Dert yok, Sohbet var.... :)

anacım bir yatırabilsem adamı,pireli resmen az önce aradı akşam gezmeye gidelim diyo (doğumgünüsüm diye biliyorum)

bende bu halde gezme olmaz dedim

yaaa nedir o kendini kasmalar,tamam salon danslarını severim bende ama

yeri gelcek çiftelli de ,roman da,kolbastı da oynayacan anacım

en elitim diyenin bile içinde var 9-8 lik bir hava

tunanin iyi olmasina sevindim...ariyormu peki seni?

Arıyor konuşuyoruz herşey normalmiş gibi davranıyor ben de öyle sanırım ben ondan boşanmakla pişman oluyorum gibi
Belki kızarsınız ama öyle hissediyorum bir de tuna babasına acayip derecede düştü ve bu ayrılınca ortaya çıkan bir şey

anacım bir yatırabilsem adamı,pireli resmen az önce aradı akşam gezmeye gidelim diyo (doğumgünüsüm diye biliyorum)

bende bu halde gezme olmaz dedim

hediyesi ne olacak tahmin ediyormusun yada siparis verdinmi?

süpriz yapar mi sana?

neden kizalim ki sonucta her insan kaybetme duygusunu yasayinca(bu isteyerk olsa bile belki) tabiki üzülür sen onunla yillarini gecirdin ondan bi kizin var....

sadece pisman oldugunu düsündügünde dogru bi sekilde tartmaya calis....sonucta her an eski halini alabiliyor sanirim kantar...öyle mi?

Zaten bu duygularımı ona belli etmiyorum ama o eski fevri tavırlarım da kalmadı
Bir de yanlız kalıp çok düşünüyorum bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek
Barışsam ne olacak eskiye dönebilecek yapıda bir insan bana bunu ispat etmesi lazım değiştim diye

canım kesinlikle hediye istemediğimi söyledim ona 1 hafta kadar önce...

neden;çünkü aşılama masrafları nedeniyle bütçemiz iyi bir sarsıntı geçirdi...o yüzden istemiyorum hediye falan..

evli olunca bu hediye olayları pek anlamlı olmuyor,açılan delik yuvayı etkiliyor çünkü

hem aşılamayı kabul etmesi (uzun zaman sonra) inan bana en güzel hediye oldu

tabiki bazi seylerin degistigine görmeden inanmak zor olur....onda bi pismanlik seziyormusun peki?

anladim canim...hatirlarsan bi hediye muhabbeti gecmisti burda o yüzden sordum(cep tel di sanirim)

bence sen dogum günü hediyeni biraz sonra alacaksin...o da zaten dünyanin en güzel hediyesi olacak insallah....

evet o vakit bu aşılama konusu yoktu,istemiştim

inşallah canım,hayırlısıyla

ortalama bekleme süresi 120 dakikadır olacaktı, 12 yazmışım
12 dakika bekleyip çıngar çıkaracak kadar şirret değilim

Başım çatlıyor ağrıdan.....

neden her gün buraya evde yatmak istiyorum, uyumak istiyorum yazıp duruyoruz.
offf yaa ne bu depresif haller..
acaip uykum var şu an gözlerim kıpkırmızı oldu..kafayı koysam uyurum

mahalle oyunudur hatta faroz kesmesi filan derler..trabzonda faroz diye bir yer var
öyle kuşaklar boyu gelen, köklü bir oyun değildir.
mahalle serserilerinin oyunudur aslında.

kimliğimi çok açık edecek olsa da açıklama yapayım kedi...
farozluyum ben...
babamın 80 küsür yaşındaki halası ve eniştesi çocuklukjlarından beri oynar...
onların çocukları ve torunları da...2 kuşak sayılabilir...
o mahalleli oynar kolbastıyı...ya da faroz kesmesi her neyse...
ben ve kardeşim dahil...
düğünümün en unutulmaz kısmıydı hala kardeşimin o oyunu konuşulur...kardeşim amcalarım halalarım büyük halalar vs vs..
bu arada sokak serseriliği biraz ağır olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…