Dert yok, Sohbet var.... :)

eltim beni kıskanıyor mu diye başlık açabilirim elmayra..

gelinle ilgili, ne yapsak yaranamıyoruz gelin bizi sevemedi diye başlık açıcam..

eltim beni kıskanıyor mu diye başlık açabilirim elmayra..

gelinle ilgili, ne yapsak yaranamıyoruz gelin bizi sevemedi diye başlık açıcam..

ikisi de uygun kk icin canım işin içine ajitasyon da kattın mı tmmdır

haftasonu geldiklerinde elti
"ne kadar gerizekalı bir yerde oturuyorsunuz?" diyerek sinirli sinirli girdi içeri..
kapalı otoparktan bloğa geçişi bulamamışlar..

otopark zaten site sakinleri için.. açığa park etseydin..
ben onun evinde kendimi parçalarım bebeği var diye.
o da gelin ben de gelin birbirimize destek olmalıyız o mahcup olmasın diye ben yaptıkça yaparken
bize geldiğinde tek başıma kalakaldım.. üstelik kendi annesi k.validem ilgilenebilirdi bebekle..

pazar günü de abimlerde gelinin suratı beş karıştı.. abimle kavga mı etmişti, depresyona mı girdi nedir bilmem
ama eşim bir daha sen arayıp geliyoruz demeyeceksin, yengen seni abin de beni aramadan gerçekten bir davet olmadan
ayak basmam dedi.. eşim o kadar haklı ki..annem de kinlenme diyor.. iyi mi oldu yani?

Gerizekalı derken? deseydin keşke. Deli oluyorum böyle insanlara. Onların sahip olduğu herşey mükemmel dizayn edilmiş, hayatlarını kolaylaştırıyor.

Sizin gelin için eşin haklı kedi. Kinlenme tabi ama tavrını belli et

Dranasa noldu yaaa :44:

Kantar kaza yapmış, Dranas da onunla ilgilenio

bana da barıştılar gibi geliyo hakkında hayırlısı olsun inşallah...

İnşallah cnm

o ne demek ya şaşırmış galiba o sen bişi dedin mi peki kedi?
bence de haklı eşin öyle kinlenme alttan al sonucu böyle oluyo işte...an-la-mı-yo insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…