hişşşşşşşşşşş devletim hükümetim hakkında atıp tutmayın bakiiimmmmm
günaydın kızlar..
dün, 4 gibi evde olabildiğim için, kar beni etkilemedi ama.. eşim 3 saat aynı noktada kalmış..
geldiğinde ilginç bir şekilde bana sımsıkı sarıldı "aşkım canım karım benim.. evim evim güzel evimm" diye dolanmaya başladı evde..
normalde o kadar trafikte kaldığı için çok sinirli olmasını beklerdim ama sanırım limiti aşınca, şükür moduna geçti..
Meşgul onlaryasa masa değişecek onla uğrasıyolar halkın arasına inemezler
maaşlarını tavan mı yapacaklarmış, parayı bol bulunca dürüp bi taraflarına mı ..... ben bilmiyorum ne istiyosa onu yapsınlar aman bize ne..
ama dün yokuşun ortasında durup ağlamaya başlamam güzeldipotuk olmasa kesin kendimi intihar edecektim ordan aşağı doğru atarak
allahtan canışım serin kanlılığıyla çoraplarını çıkarıp kösele ayakkabısına geçirmek suretiyle kaymamayı başardı ve ikimizi de kurtardı o cehennemden
benim ayağımda bot vardı gerçi ama değil normal bot, kara lastik olsa inemezdim bi başıma oradan ben
Ampulünü patlatırım haaaaaaaaa
Potuk senin kahramanın :) Canışını kocaman bi öpücüklen ödüllendirseydin ya da kendini yolun ortasına atıp intahar etseydin
@nore, dün neler yaptın bana msj şeklinde göndermek istermisinbiliyosun ben pro üyeyim 10 dk yı beklememe gerek yok
patlatamazsın ampulümü,çarpılırsın alimallah
ödül=kendimi intihar etmem
elmayra seni önce parçalarım
sonra birleştirirler
sonra ben yine parçalarım
sonra da ağlarım
sen uyu elmayra hanım,attım bile
Gunaydin nasilsiniz ???
Kar varmis dikkat edin kendinize Asudenin felaket senaryosu ins hicbirinizin
basina gelmez.
Burada karmar yok daha
ahahahah lan senin kafa zehir gibi maşallah
Allah gecinden versin :tahtaya vuran kadın smiley:
Gunaydin nasilsiniz ???
Kar varmis dikkat edin kendinize Asudenin felaket senaryosu ins hicbirinizin
basina gelmez.
Burada karmar yok daha
sen beni çok üzdün
bu üzüntüden dolayı karda düşersem, savcılığa vericem seni
Cümleten günaydınlarrrrr
Akşam kocamla bir güzel kartopu savaşı yaptık dışarda :119::119: karları aldı aldı fırlattıçokkkk güzeldi yaaaaaa karla debekenmekkkk
günaydınlar...
benimde oğlan camdan seyretti karı..
kağıt kağıt dedi...
tuvalet kağıdını paramparça edip koltuktan aşağı fırlatıyor..ona benzetti herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?