Dert: Sikayetciyim

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Derdim buyuk: Mune'un adaleti saglamadaki yetersizliginden sikayetciyim.

Gecen gun girizgahini vaktimin cogunu burada gecirdigimden sikayet ederek (bir dert) yaptigim, sonucunda ise buradaki herkesi sevdigimi belirttigim bir konu acmistim. Konu hemen baska bir bolume tasindigi gibi ben de tam 5 gunluk bir banlama cezasi ile karsi karsiya kaldim.

Konuda dert yokmus. Peki, bir dahakine konumda "Dert: ... " seklinde belirtecegim bir bolum olur ki anlayasiniz. Baska turlu idrak edebilmeniz zor demek ki.

Sirf bunun icin 5 gun ban cezasi hangi akla hizmet? Buram buram keyfiyet kokusu aliyorum.

Batsin bu dunya.

Not: Ozelden de bunu yazdim ama cevap verecegini dusunmuyorum daha onceki mesajlarima cevap vermedigi gibi.

Son düzenleme:
Yoo gayette özeldende, burdanda cevap veriyor. Hiç kimse sizi hazırolda bekleyemezki.
Kurallara uymazsanız ban yersiniz.Bu kadar basit.

Ban süreleri sistem tarafından otomatik belirleniyor diye biliyorum ben. Önceki cezalara göre süre artıyor. 15-20 gün ban alan da var çünkü en ufak şikayette. Bir de eski üyelerin konuları doğru yere açması bekleniyor, forumun işleyişini bilip yine de uygun olmayan yere konu açanlar da hep banlanıyor gördüğüm kadarıyla. Şikayet varsa değerlendirmeleri gerekiyor. Önceki konunuz bdv içeriği gibi değil pek, bilemedim.

Ben hak veriyorum açıkçası.
Yeni üyeler nereye hangi konuyu açacaklarını bilemeyip yanlış yapabiliyorlar ama eski zamanının büyük kısmını burada geçiren üyelerin bunu yapması yönetime ekstra iş yüküdür.
Birde daha çok okunsun diye yapılıyor çoğu zaman bu bile isteye ki buda hoş değil.
5 gün ban almanızın sebebi de eski üye olmanız ve daha önce aldıgıniz banlar oluyor genelde. Yeni üye 1 gün ban alırken bizler daha uzun süreli uzaklaştırılıyoruz.

Size has bir garez olduğunu düşünüyorsunuz fakat yanılıyorsunuz. İlk kez Ban yiyince 1 gün oluyor 24 saat. Sonraki banlar katlanarak artıyor. Hem bölüm kuralları açık şekilde yazıyor. Konuyu yanlış yere acmissiniz ve seviyorum sizi canlarım cicilerim diyerek bdv de devam ediyorsunuz. Ben niye burda çok takılıyorum ah vah sizi seviyorum diyip geyiğe devam ediyorsunuz. "E bu da deeeert istee" diyorsunuz. Aha da Ban sebebi zaten. Açıklamaya çalıştım dilim döndüğünce

Banin suresini sistem belirliyor
Mune bunu defalarca heryerde acikladi
Her banlanmada o sure uzuyor
Mesela simdi yine banlanacaksiniz muhtemelen 5 gunden uzun surecek
Ben gayet adil oldugunu dusunuyorum mune"un
Gozunden kacan seyler olabilir , kadin da bunun icin defalarca yilmadan kibleyin ki goruyum diyor
Siz haksizlik yapiyorsunuz bu konunuzla

Muhtemelen yine banlanacaksiniz bu tarzlarda yasak bildigim

Bu konu sayesinde ban süresinin otomatik belirlendiğini öğrenmiş oldum.

Açtığınız konuya baktım cidden bdv konusu mu ciddi ciddi haklı olduğunuzu düşünüp bir de üstüne konu mu açtınız? Yine ban gözüküyor size üye olduğunuz forumun kurallarını okudum diyip geçmeyin ciddi ciddi okuyun neden ban yediğinizi anlarsınız

bu da mı dert der giderim ,mune en çok sevdiklerini.... anladınız siz onu mapıs damlarında aylarca yattığımı bilirim.

Elestirilenlere soruyorum: Illa ki konu icerigim su sekillerde mi olmali?

1. Kaynanam beni sevmiya, kocis de beni takmiya, ben napa?

2. Benim gorumcek ortaligi karistiriya, kocis de beni takmiya, ben napa?

3. Kocis beni aldatiya ama ben onu seviya, ben napa?

Kaynana yok, kocis yok, sevgili yok. Eee, ne olacak simdi? Burada olmak haram mi bana?

Derdim, buradaki cok fazla zaman geciriyor olmamdi o konuda. Derdin kucuklugunu veya buyuklugunu degerlendirmek o beni elestiren sivri dilli kadinlara mi kaldi? Bolum bdv diye derdimle karalara mi baglanayim ya da konumun dert icerdigini bol aglama emojileriyle susleyerek mi belli etseydim? Konuya biraz geyik katmanin nesi absurt?

Pardon da siz iyi misiniz?

Not: Tatli dille yorum yapanlari tenzih ediyorum.

Son düzenleme:

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa yazarak kendinizi mi ifade edemiyorsunuz? Açtığınız konu siteye eleştiri sonunda da hepinizi seviyorum gibi bir bitiş site ile ilgi probleminiz varsa gerekli alt başlıklar var insanları sevdiyseniz sohbet topikleri var derdiniz tüm gün burada olmaksa kendimi girmekten alıkoyamıyorum bağımlıklık oldu öneriniz var mı tarzı yazarsınız olur biter ki çoğu kişi yazdı kimse de ban yemedi yani çok mu zor bunu anlamak burası sevgi pıtırcıkları bölümü değil ki tutturmuşsunuz bir kaynana sevgili eş görümce derdi siz sadece bunları okuyorsanız bu algıda seçiciliktir insanlar iş yeri ile ilgili yazıyor hastalıkla ilgili yazıyor kendi öz eleştirisini yapıyor kimsi sadece bu bir iç dökmedir diyip hayatla ilgili dertlerini yazıyor burası dert bölümü adı da bir derdim var sadece bunu okuyup anlasanız yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…