Selammm hanımlarrrrrrne haberrrr
selam abla,
ohh günü bitirdin geldin :)
üniversitedeyken, en yakın arkadaşım yine bizim bölümden bi çocukla çıkmaya başladı.
arkadaşım da böyle gereksiz bir hassasiyet gösteriyordu.
en sonunda dedim "ben sürekli sizinle olmak zorunda değilim, gidin gezin eğlenin"
arkadaşımın sevgilisinin bana da çiçek aldığı olmuştur..
ya da birşeyler ısmarlamıştır..
hatta hiç unutmam bir doğumgünümde bana bütün gün abidik gubidik sürprizler yapmışlardı..
çok eğlenmiştik.
arkadaşımın sevgilisiyle ben de arkadaş olmuştum çünkü okulda beraberdik. ama o kadar.. okuldan sonra onların peşine takılmıyordum.
sinemaya tiyatroya eğer koloni halinde gitmiyorsak (5-10 kişi giderdik çoğu zaman) onlarla gitmiyordum.
hatta ben kampa gidecektim, onlara da söyledim gideceğimi gelmek istediler benden sonra kayıt yaptırdılar.
gittik kampa. sonra kampta kavga edip ayrıldılar. dönecek oğlan.. kız da "aman gitsin banane" diyor.
"dönünce okulda her gün göreceksin sen bu çocuğu. seviyorsun da, tartıştığınız konu da mühim bir mevzu,
sen hatalısın telafi et, onunla birlikte git" dedim. öyle böyle birlikte döndüler. kavgalı da olsalar.
şimdi evliler, arkadaşım hep söyler bu ilişkiyi sen kurtardın diye..
hanım ablam hoşgeldin
üniversitedeyken, en yakın arkadaşım yine bizim bölümden bi çocukla çıkmaya başladı.
arkadaşım da böyle gereksiz bir hassasiyet gösteriyordu.
en sonunda dedim "ben sürekli sizinle olmak zorunda değilim, gidin gezin eğlenin"
arkadaşımın sevgilisinin bana da çiçek aldığı olmuştur..
ya da birşeyler ısmarlamıştır..
hatta hiç unutmam bir doğumgünümde bana bütün gün abidik gubidik sürprizler yapmışlardı..
çok eğlenmiştik.
arkadaşımın sevgilisiyle ben de arkadaş olmuştum çünkü okulda beraberdik. ama o kadar.. okuldan sonra onların peşine takılmıyordum.
sinemaya tiyatroya eğer koloni halinde gitmiyorsak (5-10 kişi giderdik çoğu zaman) onlarla gitmiyordum.
hatta ben kampa gidecektim, onlara da söyledim gideceğimi gelmek istediler benden sonra kayıt yaptırdılar.
gittik kampa. sonra kampta kavga edip ayrıldılar. dönecek oğlan.. kız da "aman gitsin banane" diyor.
"dönünce okulda her gün göreceksin sen bu çocuğu. seviyorsun da, tartıştığınız konu da mühim bir mevzu,
sen hatalısın telafi et, onunla birlikte git" dedim. öyle böyle birlikte döndüler. kavgalı da olsalar.
şimdi evliler, arkadaşım hep söyler bu ilişkiyi sen kurtardın diye..
kedişim o yaşında bile olgunmuş
o yaşlarda daha olgundum ben, öyle saçma sapan şeyler yaptım ki üniversiteyi bitirdikten sonra..
hatta eşimle tanışana kadar devam ettiğim saçmalıklar da vardı..
Kesin mide fesatından ölücem bugün
Koca bi dilim pastayı mideme indirdimİçime öküz mü kactı aceba
"e uşuuum yeter daa yeter, haoncağuz da midedu mide"
Çok güldüm canım ya
Nasıl bu kadar tatlı yiyebiliyosun.Hayatta yiyememmmm
elmayra ama gerçekten yeme daha fazla tatlı miden ağrıyacak
bir de utanmadan yazıyorsun buraya cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?