Dert sayılmaz ama fikir alayım kızlar :₺

Themiso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
318
111
18
Kızlar 6-7 aydır böyle ayda 1-2 defa konuştuğum bi meslektaşım var. Beni yemeğe götürmek istediğini söyledi çok da mutluyum:) yalnız şöyle bi durum var beni götüreceği yer bana yaklaşık 25 km uzaklıkta. Arabam yok bu virüste otobüs de kullanmak istemiyorum. Taksiye binsem en az 100 lira yazar beni almasını istesem. İlk buluşmada ayıp mı olur sizce ?

Bence bu ortamda otobüs kullanmak istemiyorum derseniz kendisi teklif edecektir.
Sonuçta sizin virüse maruz kalmanız onu da tehlikeye sürükler

Hmm bi baktım da yemek için seçtiğin yer epey uzak. Daha yakın bi yer bulabilir misin? Toplu taşıma şu dönem için pek uygun değil, taksiye de tek binmek beni hep ürkütmüştür. Veya sen al beni:)
De araba kiralamak için yol arasın onu da dert sahibi yap

Arabası var o arabayla gelicek büyük ihtimalle

Size o kadar uzak bir yere neden yemeğe götürüyor kendisi mi o mevkide oturuyor acaba. Yemeğe davet eden kişi götürmeyi teklif eder, bilmiyor mu size uzak olduğunu
Yok orayı beğeniyomuş. İkimize de uak bi yer açıkçası.

Arabası var o arabayla gelicek büyük ihtimalle
Ee niye seni almıyor o zaman ki?
Sen beni al kısmını sil diğer yazdığım kısmı at ona
Bakalım ne dicek
Ben alırım seni zaten derse okey
Hmm o zaman sana yakın bi yer bakalım derse sıkıntı

Ee niye seni almıyor o zaman ki?
Sen beni al kısmını sil diğer yazdığım kısmı at ona
Bakalım ne dicek
Ben alırım seni zaten derse okey
Hmm o zaman sana yakın bi yer bakalım derse sıkıntı
Tamam bakalım çok heyecanlandım

Sizin arabanız olmadığını biliyorsa ortada ya da size yakın bir yer secmeyi dusunmeliydi bence.
100 TL sizin için bir şey değilse taksiyle gidin ama ben olsam ilk bulusmada beni de alır mısın demezdim.
Ona da uzak olsa ne olacak ki arabası varmış...
Bence oraya gitmek benim için çok zor olacak bu seferlik su şu civarlarda yemek yesek olur mu diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…