Hadi moralini bozmayım diye yazmayım diyorum ama birde o gelinliğe para mı verdin?
Bazı arkadaşlar manken yüzündendir demiş. O gelinlik o mankende böyle kötü durduysa arkadaşta kim bilir ne kadar kötü durur? Biraz mantık...
O zaman bence hiç ellettirme, ben de aynen danteli çok severim.Parıltı, taş ve saten bana çok abartı gelir.Zevkim bu çünkü.Sen de bu haliyle sevdiysen, nişanlın da beğendiyse böyle kalsın.Ki anladığım kadarıyla cumburlop gidip almamışsın, yanında ailen ve nişanlın varmış.Şayet beğenilmeyecek bir şey olaydı ilk onlar uyarırdı.
valla çek canım yaa çok merak ettim
Sen gercekten saka olmalısınkesinlikle erkek olduguna kanaat getirdim
Konu sahibine gelince, gelinliği ben de beğenmedim yalnız, sen beğenmişsin, nişanlın ve ailen beğenmiş en güzeli de bu zaten. Çeşit denen şey herkes zevkine uygun olanı bulsun diye vardır...
Mutluluklar dilerim
gelinlik kötü değil bence.çevrendekiler pahalı bir gelinlik olduğunu duyduysa fesatlanmış olabilirler.malum çekemeyenler çok.samimi olmayabilirler.ama bana kalırsa temmuz sıcağında kolları fazla gelebilir ve önündeki dekolteyi de kapatırabilirsin.bir tarzı var gelinliğin herkes kabarık gelinlik giyecek diye birşey yok....
bir de oğlumun sünnet düğününde böyle birşey mi giysem diye düşündüm daha sade şekilde tabi.....
Sen gercekten saka olmalısınkesinlikle erkek olduguna kanaat getirdim
Konu sahibine gelince, gelinliği ben de beğenmedim yalnız, sen beğenmişsin, nişanlın ve ailen beğenmiş en güzeli de bu zaten. Çeşit denen şey herkes zevkine uygun olanı bulsun diye vardır...
Mutluluklar dilerim
Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.
yorumları okumadım.
bence kimin ne dediği önemli olmamalı bu konularda. çünkü düğün çooooookkkkk özeldir.eğer sen beğeniyorsan sorun yok. herkesin yetiştiği ortam farklı. şuan ne cevap versem yanlış olur.
bence diye de bir yorum yapmayacağım. çünkü o gelinliği giyecek olan ben değilim. sensin. nasıl istersen öyle olmalı. beğenmeyenlerde kendi düğünlerinde başka model bir gelinlik giyerler. herkesin beğenisi
gelinlik kötü değil bence.çevrendekiler pahalı bir gelinlik olduğunu duyduysa fesatlanmış olabilirler.malum çekemeyenler çok.samimi olmayabilirler.ama bana kalırsa temmuz sıcağında kolları fazla gelebilir ve önündeki dekolteyi de kapatırabilirsin.bir tarzı var gelinliğin herkes kabarık gelinlik giyecek diye birşey yok....
bir de oğlumun sünnet düğününde böyle birşey mi giysem diye düşündüm daha sade şekilde tabi.....
Hiçkimse begenmemiş yaa
Ama ben bu gelinlige bayıldımm
Dogru gercekten biraz gece kıyafeti gibi duruyorr ama duvak fln olunca gayet hoş bir gelinlik olabilirr
Arkadasım bence hiç üzülme icine sinerek giymelisin
Hemde bilindik klasik gelinliklerden degill
Tesekkurlerr tatlımm
Canım yorumlarda yazmıstım onunu kapattıracagım zaten kabarık gelınlıkten hıc hoslanmıyorum ben
Bendee farklı oldugu ıcın bunu tercıh ettım zaten canım tesekkur ederımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?