fiyat konusunu birkereliğine düşünmeyeceksiniz artık canım yapıcak bişey yok kafanı karıştırmak istemem ama daha var düğününe git başka modellere de bak derim..kiralamışsın yaa bundan cayma şansın yokmu parayı verdiniz galiba
Parayı verdık evet yarısını hemde
bende senin gibi çok etkileniyorum
kim kim gittiniz gelinlik almaya
götürdüklerinede dikkat etmek lazım birisinın zevkine denk gelirsin gaza getirir seni sora eve gelince beğenmessin canım
benim düğünümde ağustosat nezaman alsam die düşünüyrum
he bide şunu sorim
şimdi gelinliğin nerde
evdemi?
Kızlar suan o kadar uzgunum kı
Dun gelınlık kıraladık bayıla bayıla kıraladım nısanlım en yakın arkadasım aılem cok begendıler uzerımde gorunce fakat bugun kıme gosterdıysem ''Senı farklı bır gelınlıkle hayal ederdım'' deyıp durdular...Insanın aklı karısıyor tepkıler bu yonde olunca...
Yok goz yoruyormus yok 8 temmuz kır dugunu ıcın uygun degılmıs sıcak olurmus terlermısım....
Degıstıremem de artık cok gec ne yapacagım konusunda cok kararsız kaldım ınanın moralım cok bozulduu...
Resmını ''Gelınlık modellerı'' baslıgına da koydum begenen yok...
Lutfen bana bırseyler soyleyın
Gelınlıgım de bu
canım diğer konunda ne yazdıysam burda da aynısını yazdım, kk birbirimizi pohpohlayalım pembe hayaller kurduralım diye mi var önce orda bi netleşelim, tabiki kıyasıya eleştirelim demiyorum ama binlerce gelinlik modeli arasından bunu farketmezdim bile şahsen ama sen diyosan ki bu benim tarzım, güle güle giy, yalan söyleyemicem gerçekten gelinlikten ziyade abiye bi elbiseye benziyo ama abiyede olsa nerde giyilir kafamda bi konsept oturtturamıyorum
gelinliğin alt kısmını mı daha çok beğendin üst kısmını mı?? ikisi birden ağır olmuş gerçekten bir tarafını değiştirsen daha iyi olur sanırım... ivana sertin dediği gibi üzerinizde bir yıldız olsun :))
markasını söylermisin mümkünse? bana bağcık olayı abartılı geldi öndeki britler. arkada brit çok hoş ama önde olunca yormuş. ama çok zengin duruyo gelinlik.danteli falan ağır baya yani belli.tahminimce en az 3000-4000tl vermişsindir.fiyatını da söylersen?
kiralanan gelinliğin üzerinde oynama yapılabiliyomu kızlar?
Haklısın canım kızmıyorum zaten yorumlara sadece uzuluyorum tabıı kı de dogruyu soylemek lazım
Bılmıyorum canım gelınlıkcıyle gorusmem lazım tekrardan....
Hasret moda evınden kıraladık canım gecen yıl 6 mılyarmıs kıralık olarak satılık da 12 mılyarmıs ve daha once hıc kımse gıymemıs fıyatı cok dıye ayrıca bu model Top model dedıler...Bana 2 mılyara bıraktı en son 1500 mılyarda anlastık....
benim kiraladığım yerde yapıyorlardı, ama diğer yerlerde bilmiyorum
Aldatıldıgı ıcın psıkolojısı bozulmus bence :)
Soğuma bence güzel bir gelinlik, saçını ve makyajını sade yaparsan abartıyı minimuma indirirsin.Ki zaten ben öyle aman aman bir abartı göremedim gelinlikte, tabi abartı gelmesi görseldeki mankenle de ilgili olabilir.Senin üzerinde daha farklı duracaktır(üzerin nasıl bilmiyorum ama)
Açıkçası gelinliğin abartısı bana çok itici gelmez, bir kez evleneceksin,şayet seviyorsan abartılı bir model seç zaten.Ne gelinler var en sade gelinlik içinde saç ve makyajları sayesinde çok abartılı durabiliyorlar.Zevk meselesi.Dediğim gibi saça ve makyaja dikkat et.
Sahsen bende beyenmedim hiç bişeye benzemiyor .bence hemen değiştir sonra çok pişman olursun benden söylemesi.
kiralanan gelinliğin üzerinde oynama yapılabiliyomu kızlar?
sen beğendiysen sorun yok
O erkek canım, besbelli yüzdeyüz erkek.Muhalefet falan da zannetmeyin kızlar, muhalefet olanın bir görüşü olur.Tüm mesajları lakayt ve alaycı, görüş fikir falan yok.Hiç bir kadın bu kadar kayıtsız olamaz, en azından bir konuda adam gibi yorum yapar.
ben gelinliğimi diktirirken kendim beğendim. eşime sordum o kadar. annem dahil herkes eve gelince gördü. sen beğendiysen boşver gerisini. klasik gelinlik formunda değil sadece. bence güzel hatta farklı bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?