Dert yok, Sohbet var.... :)

bdv'deki konu ne öyle ya
zaten cinlerim tepemdeydi
kalan kanım da çekildi:26:

Bi hafta izin al, rapor al ama sakın işi bırakma tmm mı?

bunu sadece kendimi cok yorgun hissettigimde düsünüyorum canim...ise gelincede iyi ki calisiyorum diyorum....

bu ara bebek konusu yine gündeme gelir oldu ama henüz erken diyorum atlatiyorum...hersey rayina bi oturmali...

bunu sadece kendimi cok yorgun hissettigimde düsünüyorum canim...ise gelincede iyi ki calisiyorum diyorum....

bu ara bebek konusu yine gündeme gelir oldu ama henüz erken diyorum atlatiyorum...hersey rayina bi oturmali...

Bence de erken bebek icin, senin atarlı biraz sakinleşsin sonra bakarsınız duruma

lalcim bu konuda acele etme olur mu canım,
sizin çözmeniz gereken sorunlar varken...
bebek büyük sorumluluk demek çünkü

bende işi bırakmak istiyorum,tembelik yapmak istiyorum...

daha çok kitap okumak,daha çok uyumak istiyorum...çok şey mi istiyorum

ben de her pazartesi işi bırakıyorum salı pişman oluyorum
aman lal çalışmak gibisi yok...

Bence de erken bebek icin, senin atarlı biraz sakinleşsin sonra bakarsınız duruma

ya birde suan ben kendimi hazir hissetmiyorum ki bebek icin....bilemiyorum....Allahim herkese isteyince versin....

degistirmemiz gereken seyler var onun da benim de...birazcik daha sakin,olumlu, belkide olgun yaklasabilmemiz gerekiyor herseye birbirmize....

yasim geciyor diyor ama bu benim icin bi gerekce degil....

cevremizdekiler hep bebek sahibi....ama önemli olan benim ne düsündügüm ne hissettigim degilmi önce ben....

bende çok istiyorum biliyosun bebek...

ama sizin olay farklı be kuzum,biraz daha bekleyin...hem sen daha küçüksün ki

Haklısın cnm, önce sen sonra evliliğiniz.

o adamı tanımak,duymak,görmek istemiyorum delicim,sende alıklık yok

Anlaşıldı amirim

Bebek için hazır olunmuyor kanımca
Hazırım diyen bile hazır olmadığını anlıyor..
ama açık açık hazır değilim diyorsan bu aralar hiç düşünme lalcim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…