bir suredir biriyle birlikteyim. en bastan beri evlilikten bahsediyor ailesiyle tanistim kisada olsa, bu haftasonuda dayilariyla. sevgilimle ilgili cok fazla tereddutlerim var o sebepten bu siteye cok fazla takilir oldum herkonuyu okumaya calisiyorum son zamanlarda yogun olmama ragmen iliskimizi anlamaya cok fazla kafa patlatiyorum. nese asil mesele burda okudugum malesef uzucu yazilardanmi etkilendim bilmiyorum ama sevgilimin ablasi takildi kafama. yani zaten onla tereddutlerim varken birde ailesiyle sikinti yasamayi kaldiramam. ilk zamanlar oturduk bir yemek yedik ilk tanismaydi, sonra evine gittik cok ayakustuydu bir saat kadar oturup kalktik. muhabbetimiz bundan ibaret o hep cagiriyor ama sevgilimin zaten birsey yapmaya mecali olmadigindan gitmiyoruz (kackere gidelim dedim) gecen gun ablam sana cok bozuk aramiyosun diye dedi, hal hatir sormam lazimmis. ama bole bir muhabbet yok ki aramizda. nese ilk bulusmamizda sakalasirken (sevgilim cok sinirlidir) yegeni yuzce ona cok benziyormus bende aman huyu benzemesin dedim guldum ama sakalasiyorduk ve sinirli olmasindan bahsetmistik 2 sniye once. ablasi hemen ne varmis huunda benzesin tabi diye cikisti. ole kaldim :) haftasonuda bisi oldu iste sevgilim herseyi cok takar kafasina ablasida yaw nolcak bosver flaan dedi, sonra konu uzadi bende herseyi cok dert ediyor iste falan dedim baska konuda dondu bana o onemli etcek tabi napcak dedi:) ama normalde hossohbet falan biri. benim hakkimda ne dediklerini soylemiyor sevgilim daha once konusu gecti kotu bisi olsa solerim ama bunlari solemem simarirsin dedi. yengesinin biride benim hakkimda bisi demis goz vardir onda dikkat et kendine su siralar diyor ama ne dediklerini solemiyor. simdi neden anlattin bunu diceksin. bilemiyorum kafam karisti nasil davranacagimi sasirdim kafam takildi dikkat etmem lazimmi acaba. sevmedilermi beni ya da ne bilim klasik abla tavirlarimi anlamadim sadece tecrubeli birilerinin yorumuna ihtiyac duydum :26:
önyargılı olma tanımaya çalış başlarda çok konuşma bırak o konuşsun sende tanı.müstakbel eş adayının ablası olduğundan görüşmek zorundasınız yüz göz olmadan arada seviyeyi koruyarak yaklaş ve nolursa olsun çok çok samimi olma.ondan ablalık çok fazla bekleme gördüğün gibi kardeşine en ufak laf söyletmiyor buda doğal bence.benden bu kadar:87::90:
tamam tanışmışsınız ama bence mesafeli durun..gidip gelmeyin artık..belki özel günlerde olabilir.
ablasının;aramamanız,hatır sormamanız konusunda sitemi olmuş.bence aramayın..dediğim gibi mesafeli olun..tecrübeyle sabit bilgilerdir..
birde ablam senin onu aramani bekliyor dedi iyice bozulmaya baslamis aramazsan baya kirilcak 3. kisileri araya sokmaktan hoslanmam ama ablam soleniyor dedi. dogru duzgun tanimadigim muhabbetim olmadigi birine telefonu acip ne dicem ki. yani ona direk hitap etmisligim bile yok.
normal dimi ben biraz alinganlik yapmisim :26: tesekkurler yorumun icin
canım benim 2 tane görümcem var.ama sorun sadece onların görümce benim gelin olmamdan kaynaklanmıyor.bayanlar olarak biz birbirimizle uğraşıyoruz işyerinde arkadaş arasında vs. vs.. görümcede arada laf sokabiliyor e nede olsa oda kadın.ben büyütmüyorum özellikle bana kini olacağını düşünmüyorum.kardeşinin karısıyım diye yatıp kalkıp mirkaya ne kötülük yapsam diye düşündüğünü sanmıyorumburda öyle topikler gördümki görümce işi gücü bırakmış gelinle uğraşıyo gibi anlatılmış görümceye sormak lazım.yani önyargıyla evlenme asla.emin ol sorunların 10 tanesinin 7 si karşıdansa 3 ü önyargıdan kaynaklanıyor.rahat ol eş adayınla anlaşırsan dışardan kimse evliliğini bozamaz.ama anlaşamazsan herkes sorun olur
Allah Allah yaa bozulmaya başlamışmış..
abla hanım şimdiden başlamış sitemlere falan..aman uzak durun yoksa hep yok ablam suna alındı yok ablam buna bozuldu yok aramadın yok gelmedin yok bakmadın..vs leri ile ugrasır durursunuz..ablanın durumu belli olmuş
yok o sekilde olacagini sanmiyorum, yogun calisan iki cocukla ugrasan bir bayan hemde yalniz basina. ole kafayi bana sarma durumu soz konusu degil. ayrica ayni sehirde olmalarina ragmen sevgilimle aydabir gorusurler cogunluk telde. sadece tereddutte kaldim ben biraz fazla iyi niyetliyim baslarda ole olurum sonra bisilere takildikca icim icim yer. burda bole topicler okuyunca haftasonuda bole olunca aklimi kurcaladi. ayrica arama mevzusunada baya takildim napmam gerek diye :26: sevgilimde hic bisi demiyorki yani benim hakkimda yorum yaptiklarini biliyorum ama solemiyor, konusunu bile acmiyorzaten onunla arami guzel tutmakta zorlaniyorum ufakta olsa aile krizlerini kaldiramam en cok korktugum sey :26:
evet sorun sevgilinle sen.bir defa çok yakın değilsiniz aranızda resmiyet var diyaloğunuz yetersiz ve güven çok oturmamış.çünkü ablasıyla ilgili konuda sana talimat verir gibi konuşmuş.oysa seninle ablasının samimiyetinin aramalara varacak kadar olmadığını en iyi kendisinin bilmesi gerekir.daha şimdiden senin ne yapman gerektiğini söylemesi senin çok fazla taviz verdiğini gösterir.önce kendi aranızdaki "biz" olma "birlikte hareket etme" ve sıcaklığı oturtmanız gerek.sonra iş ablaa anneye babaya gelir.daha şimdiden siz ilişkinizi oturtamadan ablasının derdine düşmüş
ablasinin ne dedigini bilmiyorum tam ama artik ne dediyse ararsin bir gonlu olur olmazmi dedi. aslinda sevgilimde istemiyor yani bole iliskilere 3. kisilerin katilmasi taraftari degilim ama napim falan dedi. ben yorum yapmadim hic ole pistim konu degissin hemen diye napicami bilmediigm icin
bak canım ablasının seninle ilgili ne düşündüğünü sorarsan kendilerini bişey sanarlar.sevgilin endişelensin senin ailen konusunda acaba beni severlermi diye o düşünsün.çoğu bayanın yaptığı hatadır bu.ezikmiş gibi acaba sevgilimin ailesi beni severmi benim hakkımda ne düşünüyolar diye dertlenir tabi bu arada sevgili iyice havalara girer abla ben neymişim olur evlenince de tepene çıkarlar.içinden gelirse ararsın yoksa aramazsın daha siz çıkıyoken kendini kabullendirme çabasına mı gireceksin bunu mu istiyomuş sevgilin.
evet sorun sevgilinle sen.bir defa çok yakın değilsiniz aranızda resmiyet var diyaloğunuz yetersiz ve güven çok oturmamış.çünkü ablasıyla ilgili konuda sana talimat verir gibi konuşmuş.oysa seninle ablasının samimiyetinin aramalara varacak kadar olmadığını en iyi kendisinin bilmesi gerekir.daha şimdiden senin ne yapman gerektiğini söylemesi senin çok fazla taviz verdiğini gösterir.önce kendi aranızdaki "biz" olma "birlikte hareket etme" ve sıcaklığı oturtmanız gerek.sonra iş ablaa anneye babaya gelir.daha şimdiden siz ilişkinizi oturtamadan ablasının derdine düşmüş
tamam tanışmışsınız ama bence mesafeli durun..gidip gelmeyin artık..belki özel günlerde olabilir.
ablasının;aramamanız,hatır sormamanız konusunda sitemi olmuş.bence aramayın..dediğim gibi mesafeli olun..tecrübeyle sabit bilgilerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?