımı devreye giriyor..Herkesin zevki ayrıdır.

...

Ayrıca gelin olunduğu gün, insanda farklı bir güzellik oluyor, hele birde kuaför konusunda şanslıysanız kimse gelinliğin detaylarıyla ilgilenmiyor.

Mutlu olun, özgüvenli olun, seçiminizin arkasında durun.

Mühim olan o an sizsiniz, çevrenizdekiler gelinliğinizi değil, ne kadar güzel bir gelin olduğunuzu ve muhtemelen çiftlerin birbirne uygunluğunu konuşacak.

Öyle özel bir günde zaten size olumsuz bakan kişinin kalbinden şüphe ederim.

Ben kişisel tercih gerektiren meselelerin çokta fazla dillendirilip, sorulmaması gerektiğini düşünüyorum.

Zevk meselesi.

İllaki sonradan içinize sinmiyorsa, terzinizle konuşursunuz, etek kısmında ki güllerin bir kaçından ustaca kurtulursunuz.

İçinize sinmişse hiç dokunmayın..

Çok mutlu huzurlu ve aşk dolu gününüz ve yıllarınız olsun inşaallah...

Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.

bu terbiyesize cevap dahi vermeyin ..... kuvvetli muhtemel evde kaldı kendisi ve sağa sola saldırıyor !

Affery midir nedir neden tartışmak yerine kötü içeriğe basmıyorsunuz.

Fazla haddini aşıyor !!

Kazen, siz bunun kadın olduğuna inanmıyorsunuz değil mi?

Bu sanırım 3. yazışım ama sizce bir kadın bu kadar kayıtsız olabilir mi, kendi açtığı konusu bile dalga için açılmış besbelli.

Her yorumu alay. Kadın olsa bir tane mantıklı cevabı, görüşü olur.Muhalefet bile değil çünkü fikir bildirmiyor,alay ediyor.

Son düzenleme:
Arkadaşın konusu kaynamasın bu arada lütfen bi ne dediğini bilmez yüzünden!

Eğer bunu da gelinlik adı altında tasarlayan,diken birileri varsa,mutlaka bu tarzı seven,hoşlanan bir kesim de vardır değil mi? Klasik bir tarz değil ama eğer önce kendiniz,hatta birde nişanlınızda beğendiyse hiç bir yoruma kulak asmayın bence...

Farkli bir model, klasik gelinlikler gibi olmadigi icin olumsuz yorumlar cok gelmis olabilir. Ama size yakistigini yazmissiniz , nisanlinizda begenmis giyin gitsin. Butun yorumlari okuyamadim ama eger degisiklik yapabiliyosa kollarini kisaltmayi dusunebilirsiniz ne de olsa yaz dugunu.

konuyla alakasi z ama

Zengin bir sevgilim var,ama cok kiskancc
Nefes aldirmiyor,ayrilsam daha iyisini bulamam...
Sizce ne yapayim...bilemedim simdi.
Bu rahatligi nasil birakirim....

Canım önce yorumunu okudum şok oldum Şu sezeryan gebelik başlığından hatırlıyorum seni.Sonra kafama dank etti,bu sefer de bastım kahkahayı

Konu sahibi arkadaşa gelince,canım kimseye beğendirmek zorunda değilsin.Önemli olan senin beğenmen.Bir gelinliği birine beğendirsen başkası beğenmez,başka model gösterirsin bir başkası beğenmez bu sefer de.Hem önünü kapattırcakmışsın sanırım,o zaman abartılı da olmaz o kadar.Uzun kollu diye sıcaktan yanacağınızı düşünmüyorum.Kollarınızı kaldırıp indirirken size rahatsızlık vermediği sürece önemli değil.Önündeki gül detayları biraz çok geldi gözüme ama sen beğendiysen ve üzerinde güzel durduysa gerisini boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…