Dert Sayılmaz ama..

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
bir arkadaşım bana bir soru sordu, bilirsem istediğim her şeyi yaparmış, bilemezsem de ben onun isteklerini yapıcam
bir saattir düşünüyorum bulamadım beynimi patlattım resmen, sinir oldum. :18:

forumun en canlı yeri burası diye burda konu açıp sizden yardım istemeyi düşündüm ben de

soru şu:

kör bir adam ağır bir hastayla beraberken birbirlerine bir şey söylemişler. bunun üzerine körün gözü açılmış hasta da iyileşmiş.

peki ne söylenmiş?

ayyy bende merak ettım simdi yaaa bulamıyorum kardeşimde düşünüyoruz ama aklımıza bir kaç birşey geldi gulmekten öldükk

1. körler sağırlar bir birini ağırlarr

ama bu sözden sonra nıye agır hasta ıyılessınkı veya kör adam gorsunkı
2. kim bu gözlerindeki yabancıı

saçmalıdıgımızın farkındayızz

gülün azcık keleeee

. Adamın biri bir tilki, bir piliç, ve bir çuval mısırı önlerindeki nehrin bir yakasından öteki yakasına geçirecekmiş. Adam kayıkta yanında yanlız bir şey taşıyabiliyormuş. Eğer tilki ile piliç yanlız kalırlarsa, tilki piliçi yer. Eğer piliç ile mısır çuvalı yanlız kalılarsa, piliç mısırı yer. Bu durumda adam bütün bunları karşı kıyıya nasıl taşır?

bir soruda benden kızlarr hadı bakalım cvp nedırr :)

pilici alsın geçirsin. tilki mısır yemez.

geri dönsün ve tilkiyi alsın geçirsin o sırada pilici geri alsın.

sonra kıyıya varınca pilici bırakıp mısırı alsın karşıya tilkinin yanına götürsün. dönüp pilici tekrar alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…