Aşkolsun canım ya ama bu vesileyle buluşsak iyi olur sweet de geldi
canım ücretin tamamı kesilemez..
iş sözleşmesinde/toplu sözleşmede veya yönetmelikte gösterilmiş olması gerekir hangi hallerde kesinti olacağı.
yapılan kesintinin de işçiye gerekçesiyle yazılı olarak bildirilmesi gerekiyor.
bunun dışında yapılan kesinti yasal değildir.
konuyu tam bilemediğim için başka bir şey söyleyemiyorum..
Herkese mrb
Asude hoşgeldin canım
ilk çocukta şok hali oluyor galiba..
ben bebek için 6ay öncesinden doktora gitmiştim...folik asit takviyesi, yaşam kalitesi, bebek bakımı eğitimi gibi con con şeyler
ama yine de o 11 eylül gününü hiç unutamam.
çift çizgi..sevinemedim..eşimden önce arkadaşımı aradım..
salya sümük ağlıyorum...ben anne olamam ki...hazır değilim..nasıl bakacağım ona..
2 gün boyunca ağladım..
sevinç sonra yüreğime düştü...
evet hiç bir zaman tam hazır olunmuyor...
Olur mu hic öyle, sen benimle birilerine yardımcı oldun, ben de senin mideni şenlendiricem
Haftaya yapalım bişiler. Keşke haftasonu ya da akşam olsa da rahat rahat dedikodu yapsak
sağolasın kuzu nasılsın, tuna nasıl, bilkentliyi sallamışsın, hayırlısı olsun
Dedikodu yapmaya benim de çok ihtiyacım var sen benim dediğim şeye baktın mı
Benim adetim iki gün geçmişti folik asiti de aylar önce başlamıştım
Benim kantarla gidiyoruz arabada eczanede dur test alacağım dedim biraz bekle daha erken dedi boşu boşuna para vereceksin dedi
altı üstü iki milyonluk test dedim iki milyona çocuk mu öğrenilir diye dalga geçti
sabah ilk idrarla yaptım çift çizgi kantar uyuyor testi tuvalette bıraktım girince görsün diye
hastanede beta hcg baktırdım akşama sonuç çıktı adam arayıp tuvalette test var bu ne diye sormadı bile
test sonucu çıkınca aradım hamileyim dedi cevap "hıı iyi hadi gözün aydın" dedi
ankara ekibi, haftasonu buluşsak mı şu karlı ankara günlerinde?
kizlar ya ben dogumdan cok korkuyorum....
Pazar günü yapalım nolurrrrrrrrrrrrrr, litfeeeeeeeeeen. ctesi yine anneme yardım edicem ama pazar sizinle takılmak istiyorum
o nasil bir tepkiymis öyle? sen ona bi bebek vereceksin sana hiii iyi hadi gözün aydin diyecek...
yorumsuz....
kizlar ya ben dogumdan cok korkuyorum....
Sezeryan yaptır, pırt diye alırlar
bana uyar, son dakikada gol yemez ve şehir dışına gitmem gerekmezse müsaitim. bütün pazar birlikte olabiliriz
bana uyar, son dakikada gol yemez ve şehir dışına gitmem gerekmezse müsaitim. bütün pazar birlikte olabiliriz
Sezeryan yaptır, pırt diye alırlar
Caramelloo,
İnsan ilk gebeliği yaşadığında ikincisinide istiyor, şahsen ben çok arzuluyorum.
Karnımdaki hareketleri hissetmek,bazen göbeğime bakarak aaa ne yapıyo bu demek ,karnımdayken konuşmak çok özledim bu duyguları.
Hamileliğim çok zor geçmişti ama o zorluklara rağmen hala bir bebek isteğim var, o duyguyu tekrar tatmalıyım. Mutlaka
Allah herkesin yüzünü güldürsün.
Ben hafta sonu gelemem kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?