ben de çok ağlarım yaa,ve herşeye...
Beni dışardan gören bu kız ne kadar sert diyor ama perdelerimi indirince kedi gibiyim kimse bilmiyor
hahaha iyi ki benzin istemedim
valla zaten senin neyi ne zaman ne anlamda dediğini anlamamış olsak biz de bu topicte olmazdık inan.
yazdığın yorumu sadece yüzleri güldürmek, ısınan havayı biraz serinletmek için yazdığına eminim ben.
not: adı geçen 3.şahıs hakkındaki düşüncelerim hala aynıdır. bilgilerinize sunarım.
benim ki aslan... ara ara ukalaligim tutar ondan sanirim :)) bayilirim hava atma mod.larima :))
ama sanirim bu oglaklarin genel durumu, hep bir duvarimiz var elaleme karsi... yalniz kalinca da yikip, derin derin nefes alip, sonra yeniden örüyoruz...
ama okuduklarim kadariyla 30 undan sonra cildiriyormus bu oglaklar....
ben boğa burcuyum. Tam anlamıyla bir boğa kadını olduğumu söyleyebilirim..
[rıght]
dırdır etmez, tersine hayatınızı kolaylaştırmak için öylesine pratik çözümleri vardır ki, kesinlikle sizin erkek olduğunuzu hissettirecek şekilde davranır. Ipleri sizin elinize kolayca bırakıp idare edilmekten ayrıca keyif alır. Ama siz idare edemeyecek olursanız, idareyi ele almakta bir an bile tereddüt etmeyecektir. Hem de son derece güçlü ve başarılı bir biçimde. Fakat, yine de arzusu bu değildir. çünkü, o gerçek bir erkekten hoşlanır ve ölünceye kadar ona sadık kalır[/rıght]
oha topic karıştı
kızlar genel bir açıklama yapmak isterim,
elmayra beni gazla dedi diye, tamamen geyik amaçlı yazdım onları
yani öyle 3 isim sayıp, bundan gerisinin yazdıkları saçma diyecek kadar küçük beynim olsa, bu forumda takılmaz, kendi küçük dünyamda egoma sarılır burulur onunla baş başa yaşardım inanın..
recep ivedik misali diyosun noreee
Adnan oktar hocam değilmiydi bunu söyleyenmaşallah maşallah
elmayra cadısı seni benzine, motorine boğarım şimdi, senin yüzünden panpalarım beni yanlış anladı
ince ruhlu asil kadın, seviyorum seni
Ne anlamda çıldırıyorlarmış??Hani benim bu 30 umdan sonraki hallerim yükselen burcumun suçu mu aceba?
adnan oktar adamın gerçek adı, harun yahya mahlası
cahil kadın
(duuur bunlar iyi günlerin, çok açığını bulazaam senin pis cadı)
benim ki aslan... ara ara ukalaligim tutar ondan sanirim :)) bayilirim hava atma mod.larima :))
ama sanirim bu oglaklarin genel durumu, hep bir duvarimiz var elaleme karsi... yalniz kalinca da yikip, derin derin nefes alip, sonra yeniden örüyoruz...
ama okuduklarim kadariyla 30 undan sonra cildiriyormus bu oglaklar....
Adnan oktar hocam değilmiydi bunu söyleyenmaşallah maşallah
o zaten harun yahya adnan oktar aynı kişi:))
inşallah maşallah hocam:)))
ben diyorum hep hayat aptal bir tiyatro sahnesi ve hepimizin yüzlerce yüzü var. misal benimkiler:
- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- arkadaşlarıyla konuşan csi
- dostlarıyla dertleşen csi
- kendi akrabalarıyla geyik yapan csi
- eşinin akrabalarıyla "gelin" csi
- yataktaki csi
her biri farklı. mecburen farklı. arkadaşınla konuşamazsın dostunla konuştuğun gibi. ya da eşinin ailesinin yanında rahat olmazsın kendi ailenin yanında olduğun gibi. yataktaki gibi davranamazsın eşine, gün içinde misafir ağırlarken...
bir tek anne csi her durumda aynı.
çünkü karşılıksız aşk bir tek onda var.
her koşulda, ceza da alsa, azar da işitse beni seven bir tek kızım var.
gerisi hikayeeee...
ben diyorum hep hayat aptal bir tiyatro sahnesi ve hepimizin yüzlerce yüzü var. misal benimkiler:
- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- yataktaki csi
her biri farklı. mecburen farklı. arkadaşınla konuşamazsın dostunla konuştuğun gibi. ya da eşinin ailesinin yanında rahat olmazsın kendi ailenin yanında olduğun gibi. yataktaki gibi davranamazsın eşine, gün içinde misafir ağırlarken...
gerisi hikayeeee...
- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- yataktaki csi
gerisi hikayeeee...
hahahha ay kızlar koptum yemin ederim
bilmiyorum ama ben son zamanlarda böyle oldum...hakli oldugumu düsünüyorsam arkasinda da durmaya calisirim....
kücük yaslarda yasitlarindan cok daha olgun olurlarmis.. Ama 30 undan sonra böyle bir cocuk ruhu kacarmis ki iclerine sorma gitsin :)))
nerede cilginlik onlar orada.... Iyice kokoslasirlarmis... Ama ben de erken basladi.. Son birkac senedir bir ucan balon salginina yakalandim ki sorma... Nerede görsem utanadan gidip istiyorum...
kız elmayra seni bugün çok neşeli görüyorum, bi müjde mi aldın annem yoksa yarın benim gül cemalimi görücen diye mi heyecanlısın?
- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- yataktaki csi
gerisi hikayeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?