- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Kedicimmm profil gizliliğinden ayarlarını yapabilirsin listendeki arkadaşların görebilirsadece ..
Teklifin içinde teşekkür ediyorummm canımcımm
aslında korkulacak naaapıyoruz ki?
ama olsun içimden geldiği gibi yazabiliyorum burada. bu rahatlığımın gitmesini istemiyorum..
eltiyi bizim gelini rahat rahat çekiştirmek istiyorum yaaa aaaaaaa..
sevooooo
ablacım seninle arkadaş olduğumuzu sanıyordum
ııı ıh norecim bizim karşılıklı sevgimiz yıkıcı etki yapabilir
sevmiyorum seni feriyaaaa
norecim şimdi bu da çok sert oldu ya perdelerimizi kaldırdığımız da belki başarabiliriz
eltim beni kıskanıyor mu diye başlık açabilirim elmayra..
gelinle ilgili, ne yapsak yaranamıyoruz gelin bizi sevemedi diye başlık açıcam..
ufff ortasını bulmalıyım sanırım
topa tutarız bak seni
gelinle ilgili, ne yapsak yaranamıyoruz gelin bizi sevemedi diye başlık açıcam..
Dranas'tan haber alamıyoruz değil mi???
Sakın barışıp gelmesin
İçimde öyle bir his var....
içimde öyle bir his var....
günaydın fıstıklarrrrrrrr
dranasa noldu yaaa :44:
haftasonu geldiklerinde elti
"ne kadar gerizekalı bir yerde oturuyorsunuz?" diyerek sinirli sinirli girdi içeri..
kapalı otoparktan bloğa geçişi bulamamışlar..
otopark zaten site sakinleri için.. açığa park etseydin..
ben onun evinde kendimi parçalarım bebeği var diye.
o da gelin ben de gelin birbirimize destek olmalıyız o mahcup olmasın diye ben yaptıkça yaparken
bize geldiğinde tek başıma kalakaldım.. üstelik kendi annesi k.validem ilgilenebilirdi bebekle..
pazar günü de abimlerde gelinin suratı beş karıştı.. abimle kavga mı etmişti, depresyona mı girdi nedir bilmem
ama eşim bir daha sen arayıp geliyoruz demeyeceksin, yengen seni abin de beni aramadan gerçekten bir davet olmadan
ayak basmam dedi.. eşim o kadar haklı ki..annem de kinlenme diyor.. iyi mi oldu yani?
Dranasa noldu yaaa :44:
bana da barıştılar gibi geliyo hakkında hayırlısı olsun inşallah...
haftasonu geldiklerinde elti
"ne kadar gerizekalı bir yerde oturuyorsunuz?" diyerek sinirli sinirli girdi içeri..
kapalı otoparktan bloğa geçişi bulamamışlar..
otopark zaten site sakinleri için.. açığa park etseydin..
ben onun evinde kendimi parçalarım bebeği var diye.
o da gelin ben de gelin birbirimize destek olmalıyız o mahcup olmasın diye ben yaptıkça yaparken
bize geldiğinde tek başıma kalakaldım.. üstelik kendi annesi k.validem ilgilenebilirdi bebekle..
pazar günü de abimlerde gelinin suratı beş karıştı.. abimle kavga mı etmişti, depresyona mı girdi nedir bilmem
ama eşim bir daha sen arayıp geliyoruz demeyeceksin, yengen seni abin de beni aramadan gerçekten bir davet olmadan
ayak basmam dedi.. eşim o kadar haklı ki..annem de kinlenme diyor.. iyi mi oldu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?