Dert yok, Sohbet var.... :)

est. suç değil tabi.. benimki sadece bir tavsiyeydi..

Csi gerekli açıklamayı yapmış kedi ben bunu yazarken sen online değildin.Kaldıki kusura bakmayında dedim. Olayı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

ıyyyyyy o ne öyle yaaaa,tamam dilin kemiği yok da bu kadarı da pesssss

Dimi yavrukuşum, dimi esmer bombam, dimi sevgi pıtırcığım

Csi gerekli açıklamayı yapmış kedi ben bunu yazarken sen online değildin.Kaldıki kusura bakmayında dedim. Olayı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Kedi kötü bişi demedi ki çekirdek. Böyle yazsan daha karlı cıkarsın demek istedi

ben biraz işleri toparlayayım kızlar.
öğleden sonra çıkıcam bir sorun olmazsa
buralardayım

Dimi yavrukuşum, dimi esmer bombam, dimi sevgi pıtırcığım

Kedi kötü bişi demedi ki çekirdek. Böyle yazsan daha karlı cıkarsın demek istedi
Bende kötü birşey yazmadımki. Unuttuğum varsa kususra bakmasında dedim.Ben genelde günaydınlar yazarım zaten bugün bu şekilde yazmak istedim osrun olacağını hiç tahmin etmemiştim.

Bende kötü birşey yazmadımki. Unuttuğum varsa kususra bakmasında dedim.Ben genelde günaydınlar yazarım zaten bugün bu şekilde yazmak istedim osrun olacağını hiç tahmin etmemiştim.

:) niye sorun olsun :) neyse

kırıcam o parmacıklarını senin
oyyy oyyyy yerim kız seni

Demek önce parmaklarımı kırıp sonra da yiyeceksin haaa

sorun yok sevocum niye sorun olsun..

kızlar ben deşifre olma korkusunda çok haklıymışım..

burada bebek mebek sayfalarına bakıyordum.. bir doktor tavsiyesi okurken kuzenimin eşini buldum..

kullandığı nickten ve yorumundan kişisel bilgilerinden o olduğunu anlamak çok kolay oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…