pata, sorularima cvp istiyorum.. asude ile muhtar gecistirdiler.. ben de susmak zorunda kaldim...
la-edri bence bize küs... cünkü o bi ara konustu ama biz ilgilenmedik.. yani galiba sanirsam...
Bugün erkenciyim, kızçemle buluşup sıtarbaksta kahve icicem
Öpyrm siziii
Sorular mı? Bi tane bile soru göremedim ki!! Soru işaretlerini mi kaybettin yoksa şuursuz
Amaaan hiç kıskanmam. Yanında sigara içemezsin çünküm oh canıma değsin
ask nedir pata??
bak hem "ask-->sormak" hem de soru isareti var... triple calisiyorum daha ne olsun
A$K nedir? sevgiden ve de aliskanliktan nasil ayirt edebilirim??
aşk-alışkanlık-gizmo üçgeni.. gizmonun ateşlen imtihanı
ben de çıkıyorum canışım, öptüm
ask nedir pata??
bak hem "ask-->sormak" hem de soru isareti var... triple calisiyorum daha ne olsun
A$K nedir? sevgiden ve de aliskanliktan nasil ayirt edebilirim??
Hmmm. Aşkın sadece ve sadece beyin salgısı olduğunu düşünüyorum. Salgılandığı sürece acaip bir heyecan hissediyoruz, titremeler, kalp çarpıntısı vs.
Kısa süreli ve kesinlikle geçici yani.
Sevgi ve alışkanlığın nasıl ayırt edilebileceği konusunu ben de zamanında çok düşündüm.
Bunu bulamadım. Ama sevgiden daha kolay vazgeçilebiliyorken, alışkanlık insanı çok daha fazla zorluyor bence.
Neden ayırt etmek istedin? Sevginin zayıfladığını mı düşünüyorsun???
Ben tam da böyle düşündüğüm bir zamanda bu konuya takılmıştım çünkü...
ben kaciyorum kizlar...yarin görüsürüz
sevgimin azaldigini düsünmüyorum..
yani ne bileyim, bizim iliskimiz cok garip basladi... benim ilk erkek arkadasim. 5 yildir süre gelen bir iliski... cok kopma noktasina kadar geldik... ama kopamadik...
ilerde birgün koparsak, ne hissederim diye merak ettim..
mesela, gecen 2 hafta onun yanindaydim, cok cok güzel vakit gecirdim. Onun yaninda olmak güzelmis.. ama bazen de sikildim.. ne bileyim, acaba sürekli bir arada olursak nasil oluruz.. ondan uzakta onunla olmaya alistim.. eger ayni evde olursak, nasil bir iliskimiz olur merak ediyorum..
ben bencil biriyimdir, yani kendimi daha cok düsünürüm. o ise daha verici.. ama bir noktaya kadar. sonra biranda onda hersey tersine dönebilir.. iste öyle bir noktada ben ne yaparim?? simdi uzaktayken, böyle bi durum oldugunda ki oluyor ara ara ben bu sefer sarip sarmalayan taraf oluyorum. kaybetmek istemiyorum. Ama bunu istememein sebebi, onu sevdigim mi, yoksa yeni bir baslangic yapmak zor geldiginden mi??
bilmiyorum...
Amaaan hiç kıskanmam. Yanında sigara içemezsin çünküm oh canıma değsin
günaydınlar
günaydın kızlar...
burda acayip kar var işe zor geldim bu sabah bu gece de innnnşaaalllaaaah çok fena yağar da yarın gelemeyiz
hayatın kar yüzünden felç olduğu bir İstanbul sabahından günaydın
ben yürüyerek gidiyorum Allahtan.. sadece evime inen yokuştan düşmeyerek indiğim için şanslı olmak benim için yeterli oldu.. ama trafikle boğuşanlar evine 10'da varmış..metorolojinin söylediği saatte başlayan bir tipi için önceden önlem alamayan, insanları bu denli mağdur edenlerin alınlarından öpmek istiyorum
nerdeyse çıksın gelsin
öpücemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?