Dert sahıbı oldum resmen .....

gelinliğin içine sinmesi çok önemli bence. sen beğendiysen başkasının lafına bakma. benim gelinliğim bildiğin barbie bebek kostümü gibiydi. gördüklerinde annemle kayınvalidemi suratları allak pullak olmuştu:) ama tam benim hayalimdeki gelinlikti. salona girerken bütün küçük kız çocukların çığlık attıklarının hatırlıyorum:) boşver sen söylenenelere insan doğru gelinliği görünce anlıyor zaten.

gelinliğe pek benzemiyor ama üzerinizde güzel duruyorsa giyilebilir tabiki neden olmasın

Sanki gelinliğin üst tarafıyla alt tarafı birbiriyle uyumsuz gibi. Beraber abartılı duruyor o kollarla gelinliğin altı. Kolları olmasa daha hoş durur gibime geliyor.

canım bence moralinin o kdar bozulmasını gerektirecek kötülükte değil
hatta beğendim bile ben :)
sen bozma moralinin şöyle dantel bi duvak güzel sade şık bi topuzla harika olursun :)
ama ben olsam o öndeki bağcıkları değiştirirdim bence öyle daha güzel olur
bozma mooralini sakınn mutlulklar

Tesekkurler canım ayrıca kucuk kz cocuklarının cıglık atmasına cok guldum cok tatlı yaa :)

Ahh canım yaa boyle deme yaaa mıdeme agrılar gırdı gercekten

ay canim ya üzmek icin demedim..sen begendiysen ne önemi var...nisanlinin begenmis,sen begenmissin veremiyorsan geri yapacak birsey yoksa

ne yapacaksin atacak misin?..

gelinliğe pek benzemiyor ama üzerinizde güzel duruyorsa giyilebilir tabiki neden olmasın

Evet canım uzerımde cok guzel durdugunaa ınanıyorum :)

Sanki gelinliğin üst tarafıyla alt tarafı birbiriyle uyumsuz gibi. Beraber abartılı duruyor o kollarla gelinliğin altı. Kolları olmasa daha hoş durur gibime geliyor.

Bılmem canım olabılır belkı dee gıdıp konusacagım gelınlıkcıylee yakın zamanda

Yorumun ıcın tesekkurler canım :) Haklısın belkı degıstırebılırım o ayrıntıyıı

düğün senin düğünün zevk senin zevkin sen beğendiysen gerisi hiç önemli değil. isteyen beğenir seni motive eder isteyen beğenmez...
hem insanlara en pahalısını en güzelini zavaroski taşlısını bile göstersen bir kulp bulurlar.

degıstırme sansın varsa degıstır ama beyaz olması bıle yeterlı o gun orda her sekılde herkesın gozu sende olucakonemlı olan sensın sonucta uzerınde ne olurda olsun herkese kendını begendırebılırsın dert etmene gerek yok bence

Son düzenleme:

Aynen oylee canım bende ıste ıyı nıyetten soruyorum fıkırlerını ama ınsanı kırmak cok kolayy

Yorumun ıcın tesekkurler canım :)

bende begenmedim canim yaaa

Bosver degistirebiliyorsan degistir
3 5 verecegin farki ver ne olacakki,boylee kendini uzecegine.senden onemli mi?

Mutluluklar dilerim.

Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.

konulara yaklasim bicimin harika
cok eglenceli biri olmalisin sen
cok belli
aksam aksam iyi geldi walla

ama burasi kadinlar forumu
KADINLAR !!!

canım senın ıcıne sındıyse bosver ınsanların ne dedıgı onemlı degılkı.ama ben olsaydım eger bu gelınlıgı secmezdım nacızane fıkrım.

inşallah Hz. Allah sana da böyle güzel bir gelinlik giydireceğin saliha bir hanım nasip eder abicimm

ben begendim gelinligini, bence cok orjinal kimse unutmaz bu gelinligi. kollarindaki dantelller sanirim gercek fransiz danteli . nasil olacakmis straplez ( böyle mi yaziliyordu) altida kabarik tül ahan da sana gelinlik cok klasik ve siradan
benim gelinligimde degisikti, yani bilinen tarzda degildi en azindan üst kismini ve duvagini monaco prensesi grace kelly"den esinlenmistim.

sen beğendiysen kime ne canım.böyle küçük şeylere takılma.mutluluklar...

siz beğendiyseniz nişanlınızda onay verdiyse kimseyi umursamayın ama içinizde şüphe varsa başka modellere bakın içiniz rahat etsin
bir ömür boyu mutluluklar, hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…