daha dügüne var canim.Degistirebilirsin.Mutlaka bir yolunu bulmaya calis.Gelinlikten sogumussun.Üstelik birde burada konu acmissin.Bir sürü olumsuz yanitlar falan moralin bozulur iyice tabi..aslinda güzel ama bencede temmuz ayi icin biraz sicak olabilir.
5 Kısı begenıyorsa 10 kısı begenmedım dıyor
Resmen soguttular yaa
Eki Görüntüle 360904
bende bu gelinliğe aşık olmuştum çok beğenerek kiralamıştım ama kimse beğenmemişti senin gibi üzülmüştüm bende ama çok çok istiyorsan giy, senin düğünün çünkü
valla bana sorsan giyermiydin diye,ben seve seve giyerdim, çok ağır duruyo bi kere gösterişli duruyo,bana çok para döküldü diyo durduğu yerde.bence hiç takma milleti giy şöyle salına salına. düz aynı renk mat tülden güpürsüz bi duvak, saçına da sade bir topuz yaptırırsın ya da natürel bi dağınık topuz yaptırırsın enfes olur bakakalırlar düğününde. gelinlik çok zengin duruyo içine sinsin,ben gösterişi sevdiğim için sevdim.
O erkek canım, besbelli yüzdeyüz erkek.Muhalefet falan da zannetmeyin kızlar, muhalefet olanın bir görüşü olur.Tüm mesajları lakayt ve alaycı, görüş fikir falan yok.Hiç bir kadın bu kadar kayıtsız olamaz, en azından bir konuda adam gibi yorum yapar.
Sadece çiçekler biraz göze takılıyor eğer seyrekleştirme gibi bi ihtimal varsa düşünülebilir ama berbat denilebilecek bi gelinlik değil heleki onu istekle giymeyi bekleyen biri olunca dahada pırıltılı olur :)
elbette insan etraftan etkilenir,
ama ben kendi adıma birşeyi beğendiysem ve üstelik nişanlımda beğendiyse hiç dert etmem
sonuçta o gece ve her zaman beni beğenmesini arzuladığım tek kişi nişanlım olacak
Cok sagol canım benım evet seyreklestırmeyı dusundum ama ben gıydıgımde dedıgım gıbı bu sekılde durmadıı o kadar guzel oldum kıı anlatamam tam benım modelım bu olacak dedımm
Cok sagol canım benım evet seyreklestırmeyı dusundum ama ben gıydıgımde dedıgım gıbı bu sekılde durmadıı o kadar guzel oldum kıı anlatamam tam benım modelım bu olacak dedımm
Allah senden razı olsun canım yaa vallahı cok rahatlattın benı
canım bide üstünde çekseydin resim yaa
belki gerçekten farklı durmuştur
okadar beğendiğine göre
şimdi evdemi evdeyse hadi giy de çek
bide giydiğinde bu şekilde hissettiysen asla değiştirme derim ben,
herkes bilir, günlük hayatta da bi kıyafeti eğer içimize sinerek giydiysek o gün kendimize güvenimiz bi başkadır,
ama eğer içimize sinmeyen bişye giydiysek, o kıyafeti herkes beğense de biz kendimizi iyi hissetmeyiz..
kendine güveni olmayan bi gelin olmak istemezsin canım değil mi
boşver insanları
ne derler zevkler ve renkler tartışılmaz
Allah senden de razı olsun canım ama valla rahatlatmak için değil gerçek fikrimi söyledim:)hatta keşke satın almış olsaydın kanıtlamak için senden alıp düğünümde giyerdim:)
Hayır canım evde degıl suan gelınlık ham gıbı yanı benı gıydırdıklerınde ıgnelerle falan tutturdular boyu bedenı hıc bırseyı bana gore degıl yapılacak hazıran ortası gıbı ılk provam var ama o sekılde de fotograf cekılebılırım
Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.
O zaman bence hiç ellettirme, ben de aynen danteli çok severim.Parıltı, taş ve saten bana çok abartı gelir.Zevkim bu çünkü.Sen de bu haliyle sevdiysen, nişanlın da beğendiyse böyle kalsın.Ki anladığım kadarıyla cumburlop gidip almamışsın, yanında ailen ve nişanlın varmış.Şayet beğenilmeyecek bir şey olaydı ilk onlar uyarırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?