Dert sahıbı oldum resmen .....

Kadının kafasındaki taç değil ki resmen gökdelen diktirmiş oraya

Halbuki şöyle enseden, hafif yandan bir topuz ne kadar şık ve sade durur, asilliğini tamamlar.

bence çok hoş ve değişik..ben beğendim..
herkeste aynı model straplez..bana sıradan geliyor aksine..
benimkide boyundan bağlı ve çok şaşalıydı ve bejjjj....hala da iyiiki giymişim diyorum..
banada beyaz değil,boyundan bağlı gelinlik mi olur demişlerdi.. kime ne ben severek giymiştim..

zevkler ve renkler tartisilmaz...

ben begendigim gelinligini degisik ve hos...

kimin ne dedigine takilma...

sen begenmissin nisanlin begenmis önemli olan bu...

baskalarinin düsüncelerini kafana takma herkes herseyi begenecek diye birsey yok...

ALLAH MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN)...

ömür boyu mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:
begenmeyenlere en guzel cevapin- standart ötesi olmasini tercih ettigim icin yadirgamaniz gayet dogaldir gulerek aynen böyle de, gelin oluyorsun milleti kafana takma keyfini cikart cok guzel ve anlamli bir döneme giriyorsun, kimsenin kafani dagitmasini canini skmasina izin vermee guzelim:) mutluluklar dilerim buarada

Kadının kafasındaki taç değil ki resmen gökdelen diktirmiş oraya

Halbuki şöyle enseden, hafif yandan bir topuz ne kadar şık ve sade durur, asilliğini tamamlar.

Aynen öyle arkadaşım, kesinlikle saçlar maankendeki gıbı olmamalı,

Bir de herkes aynı modelleri beğense farklı şeyler olmazdı değil mii? Herkestan farklı bir yorum çıkması da bu yüzden. Lütfen bu kadar takılmayın. Bu gelinliği, sade bir takı, dalgalı yandan yarım topuz şeklinde saç, zarif bir ayakkabı ve canlı renkli çiçeklerde tamamladığınızda (benim düşüncem) inanın burada beğenmeyen bir çok arkadaşımın çokkk hoşuna gidecekk :) Eminim yani

Son düzenleme:

canım eğer benim mesajım için diyorsan ben buradaki arkadaşlar için demedim zaten.hani öyle insanlar herkesin çevresinde olmuştur bazen kıskanır ama kıskançlığından eleştirir de eleştirir.burası sanal. arkadaşın nickinden başka birşey bilmiyoruz dolayısıyla kıskançlık olmaz burada.herkes fikrini söyler.eğer benim mesajımın üzerine yazdıysan açıklama yapayım dedim...

Mesela bu topuz çok hoş olabilir, tarak şeklinde güzel bir toka da takarsın gelinliğine uygun.Topuzun altından da güzel bir duvak çıkar.Hatta duvağa gerek bile yok, sade tarak bile yeterli olur fikrimce

Son düzenleme:
bence benımde zevkıme uygun severım bende canım ben cok beğendım ama kısa kollu olsaymıs yada kolları olmasaymıs daha cok guzel olcakmıs gıbı geldı ama genede guzel bır gelınlık bence kımseden gosterıp fıkır alma suprız olsun sac ve makyajla super olursun beğenmeyenlerde senı uzmeye calıssalarda takma bence o gelınlıği gıyeıp cok guzel bır gelın olursun bence

Canım senin mesajını hatırlamıyorum ,genel yazdım..Bir iki yorumda ki kimlerinm mesajlarıydı hatırlamıyorum bile kıskançlık kelimesini görünce şaşırdım..O yüzden üzüldüm,samimi fikrimdi..Özel hayatındaki kişileri bilemem tabi...Allah mutlu etsin...
Eki Görüntüle 360940

Mesela bu topuz çok hoş olabilir

Benim topuzum hemen hemen bu şekildeydi düğünümde..

Herkes prenses model yada ne bilim ona benzer modeller giymek zorunda değil. Canım ben herzaman sadelikten yanayım ama senin gelinliğinide inan beğendim. Çok değişik ve hoş geldi bana. Dantel bende zaten çok severim özellikle gelinliğin üst kısmına bayıldım. Tek gelinliği bozan kısımki oda kötü durmuyor etek kısımdaki çiçeğe benzer detaylar. O kısım sade olsa gelinliğin üst kısmı ön plana çıkardı ve mükemmel görüniürdü. Birde bu tip modelleri taşımak çok zordur çevrenizdekiler beğendiyse eminim tam sizin vücut tipinize uymuştur. Siz beğendiyseniz bence gerisi önemli değil. O gün sizin gününüz ve sizin beğendikleriniz önemli

Dekolte kıyafeti ya da gelinliği asilleştirmeli,basitleştirmemeli...

Dekolte kıyafeti ya da gelinliği asilleştirmeli,basitleştirmemeli...

Herkes prenses model yada ne bilim ona benzer modeller giymek zorunda değil. Canım ben herzaman sadelikten yanayım ama senin gelinliğinide inan beğendim. Çok değişik ve hoş geldi bana. Dantel bende zaten çok severim özellikle gelinliğin üst kısmına bayıldım. Tek gelinliği bozan kısımki oda kötü durmuyor etek kısımdaki çiçeğe benzer detaylar. O kısım sade olsa gelinliğin üst kısmı ön plana çıkardı ve mükemmel görüniürdü. Birde bu tip modelleri taşımak çok zordur çevrenizdekiler beğendiyse eminim tam sizin vücut tipinize uymuştur. Siz beğendiyseniz bence gerisi önemli değil. O gün sizin gününüz ve sizin beğendikleriniz önemli

Dekolte gelinliği ya da kıyafeti asilleştirmeli,basitleştirmemeli...

Benimki de bu şekilde olacak inşallah

bende begendim gelinligi canim mutluluklar
dantel filan bende cok severim cok zarif asil durur
ayrica terlemessin , ne yani tül sonucta kürk degilki kollari ifil ifil eser
üstünde görelim bide

Son düzenleme:
ben gelinligi cok begendim gegisik o alisilan kabariklardan degil cok güzel sen begediysen ötekileri takma derim
evde kalanlar KIISKANAAAAANLAAAR CATLASIIIN KISKANANLAR CATLASIN

Catlasınlar valla :) ........ :)

Cok tesekkurler canım benım :)

Gelinliğin çok romantik güzelim seni kıskanmışlar illaki omzu açık mı olması gerek,kendine güven ,çok zevklisin

Cok sagol canım evet farklı olmayı sevıyorum :)

Valla oyle bır oynayacagım kıı kım ne derse desın :)

bencede cok guzel ve degisik yani standard olmadigi icin coguna garip gelir alismislar hep ayni taklit etmeye canim benim uzulme cok guzell gelinligin

Cok sagol tatlımm benımm :)

Bende saclarımı nasıl yapabılırım dıye dusunuyordum :)

bence sade bir topuz olmali hersey ön planda olursa durulugu kacar , gelinlik gosterisli zaten sade topuz ve make up

Olabılır canım evet bence deee :),

Dügün ne zamandı canım üzerindede görmek isterimmm

8 temmuz canım ınsallahh koyarım resımlerımı mutlaka zatenn :)

Değiştirme şansınız varsa bence de değiştirin

Degıstırmıyorummm

Bendee pısman olmam umarımm kı sanmıyorum bu saatte sonra zatenn

Sagoll tatlım benımmm :)

Cok tesekkurler canım ferah yrumun ıcınn

ayrica o manken zaten biraz yasli durmus icinde,mankende is yok manken demeye bin sahit lazim
eminim sana daha cok yakismistir
saclarinida lülelüle yaparsin yari topuz of of:108:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…