Dert yok, Sohbet var.... :)

herkese günaydin...bugün cok fazla sohbete dahil olamayacagim sanirim...ögleden sonra seminar düzenlicem

Gunaydin nasilsiniz ???
Kar varmis dikkat edin kendinize Asudenin felaket senaryosu ins hicbirinizin
basina gelmez.

Burada karmar yok daha

günaydın gizmocum,burası eriyo

ohooooo benim minikkuşum bilgilendirmiş coktaaan, aman da amannn öpücüklere mi boğarmış elmayrası onuuuuuu

Cümleten günaydınlarrrrr

Akşam kocamla bir güzel kartopu savaşı yaptık dışarda :119::119: karları aldı aldı fırlattı çokkkk güzeldi yaaaaaa karla debekenmekkkk

günaydııınnnnnnnnn,bende oynamak istedim ama kociş düşer falan diye korktum,malum beli daha yeni düzelio

günaydın gizmocum,burası eriyo

günaydııınnnnnnnnn,bende oynamak istedim ama kociş düşer falan diye korktum,malum beli daha yeni düzelio

Günaydınnnnn esmerrbombammmm bakkkk senn koçişinede kıyamıyor yaniiiiii düşer diyeee sende tutardın bişi olmazdıııı bereber yuvarlanırdınızzzzz karların içindeeee :119::119::119:

bence de :27

eee bizim dünyamızda oğluşumuz, kocişimiz düdüklü tencerede ne pişireceğimiz ve kırmızı ojelerimiz.

gizmo gibi yaban ellerde okuyamadık

Tablo güzel,sevdim ben. Bana da bi oğlan

herkeslere günaydınlar
malum kar yağışı sebebiyle doktor olayı yalan oldu.

bizim ev deniz seviyesinde normalinde ne yağar ne tutar ama akşam ve sabah heryeri bembeyaz görmek çok güzeldi.

ben tam kış moduna girdim, hastalığımı da bahane ederek giydim kotumu çektim ayağıma da cat'lerimi, yüreği olan bir şey desin, alır cevabını...

an itibariyle yağmıyor ama erimiyor da.
jilet gibi yerler.
güneş vardı şimdi kararmaya başladı hava

meteorolog csi istanbul anadolu yakası'ndan bildirdi

@csi teşekkürler...

şimdi angara'dan kar hava durumunu almak için muhabirimiz elmayra'ya bağlanıyoruz..

elmayra sendeyiz

Teşekkürler Nore.

Ankara'da hava güneşli. Kar yağmıyor. Pazar günü boyunca yağan kar; belediyenin şaşırtıcı çalışmaları nedeniyle hayatımızı kolaylaştırdı. Ayaz var, sıkı giyinin, topuklu ayakkabılarınızı evde ya da işyerlerinizde bırakın ki çanak sağlam kalsın

Elmayra, Ankara

@csi teşekkürler...

şimdi angara'dan kar hava durumunu almak için muhabirimiz elmayra'ya bağlanıyoruz..

elmayra sendeyiz

ivit angara ve istanbul avrupa yakası'ndan haber almalıyız.
an ve an istiyoruz her gelişmeyi

işten ona göre sıvışabiliriz.

gerçi çok sorunlu bir ithalat var dün gece 10'a kadar çözemedik
hala onun stresi var.
bir anda kaybolursam ortalardan bilin ki ya toplantıdayımdır ya da en sonunda limana gitmişimdir ortalığı dağıtmak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…