Dert yok, Sohbet var.... :)

benim eşimde ağlak dizileri sevmez...sanırım erkeklerin çoğu sevmiyor...

o diziyi bizde izlemeyi düşünüyoruz,ama tanıtımlarında bir mekan var aynııııııı avrupa yakasındaki muhallebicinin mekanına benziyo

Naber yavrukuşlar

iyidir büyük kuş,senden naber???

nasıl geçti akşamın???

iyidir büyük kuş,senden naber???

nasıl geçti akşamın???

Nasıl gecsin ki, yemek bulaşık :S Sonra da ÖBGZK yi izlerken, uyku alemine dalış yapmışım

Sonunu merak ediyorum kim kimi vurdu

Nasıl gecsin ki, yemek bulaşık :S Sonra da ÖBGZK yi izlerken, uyku alemine dalış yapmışım

Sonunu merak ediyorum kim kimi vurdu

rutin yani ee o da iyi...

ben akşam besmelemi çektim,duamı ettim ve ilk iğnemi vurdum kendime

canım izleyemiyorum ben onu,cidden ne oldu acaba??

rutin yani ee o da iyi...

ben akşam besmelemi çektim,duamı ettim ve ilk iğnemi vurdum kendime

canım izleyemiyorum ben onu,cidden ne oldu acaba??

Nore yaaa ben senden daha heyecanlıyım. Şimdi sürec nasıl olacak, o iğneler ne işe yarayacak anlat bana Bilgilendir beniyyy

Naber yavrukuşlar

iyidir muhtarım..
dün Ankara'da erken çıkmış galiba herkes, boşuna mı izin kullandın kız?

size dünden kısa kısa notlar aktarayım.. geyik mahiyetinde akrabalık ilişkileri

mevlüte yengem gelmedi. akşam geldiler abimle.
Abim sordu kaç kişi vardı diye, teyzem de 40'tan fazla deyince abimle yengem bakıştılar..

Abim "gördün mü? der gibi baktı..
Anneme tepkiliydi de bizim gelin, yeğenimin mevlütü çok kalabalık oldu diye..(abimin bakışı, sadece bizimki kalabalık değildi manasındaydı)
Sonra yengem de, sizin mevlütleriniz çok kalabalık oluyor, ben ondan gelmedim teyze kusura bakma kafam kaldırmıyor dedi.

Saatlik izin kullandım cnm zaten. Duruyor boşyere bi işe yarasın

Yengenin özrü kabahatinden büyük valla, Allah abine sabır versin

Nore yaaa ben senden daha heyecanlıyım. Şimdi sürec nasıl olacak, o iğneler ne işe yarayacak anlat bana Bilgilendir beniyyy

şimcik şölee oluyor;

dün dahil 4 gün ben doktorun önerdiği dozda (75 ml) iğneyi kendi karnışıma zerk edeceğim.

5.günü ki,cumartesi gününe tekabül ediyor doktora gidicem ve usg'de bakacak,işte o vakitten itibaren yımırtlama takibi başlamış oluyor..

yumurtanın gelişmesini izleyerek ilacın dozunu artıracak ve istenilen seviyeye (18 mm kadar) yımırtanın büyümesi sağlanacak...

o işlem tamamlandıktan sonra koldan,yımırtayı (küçük noree ) çatlatmak için iğne yaptıracağım..

doktorun dediği gün ve saatte hastaneye gideceğim böcükle ve o iğrenç işlem yapılacak....

inşallah bebekim gelecek

öhhhhhh denecek şey mi bu yani

günayyydıııııııınnnnnnnnnnnnnnn

İnş cnm. Takriben bir haftalık bi işlem yani. Tez zamanda sonuç alın inş.

Peki son işlem dediğin ne? Böcükten malum şey alınıp yumurtalara mı enjekte edilecek

günaydın kızlaar

Günaydın canımıniçi, hayatımın baharı, eğitim güzeli

Bak yıkama yağlama yaptım sana, kıymetimi bil

Saatlik izin kullandım cnm zaten. Duruyor boşyere bi işe yarasın

Yengenin özrü kabahatinden büyük valla, Allah abine sabır versin

yengemle benim "kociş" aynı kafada..

benimki soruyor telefonda, "bilmemkimler de geldi mi? oooo bizim mevlüte de mi gelecek bunlar?"
"sen doğmamış çocuğa don biçme, ayrıca erkekler karışmaz böyle şeylere" dedim ben de..

anneme söylüyorum gülerek, "damadının gözü korktu kalabalıktan" diye.
annem de, "gelin de damat da sevmedi bizim akrabaları ne yapalım" diyo

Annene kıyamam yaaa. Niye bu kadar dert ediyolar anlamam, cok kişi gelmiş bilmm ne, ne güzel dua okunuyor senin cocuğuna işte. Sen lafını vermişsin gerçi Erkek kısmısı karışmaz böyle şeylere

GÜnaydın herkese.

bu sabah yağmur var İstanbuldaaaaa

Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye
Anne sözü dinler gibi masum

Çoook severim

bende severim..2 hafta önce konserindeydim..
seviyorum MFÖ'yu

elmayram bebeğim çok mutlu ettin beni kuzum,
akşam televizyonda kuğulu parkı gösterdi ama seni göremedim
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…