Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de çok ağlarım yaa,ve herşeye...

Beni dışardan gören bu kız ne kadar sert diyor ama perdelerimi indirince kedi gibiyim kimse bilmiyor :31:

bana yaklasmayi bileceksin...o zaman bende süt dökmüs kedi gibi olurum....

evlendikten sonra(problemlerden sonra) bu hale geldim....

hahaha iyi ki benzin istemedim :D

elmayra cadısı seni benzine, motorine boğarım şimdi, senin yüzünden panpalarım beni yanlış anladı :47:

valla zaten senin neyi ne zaman ne anlamda dediğini anlamamış olsak biz de bu topicte olmazdık inan.
yazdığın yorumu sadece yüzleri güldürmek, ısınan havayı biraz serinletmek için yazdığına eminim ben.

not: adı geçen 3.şahıs hakkındaki düşüncelerim hala aynıdır. bilgilerinize sunarım.

ince ruhlu asil kadın, seviyorum seni :21:

benim ki aslan... ara ara ukalaligim tutar ondan sanirim :)) bayilirim hava atma mod.larima :))

ama sanirim bu oglaklarin genel durumu, hep bir duvarimiz var elaleme karsi... yalniz kalinca da yikip, derin derin nefes alip, sonra yeniden örüyoruz...

ama okuduklarim kadariyla 30 undan sonra cildiriyormus bu oglaklar....

Ne anlamda çıldırıyorlarmış??Hani benim bu 30 umdan sonraki hallerim yükselen burcumun suçu mu aceba?

ben boğa burcuyum. Tam anlamıyla bir boğa kadını olduğumu söyleyebilirim..
[rıght]
dırdır etmez, tersine hayatınızı kolaylaştırmak için öylesine pratik çözümleri vardır ki, kesinlikle sizin erkek olduğunuzu hissettirecek şekilde davranır. Ipleri sizin elinize kolayca bırakıp idare edilmekten ayrıca keyif alır. Ama siz idare edemeyecek olursanız, idareyi ele almakta bir an bile tereddüt etmeyecektir. Hem de son derece güçlü ve başarılı bir biçimde. Fakat, yine de arzusu bu değildir. çünkü, o gerçek bir erkekten hoşlanır ve ölünceye kadar ona sadık kalır[/rıght]

boğa'lar biraz ...xe düşkündür bir de canım :9:

oha topic karıştı

kızlar genel bir açıklama yapmak isterim,

elmayra beni gazla dedi diye, tamamen geyik amaçlı yazdım onları

yani öyle 3 isim sayıp, bundan gerisinin yazdıkları saçma diyecek kadar küçük beynim olsa, bu forumda takılmaz, kendi küçük dünyamda egoma sarılır burulur onunla baş başa yaşardım inanın..

kusura bakma,yazdığım gibi kafam bugün ambole,burada kalma sürem uzadı..saçma bir alınganlık yaptım...oysaki saydığın o isimlerin (evet burada bence ipek,laale ve derinss eksik) tm yorum ve fikirlerinize sonuna kadar saygı duyuyorum.ve bir konu açsam en çok sizlerin fikirlerinden yararlanabileceğimi düşünüyorum..

Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum ...

recep ivedik misali diyosun noreee :1:

kesinlikle....

Ne anlamda çıldırıyorlarmış??Hani benim bu 30 umdan sonraki hallerim yükselen burcumun suçu mu aceba?

kücük yaslarda yasitlarindan cok daha olgun olurlarmis.. ama 30 undan sonra böyle bir cocuk ruhu kacarmis ki iclerine sorma gitsin :)))

nerede cilginlik onlar orada.... iyice kokoslasirlarmis... ama ben de erken basladi.. son birkac senedir bir ucan balon salginina yakalandim ki sorma... nerede görsem utanadan gidip istiyorum...

benim ki aslan... ara ara ukalaligim tutar ondan sanirim :)) bayilirim hava atma mod.larima :))

ama sanirim bu oglaklarin genel durumu, hep bir duvarimiz var elaleme karsi... yalniz kalinca da yikip, derin derin nefes alip, sonra yeniden örüyoruz...

ama okuduklarim kadariyla 30 undan sonra cildiriyormus bu oglaklar....

ben diyorum hep hayat aptal bir tiyatro sahnesi ve hepimizin yüzlerce yüzü var. misal benimkiler:

- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- arkadaşlarıyla konuşan csi
- dostlarıyla dertleşen csi
- kendi akrabalarıyla geyik yapan csi
- eşinin akrabalarıyla "gelin" csi
- yataktaki csi

her biri farklı. mecburen farklı. arkadaşınla konuşamazsın dostunla konuştuğun gibi. ya da eşinin ailesinin yanında rahat olmazsın kendi ailenin yanında olduğun gibi. yataktaki gibi davranamazsın eşine, gün içinde misafir ağırlarken...

bir tek anne csi her durumda aynı.
çünkü karşılıksız aşk bir tek onda var.
her koşulda, ceza da alsa, azar da işitse beni seven bir tek kızım var.
gerisi hikayeeee...

ben diyorum hep hayat aptal bir tiyatro sahnesi ve hepimizin yüzlerce yüzü var. misal benimkiler:

- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- yataktaki csi

her biri farklı. mecburen farklı. arkadaşınla konuşamazsın dostunla konuştuğun gibi. ya da eşinin ailesinin yanında rahat olmazsın kendi ailenin yanında olduğun gibi. yataktaki gibi davranamazsın eşine, gün içinde misafir ağırlarken...

gerisi hikayeeee...

senlen betty yüzünden, çocuk doğurasım geliyo yaa, güzel anneler sizi :1:

- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- yataktaki csi

gerisi hikayeeee...

beğenmek maksatlı alıntıladım..

asude bir de burada kedi benim yav..

boğalar yemeğe sekse lükse düşkün olurmuş.. e doğruu:17:

- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- yataktaki csi

gerisi hikayeeee...

evet o bende de var... etrafimdaki hic kimse benimle ilgili herseyi bilmes.. herkes belli bir kismi.. cünkü onlarla sadece o konulari konusur o kadarini söylerim....

ortak yönlerimiz oldugu icin seni seviyorum galiba :))

aa bir de sabir.... en büyük avantajim sanirim...

bilmiyorum ama ben son zamanlarda böyle oldum...hakli oldugumu düsünüyorsam arkasinda da durmaya calisirim....

kücük yaslarda yasitlarindan cok daha olgun olurlarmis.. Ama 30 undan sonra böyle bir cocuk ruhu kacarmis ki iclerine sorma gitsin :)))

nerede cilginlik onlar orada.... Iyice kokoslasirlarmis... Ama ben de erken basladi.. Son birkac senedir bir ucan balon salginina yakalandim ki sorma... Nerede görsem utanadan gidip istiyorum...

anaaammm aynı ben yaaa...küçükkken bende olgundum vallahi,yaşım zaten 32 delirdim şimdi :52:

kız elmayra seni bugün çok neşeli görüyorum, bi müjde mi aldın annem yoksa yarın benim gül cemalimi görücen diye mi heyecanlısın?

Senin gül cemaline meaşalahh diyeceğim yarın D: Yok yahu akşam anneciğime gidicem ondan mutluyum herhalde :D

Aslında hep böyleyim ama arada esiyorlar işte soldan soldan :47:

- işteki csi
- evde yalnız olan csi
- yataktaki csi

gerisi hikayeeee...

zaten tek bir kalıp içinde yaşasak dünya üstüne üstüne geliverir.uygun ortamda uygun maske seçiliveriyor hemen.Laflar, kıyafetler, oturuş filtrelerden geçiveriyor... Evlendikten sonra bunu anlamam birazcık zaman aldı ama ben de öğrendim bunu...

ben güzel müzel değilim yaaaa...
zaten gıcık olmuş durumdayım kilolarıma...
cuma dukan başlar ayyy çıldırmış durumdayım...
az önce sen çok kilo aldın betty hanım diyen iş arkadaşıma alkıııışşşşş.....

kuzucuklarım iyi uykular..

ben yarın yokum ve sizi çok özliycem:(

cuma da belli değil..

öptüm hepinizi..

Back
X