Yani daha 5 gün var belki bi gün öncesinden sorar nasıl grlicen diye falan. Ben şimdiden her şeyin planını yaptığım içinRestoranda mı buluşcaksınız ki? Bence okuz o kişi. O kadar uzağa çağıran gelıp almalı sonrada bırakmalı
Daha varmış, biz böyle yazıyoruz ama belki diyecektir zaten ben seni alırım diye. O güne kadar ses çıkmazsa perşembe akşamı söylersinizCuma günü
Evet öyle yapıyım. Ben hemen evham yaptım şimdidenDaha varmış, biz böyle yazıyoruz ama belki diyecektir zaten ben seni alırım diye. O güne kadar ses çıkmazsa perşembe akşamı söylersiniz
İnşallah teşekkür edermBeni alır mısın demeyin sakın. Ayrıca yemekten sonra bırakmayı teklif etmesi gerekir ama sizi alma muhabbeti geçmemesi de kabalık değil ki, üstte öyle yorum yazanlar olduğu için belirttim. Umarım çok güzel geçer buluşmanız :)
Ayy tarif ederee kabusUzak olan bir yere gidilecekse makul bir yerden sizi alır beraber gidersiniz. Bunu kendi düşünmesi gerekir. Siz o restoranın yerini bilmediğinizi söyleyin bakalım ne diyecek. Belki tarif eder sizde yol yakınken şutlarsınız
Perşembe akşamı olmaz. O saatten sonra başka yerde yer bulmak zor olabilir.Daha varmış, biz böyle yazıyoruz ama belki diyecektir zaten ben seni alırım diye. O güne kadar ses çıkmazsa perşembe akşamı söylersiniz
Buluşmaya bile gelmediHadi at şimdi bende merak ettim düşünceli mi çıkacak kazma mı diye
NeeeeeeKızlar konuyı hatırlayanlarınız olur. Cuma akşam buluşacaktık. Cumartesi öğlene erteledik. 1de buluşacaktık.
13:00da buluşma yerine kendim gittim tam 14:40a kadar onu bekledim. Mesak attım 2 kere gelecek misin diye cevap yok. Ben de çıktım eve geldim.
açıklaması ne olur bilmiyorum ama çok mutsuzum. Geçerli bi sebebi yoksa bir daha buluşmam sanırım. Sizce ne yapmalıyım?
Ayrıca sebebi ne olursa olsun bir mesaj atıp haber verebilirdi.. Arayabilirdi..Size haber vermemesi için Allah korusun ya kaza yapmış olması lazım ya da telefonunu falan çaldırmış olması lazım ki ikisinin de olduğunu düşünmüyorum.. Tabi bende çok merak ettim şuan size ne diyecek.. Ama ben olsam asla görüşmezdim bu hanzoyla.. Bende içimden diyordum ki daha pazartesi açılmış konu, Buluşma cuma günüymüş demeye gerek bile duymamıştır giderken illa ki alacaktır sizi de diyeKızlar konuyı hatırlayanlarınız olur. Cuma akşam buluşacaktık. Cumartesi öğlene erteledik. 1de buluşacaktık.
13:00da buluşma yerine kendim gittim tam 14:40a kadar onu bekledim. Mesak attım 2 kere gelecek misin diye cevap yok. Ben de çıktım eve geldim.
açıklaması ne olur bilmiyorum ama çok mutsuzum. Geçerli bi sebebi yoksa bir daha buluşmam sanırım. Sizce ne yapmalıyım?
Dunden beri bir aciklama yapmadi mi? Eger cok cok ozel bir durum degilse , hastalik vs. bir daha adam yerine koyup konusmam bile.Kızlar konuyı hatırlayanlarınız olur. Cuma akşam buluşacaktık. Cumartesi öğlene erteledik. 1de buluşacaktık.
Cuma akşam planını erteleme önerisi kimden çıktı ve hangi gerekçe ile? Size kızmış olabilir mi?Kızlar konuyı hatırlayanlarınız olur. Cuma akşam buluşacaktık. Cumartesi öğlene erteledik. 1de buluşacaktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?