Dert sahıbı oldum resmen .....

gelinliğin alt kısmını mı daha çok beğendin üst kısmını mı?? ikisi birden ağır olmuş gerçekten bir tarafını değiştirsen daha iyi olur sanırım... ivana sertin dediği gibi üzerinizde bir yıldız olsun :))

Ben annem ve en yakın arkadasım gıttık once denedım begendık dun de nısanlımla gıttık gıyındım hemen kıraladı

markasını söylermisin mümkünse? bana bağcık olayı abartılı geldi öndeki britler. arkada brit çok hoş ama önde olunca yormuş. ama çok zengin duruyo gelinlik.danteli falan ağır baya yani belli.tahminimce en az 3000-4000tl vermişsindir.fiyatını da söylersen?

Soğuma bence güzel bir gelinlik, saçını ve makyajını sade yaparsan abartıyı minimuma indirirsin.Ki zaten ben öyle aman aman bir abartı göremedim gelinlikte, tabi abartı gelmesi görseldeki mankenle de ilgili olabilir.Senin üzerinde daha farklı duracaktır(üzerin nasıl bilmiyorum ama)

Açıkçası gelinliğin abartısı bana çok itici gelmez, bir kez evleneceksin,şayet seviyorsan abartılı bir model seç zaten.Ne gelinler var en sade gelinlik içinde saç ve makyajları sayesinde çok abartılı durabiliyorlar.Zevk meselesi.Dediğim gibi saça ve makyaja dikkat et.

Sahsen bende beyenmedim hiç bişeye benzemiyor .bence hemen değiştir sonra çok pişman olursun benden söylemesi.

Haklısın canım kızmıyorum zaten yorumlara sadece uzuluyorum tabıı kı de dogruyu soylemek lazım

Bılmıyorum canım gelınlıkcıyle gorusmem lazım tekrardan....

Hasret moda evınden kıraladık canım gecen yıl 6 mılyarmıs kıralık olarak satılık da 12 mılyarmıs ve daha once hıc kımse gıymemıs fıyatı cok dıye ayrıca bu model Top model dedıler...Bana 2 mılyara bıraktı en son 1500 mılyarda anlastık....

çok abartmışlar fiyatı, o kadar para verip alırdın gelinliğini hatıra olurdu

Aldatıldıgı ıcın psıkolojısı bozulmus bence :)

O erkek canım, besbelli yüzdeyüz erkek.Muhalefet falan da zannetmeyin kızlar, muhalefet olanın bir görüşü olur.Tüm mesajları lakayt ve alaycı, görüş fikir falan yok.Hiç bir kadın bu kadar kayıtsız olamaz, en azından bir konuda adam gibi yorum yapar.

Abartıyı sevmıyorum aksıne sadelıkten yanayım ama bu gelınlık evet bu resımde abartılı duruyor ama ben gıydıgımde daha bambaska duruyor daha guzel durdu uzerıne gıyınce gercekten farklı duruyor butun gelınlıklerde var bu..

Sahsen bende beyenmedim hiç bişeye benzemiyor .bence hemen değiştir sonra çok pişman olursun benden söylemesi.

Sagol canım yorumun ıcın ...

kiralanan gelinliğin üzerinde oynama yapılabiliyomu kızlar?

Evet canım ıstedıgın yerı degıstırırız dedıler ....

Kesınlıklee ...

ben gelinliğimi diktirirken kendim beğendim. eşime sordum o kadar. annem dahil herkes eve gelince gördü. sen beğendiysen boşver gerisini. klasik gelinlik formunda değil sadece. bence güzel hatta farklı bile:)

daha dügüne var canim.Degistirebilirsin.Mutlaka bir yolunu bulmaya calis.Gelinlikten sogumussun.Üstelik birde burada konu acmissin.Bir sürü olumsuz yanitlar falan moralin bozulur iyice tabi..aslinda güzel ama bencede temmuz ayi icin biraz sicak olabilir.

ben gelinliğimi diktirirken kendim beğendim. eşime sordum o kadar. annem dahil herkes eve gelince gördü. sen beğendiysen boşver gerisini. klasik gelinlik formunda değil sadece. bence güzel hatta farklı bile:)

Cok cok cok tesekkur ederım tekrar ısınıyorum gelınlıgımee :)

Hadi moralini bozmayım diye yazmayım diyorum ama birde o gelinliğe para mı verdin?

Bazı arkadaşlar manken yüzündendir demiş. O gelinlik o mankende böyle kötü durduysa arkadaşta kim bilir ne kadar kötü durur? Biraz mantık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…