Açtığınız konuya baktım cidden bdv konusu mu ciddi ciddi haklı olduğunuzu düşünüp bir de üstüne konu mu açtınız? Yine ban gözüküyor size üye olduğunuz forumun kurallarını okudum diyip geçmeyin ciddi ciddi okuyun neden ban yediğinizi anlarsınızDerdim buyuk: Mune'un adaleti saglamadaki yetersizliginden sikayetciyim.
Gecen gun girizgahini vaktimin cogunu burada gecirdigimden sikayet ederek (bir dert) yaptigim, sonucunda ise buradaki herkesi sevdigimi belirttigim bir konu acmistim. Konu hemen baska bir bolume tasindigi gibi ben de tam 5 gunluk bir banlama cezasi ile karsi karsiya kaldim.
Konuda dert yokmus. Peki, bir dahakine konumda "Dert: ... " seklinde belirtecegim bir bolum olur ki anlayasiniz. Baska turlu idrak edebilmeniz zor demek ki.
Sirf bunun icin 5 gun ban cezasi hangi akla hizmet? Buram buram keyfiyet kokusu aliyorum.
Batsin bu dunya.
Not: Ozelden de bunu yazdim ama cevap verecegini dusunmuyorum daha onceki mesajlarima cevap vermedigi gibi.
bu da mı dert der giderim ,mune en çok sevdiklerini....Derdim buyuk: Mune'un adaleti saglamadaki yetersizliginden sikayetciyim.
Gecen gun girizgahini vaktimin cogunu burada gecirdigimden sikayet ederek (bir dert) yaptigim, sonucunda ise buradaki herkesi sevdigimi belirttigim bir konu acmistim. Konu hemen baska bir bolume tasindigi gibi ben de tam 5 gunluk bir banlama cezasi ile karsi karsiya kaldim.
Konuda dert yokmus. Peki, bir dahakine konumda "Dert: ... " seklinde belirtecegim bir bolum olur ki anlayasiniz. Baska turlu idrak edebilmeniz zor demek ki.
Sirf bunun icin 5 gun ban cezasi hangi akla hizmet? Buram buram keyfiyet kokusu aliyorum.
Batsin bu dunya.
Not: Ozelden de bunu yazdim ama cevap verecegini dusunmuyorum daha onceki mesajlarima cevap vermedigi gibi.
Elestirilenlere soruyorum: Illa ki konu icerigim su sekillerde mi olmali?
1. Kaynanam beni sevmiya, kocis de beni takmiya, ben napa?
2. Benim gorumcek ortaligi karistiriya, kocis de beni takmiya, ben napa?
3. Kocis beni aldatiya ama ben onu seviya, ben napa?
Kaynana yok, kocis yok, sevgili yok. Eee, ne olacak simdi? Burada olmak haram mi bana?
Derdim, buradaki cok fazla zaman geciriyor olmamdi o konuda. Derdin kucuklugunu veya buyuklugunu degerlendirmek o beni elestiren sivri dilli kadinlara mi kaldi? Bolum bdv diye derdimle karalara mi baglanayim? Konuya biraz geyik katmanin nesi absurt?
Pardon da siz iyi misiniz?
Not: Tatli dille yorum yapanlar bu yorumun muhatabi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?