Bence bu ortamda otobüs kullanmak istemiyorum derseniz kendisi teklif edecektir.Kızlar 6-7 aydır böyle ayda 1-2 defa konuştuğum bi meslektaşım var. Beni yemeğe götürmek istediğini söyledi çok da mutluyum:) yalnız şöyle bi durum var beni götüreceği yer bana yaklaşık 25 km uzaklıkta. Arabam yok bu virüste otobüs de kullanmak istemiyorum. Taksiye binsem en az 100 lira yazarbeni almasını istesem. İlk buluşmada ayıp mı olur sizce ?
Teklife hemen olur desem de ayıp olmaz demiSeni ben alırım diye kendisi teklif etmiyorsa, buluşmayın zaten bence.
Arabası var o arabayla gelicek büyük ihtimalleHmm bi baktım da yemek için seçtiğin yer epey uzak. Daha yakın bi yer bulabilir misin? Toplu taşıma şu dönem için pek uygun değil, taksiye de tek binmek beni hep ürkütmüştür. Veya sen al beni:)
De araba kiralamak için yol arasın onu da dert sahibi yap
Yok orayı beğeniyomuş. İkimize de uak bi yer açıkçası.Size o kadar uzak bir yere neden yemeğe götürüyor kendisi mi o mevkide oturuyor acaba. Yemeğe davet eden kişi götürmeyi teklif eder, bilmiyor mu size uzak olduğunu
Bence de virüsü söylerim. O da brn alıyım der heraldeEvet dedim ama bu virüste nasıl gelicem korkuyorum falan deat bakalim zarfı gelip alacak mi
Ee niye seni almıyor o zaman ki?Arabası var o arabayla gelicek büyük ihtimalle
Desin bir zahmet alla allaBence de virüsü söylerim. O da brn alıyım der heralde
Tamam bakalım çok heyecanlandımEe niye seni almıyor o zaman ki?
Sen beni al kısmını sil diğer yazdığım kısmı at ona
Bakalım ne dicek
Ben alırım seni zaten derse okey
Hmm o zaman sana yakın bi yer bakalım derse sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?