- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.126
- 1.423
- 60
günaydınlar...
benimde oğlan camdan seyretti karı..
kağıt kağıt dedi...
tuvalet kağıdını paramparça edip koltuktan aşağı fırlatıyor..ona benzetti herhalde..
Günaydınnn
Dün çok fenaydı..PAtronumuz sağolsun saat 5 de çıkarttı topluca bizi ama ev 10 dk normalde ve ben tam 1,5 saate gittim inanırmısınız.
Oyy oyy oyy
anasına bak oğlunu ısır
Gunaydin nasilsiniz ???
Kar varmis dikkat edin kendinize Asudenin felaket senaryosu ins hicbirinizin
basina gelmez.
Burada karmar yok daha
ohooooo benim minikkuşum bilgilendirmiş coktaaan, aman da amannnöpücüklere mi boğarmış elmayrası onuuuuuu
Cümleten günaydınlarrrrr
Akşam kocamla bir güzel kartopu savaşı yaptık dışarda :119::119: karları aldı aldı fırlattıçokkkk güzeldi yaaaaaa karla debekenmekkkk
günaydınlar...
benimde oğlan camdan seyretti karı..
kağıt kağıt dedi...
tuvalet kağıdını paramparça edip koltuktan aşağı fırlatıyor..ona benzetti herhalde..
günaydın gizmocum,burası eriyo
günaydııınnnnnnnnn,bende oynamak istedim ama kociş düşer falan diye korktum,malum beli daha yeni düzelio
bence de :27
eee bizim dünyamızda oğluşumuz, kocişimiz düdüklü tencerede ne pişireceğimiz ve kırmızı ojelerimiz.
gizmo gibi yaban ellerde okuyamadık
Günaydınnnnn esmerrbombammmmbakkkk senn koçişinede kıyamıyor yaniiiiii düşer diyeee sende tutardın bişi olmazdıııı bereber yuvarlanırdınızzzzz karların içindeeee :119::119::119:
Tablo güzel,sevdim ben. Bana da bi oğlan
herkeslere günaydınlar
malum kar yağışı sebebiyle doktor olayı yalan oldu.
bizim ev deniz seviyesinde normalinde ne yağar ne tutar ama akşam ve sabah heryeri bembeyaz görmek çok güzeldi.
ben tam kış moduna girdim, hastalığımı da bahane ederek giydim kotumu çektim ayağıma da cat'lerimi, yüreği olan bir şey desin, alır cevabını...
an itibariyle yağmıyor ama erimiyor da.
jilet gibi yerler.
güneş vardı şimdi kararmaya başladı hava
meteorolog csi istanbul anadolu yakası'ndan bildirdi
Aklıma mukayyet ol yarabbim!
@csi teşekkürler...
şimdi angara'dan kar hava durumunu almak için muhabirimiz elmayra'ya bağlanıyoruz..
elmayra sendeyiz
muhtar hayırdır?
ben henüz şikayet etmedim seni savcılığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?