Dert sayılmaz ama fikir alayım kızlar :₺

Arabası varsa eğer söyleyebilirsiniz. Virüs var ya o yüzden otobüs kullanmak istemiyorum beni alabilir misin diye.

Yani bana fazla geliyo gidiş artı dönüş ne biliyim. Taksiyle geleceğimi belirtirim belki alır djdj

Arabasi varsa onun teklif etmesi gerekirdi cunku arabaniz yok ve bunu biliyordur.Ama gel beni al da denmez ya ilk bulusmada.Ben olsam toplu tasima kullanirdim.Donuste de bir zahmet birakir heralde.

Oraya başka zaman gitsek olur mu. Arabam yok ve toplu taşıma kullanmak istemiyorum. Bana fazla uzak kalıyor. Pandemiden sonra oraya gidebiliriz. Ne dersin?

ben olsam böyle yazarım.

Yanii gelip sizi almali.Diyelim kendiniz bir sekil gittiniz dönüşte arabasi varken sizi otobüse falan mi bindirecekSiz bence götürmeyi teklif etmezse benim daha iyi fikrim var size yakin olan her neresiyse orayı söyleyin.

Yok orayı beğeniyomuş. İkimize de uak bi yer açıkçası.

orası biraz uzak malum virüs var otobüsle gelemem

neyse artık taksiyle gelirim gibi bir muhabbete girin

o ben alırım derse olur deyin ama o teklif etmezse siz al demeyin

dönüşte bırakacak mı bakın, bırakmazsa da ilişkiyi bitirin

şimdi bu ilk yorumum yani benim hayat tarzıma göre yorum

bir de ikinci yorum var

burada birçok kişi yabancı erkeklerin arabasına binmek istemiyor hatta bir kadın ve bir erkeğin aynı arabada olmasına nerede ise aynı yatakta oldukları anlamını yüklüyor

bu nedenle adam götürmeyi, getirmeyi teklif etmeyebilir bunu da iki tarafın yaşam biçimine göre değerlendirin

akşam eve bıraktı, bu "sana gidip sevişelim anlamına geliyor, ben zinhar o arabaya binmem" derseniz, adam sap gibi kalır ortada bu nedenle teklif etmeyebilir

Yanii gelip sizi almali.Diyelim kendiniz bir sekil gittiniz dönüşte arabasi varken sizi otobüse falan mi bindirecekSiz bence götürmeyi teklif etmezse benim daha iyi fikrim var size yakin olan her neresiyse orayı söyleyin.
Doğru o da var dönüşte bırakır dönüş işi tamam

Ayyy erkek dediğin teklif eder ya. Ben teklif edemezdim kadın olarak onun düşünmesi lazım.

Valla ailemle yaşadığımı biliyor öyle bi şey düşünmez sanırım. Ama ilk dediğiniz gibi yapıcam taksi muhabbetine giriyim

Aslında şöyle diyebilirdi .. " sizin için bir sakıncası yoksa, aracınız yoksa ben sizi gelip alabilirim " en iyisi bu olurdu sanırım

Orası bana uzak, gelmem zor olacak, yakın bir yer mi seçsek deyin bence sadece, hiç otobüs , taksi konularına girmeden. Daha önce de yazdım,siz bunu söylemeden onun size teklif etmesi gerekir, ben seni alırım diye. Buluşma ne zaman?

Restoranda mı buluşcaksınız ki? Bence okuz o kişi. O kadar uzağa çağıran gelıp almalı sonrada bırakmalı

Cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…