+1Seni ben alırım diye kendisi teklif etmiyorsa, buluşmayın zaten bence.
Hadi at şimdi bende merak ettim düşünceli mi çıkacak kazma mı diyeTamam bakalım çok heyecanlandım
Arabası varsa eğer söyleyebilirsiniz. Virüs var ya o yüzden otobüs kullanmak istemiyorum beni alabilir misin diye.Kızlar 6-7 aydır böyle ayda 1-2 defa konuştuğum bi meslektaşım var. Beni yemeğe götürmek istediğini söyledi çok da mutluyum:) yalnız şöyle bi durum var beni götüreceği yer bana yaklaşık 25 km uzaklıkta. Arabam yok bu virüste otobüs de kullanmak istemiyorum. Taksiye binsem en az 100 lira yazarbeni almasını istesem. İlk buluşmada ayıp mı olur sizce ?
O konuyu henüz konuşmadık ondan galibaKendisinin teklif etmemesi bana anormal geldi. Bence çok düşüncesiz biri
Evet söylicrm gibiArabası varsa eğer söyleyebilirsiniz. Virüs var ya o yüzden otobüs kullanmak istemiyorum beni alabilir misin diye.
TamammmHadi at şimdi bende merak ettim düşünceli mi çıkacak kazma mı diye
Yani bana fazla geliyo gidiş artı dönüş ne biliyim. Taksiyle geleceğimi belirtirim belki alır djdjSizin arabanız olmadığını biliyorsa ortada ya da size yakın bir yer secmeyi dusunmeliydi bence.
100 TL sizin için bir şey değilse taksiyle gidin ama ben olsam ilk bulusmada beni de alır mısın demezdim.
Ona da uzak olsa ne olacak ki arabası varmış...
Bence oraya gitmek benim için çok zor olacak bu seferlik su şu civarlarda yemek yesek olur mu diyin
Yanii gelip sizi almali.Diyelim kendiniz bir sekil gittiniz dönüşte arabasi varken sizi otobüse falan mi bindirecekKızlar 6-7 aydır böyle ayda 1-2 defa konuştuğum bi meslektaşım var. Beni yemeğe götürmek istediğini söyledi çok da mutluyum:) yalnız şöyle bi durum var beni götüreceği yer bana yaklaşık 25 km uzaklıkta. Arabam yok bu virüste otobüs de kullanmak istemiyorum. Taksiye binsem en az 100 lira yazarbeni almasını istesem. İlk buluşmada ayıp mı olur sizce ?
Yok orayı beğeniyomuş. İkimize de uak bi yer açıkçası.
Doğru o da var dönüşte bırakırYanii gelip sizi almali.Diyelim kendiniz bir sekil gittiniz dönüşte arabasi varken sizi otobüse falan mi bindirecekSiz bence götürmeyi teklif etmezse benim daha iyi fikrim var size yakin olan her neresiyse orayı söyleyin.
Ayyy erkek dediğin teklif eder ya. Ben teklif edemezdim kadın olarak onun düşünmesi lazım.Kızlar 6-7 aydır böyle ayda 1-2 defa konuştuğum bi meslektaşım var. Beni yemeğe götürmek istediğini söyledi çok da mutluyum:) yalnız şöyle bi durum var beni götüreceği yer bana yaklaşık 25 km uzaklıkta. Arabam yok bu virüste otobüs de kullanmak istemiyorum. Taksiye binsem en az 100 lira yazarbeni almasını istesem. İlk buluşmada ayıp mı olur sizce ?
Valla ailemle yaşadığımı biliyor öyle bi şey düşünmez sanırım. Ama ilk dediğiniz gibi yapıcam taksi muhabbetine giriyimorası biraz uzak malum virüs var otobüsle gelemem
neyse artık taksiyle gelirim gibi bir muhabbete girin
o ben alırım derse olur deyin ama o teklif etmezse siz al demeyin
dönüşte bırakacak mı bakın, bırakmazsa da ilişkiyi bitirin
şimdi bu ilk yorumum yani benim hayat tarzıma göre yorum
bir de ikinci yorum var
burada birçok kişi yabancı erkeklerin arabasına binmek istemiyor hatta bir kadın ve bir erkeğin aynı arabada olmasına nerede ise aynı yatakta oldukları anlamını yüklüyor
bu nedenle adam götürmeyi, getirmeyi teklif etmeyebilir bunu da iki tarafın yaşam biçimine göre değerlendirin
akşam eve bıraktı, bu "sana gidip sevişelim anlamına geliyor, ben zinhar o arabaya binmem" derseniz, adam sap gibi kalır ortada bu nedenle teklif etmeyebilir
Aslında şöyle diyebilirdi .. " sizin için bir sakıncası yoksa, aracınız yoksa ben sizi gelip alabilirim " en iyisi bu olurdu sanırımorası biraz uzak malum virüs var otobüsle gelemem
neyse artık taksiyle gelirim gibi bir muhabbete girin
o ben alırım derse olur deyin ama o teklif etmezse siz al demeyin
dönüşte bırakacak mı bakın, bırakmazsa da ilişkiyi bitirin
şimdi bu ilk yorumum yani benim hayat tarzıma göre yorum
bir de ikinci yorum var
burada birçok kişi yabancı erkeklerin arabasına binmek istemiyor hatta bir kadın ve bir erkeğin aynı arabada olmasına nerede ise aynı yatakta oldukları anlamını yüklüyor
bu nedenle adam götürmeyi, getirmeyi teklif etmeyebilir bunu da iki tarafın yaşam biçimine göre değerlendirin
akşam eve bıraktı, bu "sana gidip sevişelim anlamına geliyor, ben zinhar o arabaya binmem" derseniz, adam sap gibi kalır ortada bu nedenle teklif etmeyebilir
+1Bunu düşünmesi gerekmiyor mu?size yakın bir noktada yemek yemeyi teklif et bakalım ne diyecek
Ah öyle düşüncelisi kalmamışAslında şöyle diyebilirdi .. " sizin için bir sakıncası yoksa, aracınız yoksa ben sizi gelip alabilirim " en iyisi bu olurdu sanırım
Cuma günüOrası bana uzak, gelmem zor olacak, yakın bir yer mi seçsek deyin bence sadece, hiç otobüs , taksi konularına girmeden. Daha önce de yazdım,siz bunu söylemeden onun size teklif etmesi gerekir, ben seni alırım diye. Buluşma ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?