Dert yok, Sohbet var.... :)

Aşkolsun canım ya ama bu vesileyle buluşsak iyi olur sweet de geldi

Olur mu hic öyle, sen benimle birilerine yardımcı oldun, ben de senin mideni şenlendiricem

Haftaya yapalım bişiler. Keşke haftasonu ya da akşam olsa da rahat rahat dedikodu yapsak

teşekkür ederim canım

Benim adetim iki gün geçmişti folik asiti de aylar önce başlamıştım
Benim kantarla gidiyoruz arabada eczanede dur test alacağım dedim biraz bekle daha erken dedi boşu boşuna para vereceksin dedi
altı üstü iki milyonluk test dedim iki milyona çocuk mu öğrenilir diye dalga geçti
sabah ilk idrarla yaptım çift çizgi kantar uyuyor testi tuvalette bıraktım girince görsün diye
hastanede beta hcg baktırdım akşama sonuç çıktı adam arayıp tuvalette test var bu ne diye sormadı bile
test sonucu çıkınca aradım hamileyim dedi cevap "hıı iyi hadi gözün aydın" dedi

Caramelloo,

İnsan ilk gebeliği yaşadığında ikincisinide istiyor, şahsen ben çok arzuluyorum.
Karnımdaki hareketleri hissetmek,bazen göbeğime bakarak aaa ne yapıyo bu demek ,karnımdayken konuşmak çok özledim bu duyguları.
Hamileliğim çok zor geçmişti ama o zorluklara rağmen hala bir bebek isteğim var, o duyguyu tekrar tatmalıyım. Mutlaka
Allah herkesin yüzünü güldürsün.

Olur mu hic öyle, sen benimle birilerine yardımcı oldun, ben de senin mideni şenlendiricem

Haftaya yapalım bişiler. Keşke haftasonu ya da akşam olsa da rahat rahat dedikodu yapsak

Dedikodu yapmaya benim de çok ihtiyacım var sen benim dediğim şeye baktın mı

sağolasın kuzu nasılsın, tuna nasıl, bilkentliyi sallamışsın, hayırlısı olsun

İyi oldu bu saatten sonra çoluk çocukla uğraşamayacağım

o nasil bir tepkiymis öyle? sen ona bi bebek vereceksin sana hiii iyi hadi gözün aydin diyecek...

yorumsuz....

kizlar ya ben dogumdan cok korkuyorum....

ben özlemedim henüz

ben önce noreeyi bekleyeceğim

sonrada elmayra ve kediciği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…