yanlız değilsin
bazen isi biraksam mi diye bile düsünüyorum....üzerimde cok büyük bi yorgunluk var....
Bi hafta izin al, rapor al ama sakın işi bırakma tmm mı?
bunu sadece kendimi cok yorgun hissettigimde düsünüyorum canim...ise gelincede iyi ki calisiyorum diyorum....
bu ara bebek konusu yine gündeme gelir oldu ama henüz erken diyorum atlatiyorum...hersey rayina bi oturmali...
Facebookta "Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar; asfalt ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar" sezonu açıldı. Kusucam yemin ederim:120: Yılmaz ERDOĞAN kahroluyordur kesin
bunu sadece kendimi cok yorgun hissettigimde düsünüyorum canim...ise gelincede iyi ki calisiyorum diyorum....
bu ara bebek konusu yine gündeme gelir oldu ama henüz erken diyorum atlatiyorum...hersey rayina bi oturmali...
bazen isi biraksam mi diye bile düsünüyorum....üzerimde cok büyük bi yorgunluk var....
bende işi bırakmak istiyorum,tembelik yapmak istiyorum...
daha çok kitap okumak,daha çok uyumak istiyorum...çok şey mi istiyorum
Kim derken corc
Bence de erken bebek icin, senin atarlı biraz sakinleşsin sonra bakarsınız duruma
ben tanımıyorum da ????????
ya birde suan ben kendimi hazir hissetmiyorum ki bebek icin....bilemiyorum....Allahim herkese isteyince versin....
degistirmemiz gereken seyler var onun da benim de...birazcik daha sakin,olumlu, belkide olgun yaklasabilmemiz gerekiyor herseye birbirmize....
yasim geciyor diyor ama bu benim icin bi gerekce degil....
cevremizdekiler hep bebek sahibi....ama önemli olan benim ne düsündügüm ne hissettigim degilmi önce ben....
Ben de bi alıklık mı var bugün :26: Anlamıyorum ne demek istediğinizi?
Yılmaz Erdoğandan Ankara şiirini dinlemediniz mi hic?
ya birde suan ben kendimi hazir hissetmiyorum ki bebek icin....bilemiyorum....Allahim herkese isteyince versin....
degistirmemiz gereken seyler var onun da benim de...birazcik daha sakin,olumlu, belkide olgun yaklasabilmemiz gerekiyor herseye birbirmize....
yasim geciyor diyor ama bu benim icin bi gerekce degil....
cevremizdekiler hep bebek sahibi....ama önemli olan benim ne düsündügüm ne hissettigim degilmi önce ben....
o adamı tanımak,duymak,görmek istemiyorum delicim,sende alıklık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?