gelinliğin içine sinmesi çok önemli bence. sen beğendiysen başkasının lafına bakma. benim gelinliğim bildiğin barbie bebek kostümü gibiydi. gördüklerinde annemle kayınvalidemi suratları allak pullak olmuştu:) ama tam benim hayalimdeki gelinlikti. salona girerken bütün küçük kız çocukların çığlık attıklarının hatırlıyorum:) boşver sen söylenenelere insan doğru gelinliği görünce anlıyor zaten.
Ahh canım yaa boyle deme yaaa mıdeme agrılar gırdı gercekten
gelinliğe pek benzemiyor ama üzerinizde güzel duruyorsa giyilebilir tabiki neden olmasın
Sanki gelinliğin üst tarafıyla alt tarafı birbiriyle uyumsuz gibi. Beraber abartılı duruyor o kollarla gelinliğin altı. Kolları olmasa daha hoş durur gibime geliyor.
canım bence moralinin o kdar bozulmasını gerektirecek kötülükte değil
hatta beğendim bile ben :)
sen bozma moralinin şöyle dantel bi duvak güzel sade şık bi topuzla harika olursun :)
ama ben olsam o öndeki bağcıkları değiştirirdim bence öyle daha güzel olur
bozma mooralini sakınn mutlulklar
düğün senin düğünün zevk senin zevkin sen beğendiysen gerisi hiç önemli değil. isteyen beğenir seni motive eder isteyen beğenmez...
hem insanlara en pahalısını en güzelini zavaroski taşlısını bile göstersen bir kulp bulurlar.
degıstırme sansın varsa degıstır ama beyaz olması bıle yeterlı o gun orda her sekılde herkesın gozu sende olucakonemlı olan sensın sonucta uzerınde ne olurda olsun herkese kendını begendırebılırsın dert etmene gerek yok bence
Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.
konulara yaklasim bicimin harika
cok eglenceli biri olmalisin sen
cok belli
aksam aksam iyi geldi walla
ama burasi kadinlar forumu
KADINLAR !!!
Kızlar suan o kadar uzgunum kı
Dun gelınlık kıraladık bayıla bayıla kıraladım nısanlım en yakın arkadasım aılem cok begendıler uzerımde gorunce fakat bugun kıme gosterdıysem ''Senı farklı bır gelınlıkle hayal ederdım'' deyıp durdular...Insanın aklı karısıyor tepkıler bu yonde olunca...
Yok goz yoruyormus yok 8 temmuz kır dugunu ıcın uygun degılmıs sıcak olurmus terlermısım....
Degıstıremem de artık cok gec ne yapacagım konusunda cok kararsız kaldım ınanın moralım cok bozulduu...
Resmını ''Gelınlık modellerı'' baslıgına da koydum begenen yok...
Lutfen bana bırseyler soyleyın
Gelınlıgım de bu
arada nonoşlar da uğruyor.
Ben ne diye şaka olayım bildiğin gerçekleri söylüyorum. Bu gelinliği beğenen bir nişanlıya sahip olduğu için hemen ayrılsın dedim.
İnsan biraz karısı olacak bayanı düşünür köşeye çeker bu ne böyle perde gibi diye uyarır. Resmen kızın düğünü "çok beğendik" denilip sabote ediliyor. Bari fotoğraf felan çektirmeyin düğünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?