Dert yok, Sohbet var.... :)

Günaydınlar...
Ferihacım dün bizde erken çıktık biraz başka bi yoldan gittik 50 dk ya evdeydik.Ama diğer yollar felçti..Bizim burası bembeyazdı heryer...10 dk ilerledik hiç kar dahi düşmemişti..Şok oldum bizim oralarda yoktu..Sonra yağdı.
Şuandada güzel bi güneş var karmı topluyor artık bilemiyorum

günaydın kızlar..

dün, 4 gibi evde olabildiğim için, kar beni etkilemedi ama.. eşim 3 saat aynı noktada kalmış..
geldiğinde ilginç bir şekilde bana sımsıkı sarıldı "aşkım canım karım benim.. evim evim güzel evimm" diye dolanmaya başladı evde..

normalde o kadar trafikte kaldığı için çok sinirli olmasını beklerdim ama sanırım limiti aşınca, şükür moduna geçti..

Eve hicbir zaman ulaşamayacağını düşünmüştür :)

Meşgul onlar yasa masa değişecek onla uğrasıyolar halkın arasına inemezler

maaşlarını tavan mı yapacaklarmış, parayı bol bulunca dürüp bi taraflarına mı ..... ben bilmiyorum ne istiyosa onu yapsınlar aman bize ne..

ama dün yokuşun ortasında durup ağlamaya başlamam güzeldi potuk olmasa kesin kendimi intihar edecektim ordan aşağı doğru atarak

allahtan canışım serin kanlılığıyla çoraplarını çıkarıp kösele ayakkabısına geçirmek suretiyle kaymamayı başardı ve ikimizi de kurtardı o cehennemden

benim ayağımda bot vardı gerçi ama değil normal bot, kara lastik olsa inemezdim bi başıma oradan ben

@nore, dün neler yaptın bana msj şeklinde göndermek istermisin biliyosun ben pro üyeyim 10 dk yı beklememe gerek yok

Son düzenleme:

Potuk senin kahramanın :) Canışını kocaman bi öpücüklen ödüllendirseydin ya da kendini yolun ortasına atıp intahar etseydin

Potuk senin kahramanın :) Canışını kocaman bi öpücüklen ödüllendirseydin ya da kendini yolun ortasına atıp intahar etseydin

ödül=kendimi intihar etmem

elmayra seni önce parçalarım

sonra birleştirirler

sonra ben yine parçalarım

sonra da ağlarım

Gunaydin nasilsiniz ???
Kar varmis dikkat edin kendinize Asudenin felaket senaryosu ins hicbirinizin
basina gelmez.

Burada karmar yok daha

Gunaydin nasilsiniz ???
basina gelmez.

Burada karmar yok daha

Ankarada amacından sapmış bir kar yağışı var alamancım yağıyo duruyo salak salak sağa sola ucuşuyo.

Son düzenleme:
Cümleten günaydınlarrrrr

Akşam kocamla bir güzel kartopu savaşı yaptık dışarda :119::119: karları aldı aldı fırlattı çokkkk güzeldi yaaaaaa karla debekenmekkkk

ahahahah lan senin kafa zehir gibi maşallah

Allah gecinden versin :tahtaya vuran kadın smiley:

sen beni çok üzdün

bu üzüntüden dolayı karda düşersem, savcılığa vericem seni

Gunaydin nasilsiniz ???
basina gelmez.

Burada karmar yok daha

ah gizmo bilsen neler yaşadım bebeyimm

sabi sübyan karşımda neşe ile kar topu oynarken, ben yokuşun ortasında dineldim kaldım ağlamaya başladım, görsen çok üzülürdün

günaydınlar...

benimde oğlan camdan seyretti karı..

kağıt kağıt dedi...

tuvalet kağıdını paramparça edip koltuktan aşağı fırlatıyor..ona benzetti herhalde..

Cümleten günaydınlarrrrr

Akşam kocamla bir güzel kartopu savaşı yaptık dışarda :119::119: karları aldı aldı fırlattı çokkkk güzeldi yaaaaaa karla debekenmekkkk

günaydınlar...

benimde oğlan camdan seyretti karı..

kağıt kağıt dedi...

tuvalet kağıdını paramparça edip koltuktan aşağı fırlatıyor..ona benzetti herhalde..

ahahha senin çikileta cok yaratıcı maş

Günaydınnn
Dün çok fenaydı..PAtronumuz sağolsun saat 5 de çıkarttı topluca bizi ama ev 10 dk normalde ve ben tam 1,5 saate gittim inanırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…