Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.
neden değiştirme şansın yok
bence de değiştir çünkü gerçekten gelinnliğe benzemiyor
bu sizin düğününüz sizin seçiminiz.nişanlınız aileniz beğenmiş sizinde içinize sinmiş başkalarının yorumlarını dert etmeyin.en mutlu gününüz olcak onu düşünün.başkalarının sizi hayal ettiği gelinliği mi giymek istiyosunuz ? Boşverin bence böyle zamanlarda moral bozan, herseye biseyler bulan cok olur
Boyle bır yorum yapacagına hıc yapmasan daha ıyıydıı ...!
Kendıne gel ..
icinize siniyorsa,siz begendiyseniz baskasinin ne dedigine bakmayin..
mesela banada pek gelinlik gibi gelmedi,gelinligin bir safligi olur ama bu biraz gece elbisesi gibi aslinda öyle de degil ama
degisik...rengi filan cok bej gibi duruyor ama olsun Allah mutlu etsin sizide gerisi önemli deigl
Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.
sen onun yorumuna kafayı takma, o sitenin sivri dilli muhalefeti...
Degıstırmek ıstesem sımdı kesınlıkle ya aldıgım fıyattakı gelınlıgın daha pahalısını gosterecekler yada daha da ucuzunu aynı fıyata almıs olacagım kendımı ve nısanlımın kotu hıssetmesıne sebep olabılırım
Haklısın ama ınsan etkılenıyor zaten zor bır karar gelınlık secımı bende sectım begendım resmen sogudum sımdı
dert etmeyin bence siz böyle şeyleri, aynı cinsiyetten olduğumuzu sanmıyorum çünkü.
Ahh canım yaa boyle deme yaaa mıdeme agrılar gırdı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?