Dert sahıbı oldum resmen .....

Kimisi kendinde olmayanın lafını etmeyi çok sever...

Canım çok içine sinmiş olsaydı soğumazdın bence.
Benim saç rengimden örnek vereyim mesela, genelde insanlar abartılı, dikkat çeken bir kızıl tonu kullandığımı söylerler ve iddialı olduğu için çoğu insanda o rengi kullanamayacağını belirtir.
Ama benim umrumda olmaz, ben beğeniyorum kendime yakıştırıyorum ve seviyorum saç rengimi.
Birilerinin fikriyle kendi tercihin hakkında kararsızlığa düşüyorsan orada bir durup düşün derim.
Gelinlik hakkındaki fikrimi söyleyecek olursam benim tarzıma uygun değil zaten, bayağı gösterişli bir model ve pek gelinlik havası yok, açıkçası beğenmedim bende.

Evet canım haklısın ama hepsı de begendıler :)

valla çek canım yaa çok merak ettim

Tamam ılk fırsatta gıdıp gıyınıp cektırırım canım :)

Tesekkurler tatlımm :)

yorumları okumadım.
bence kimin ne dediği önemli olmamalı bu konularda. çünkü düğün çooooookkkkk özeldir.eğer sen beğeniyorsan sorun yok. herkesin yetiştiği ortam farklı. şuan ne cevap versem yanlış olur.
bence diye de bir yorum yapmayacağım. çünkü o gelinliği giyecek olan ben değilim. sensin. nasıl istersen öyle olmalı. beğenmeyenlerde kendi düğünlerinde başka model bir gelinlik giyerler. herkesin beğenisi

gelinlik kötü değil bence.çevrendekiler pahalı bir gelinlik olduğunu duyduysa fesatlanmış olabilirler.malum çekemeyenler çok.samimi olmayabilirler.ama bana kalırsa temmuz sıcağında kolları fazla gelebilir ve önündeki dekolteyi de kapatırabilirsin.bir tarzı var gelinliğin herkes kabarık gelinlik giyecek diye birşey yok....
bir de oğlumun sünnet düğününde böyle birşey mi giysem diye düşündüm daha sade şekilde tabi.....

Hiçkimse begenmemiş yaa
Ama ben bu gelinlige bayıldımm
Dogru gercekten biraz gece kıyafeti gibi duruyorr ama duvak fln olunca gayet hoş bir gelinlik olabilirr
Arkadasım bence hiç üzülme icine sinerek giymelisin
Hemde bilindik klasik gelinliklerden degill

ben gelinligi cok begendim gegisik o alisilan kabariklardan degil cok güzel sen begediysen ötekileri takma derim
evde kalanlar KIISKANAAAAANLAAAR CATLASIIIN KISKANANLAR CATLASIN

Aslında temmuz düğünü deyince ben de aynen bunu düşündüm, mesela truvakar kol bu modele çok güzel gider.3/4 oranına kolunu kısaltırsan yakışır, ama orjinali bozulmayacaksa tabi.

Ben ne diye şaka olayım bildiğin gerçekleri söylüyorum. Bu gelinliği beğenen bir nişanlıya sahip olduğu için hemen ayrılsın dedim.

İnsan biraz karısı olacak bayanı düşünür köşeye çeker bu ne böyle perde gibi diye uyarır. Resmen kızın düğünü "çok beğendik" denilip sabote ediliyor. Bari fotoğraf felan çektirmeyin düğünde.

Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.

Bu nasil bi yorum allah aşkına ya bu ne
bırşey mı ıçtınız sız

Konu sahıbı arkadaşımm
bence gayet güzel
hem sen beğenmışsın kı almışsın boşver başkasının yorumunu
herkesın zevkı farklıdır
emınım çok yakışmıştır hem bak nışanlında beğenmış boşver salla gıtsın

Gelinliğin çok romantik güzelim seni kıskanmışlar illaki omzu açık mı olması gerek,kendine güven ,çok zevklisin

Bende gelinliği beğendiğimi söylemeliyim, tam bir kır düğünü için dizayn edilmiş gibiii..

Size de çok yakışacağını düşünüyorum, anladığım kadarıyla çıtı pıtı bişeysiniz, küçültülüyomuş ya gelinlik :)))

Akşam saatlerindeyse düğün terlemesseniz de, çok da rahat edersiniz, dekoltesi yok, aman straplez düştü düşecek gbi muhabbetler de yok, açık hava oynayabildiğiniz kadar oynayın :)) Oynayıp göbek atmadan, terlemeden evlenilir mi hiç yav :))))

bencede cok guzel ve degisik yani standard olmadigi icin coguna garip gelir alismislar hep ayni taklit etmeye canim benim uzulme cok guzell gelinligin

ama sakın diyim resimdeki bayan gibi yaptırmayın saçınızı, bazı arkadaşlara aslında kötü görünen o olabilir, manken hakkını verememiş gelinliğin siz yarım topuz bişey düşünebilirsiniz mesela

Burada samimi fikrimizi sorduğu için kendi fikrimizi söyledik..Yani ben tercih etmem dedim,beğenmediğimi söyledim..Beğenmediğim halde beğendim desem ne kadar samimi olacaktı ? Tabi kendisi ,nişanlısı ve ailesi beğendiyse sorun yok ..Herkesin zevki farklı...Ancak beğenmediğimizi söylemişsek bu kıskandığımız anlamına gelmez elbette :)) Lütfen böyle yorumlar hoş değil....

Tesekkurlerr tatlımm

Canım yorumlarda yazmıstım onunu kapattıracagım zaten kabarık gelınlıkten hıc hoslanmıyorum ben

Bendee farklı oldugu ıcın bunu tercıh ettım zaten canım tesekkur ederımmm

bence sade bir topuz olmali hersey ön planda olursa durulugu kacar , gelinlik gosterisli zaten sade topuz ve make up

Dügün ne zamandı canım üzerindede görmek isterimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…