Dert yok, Sohbet var.... :)

Benim de öyle abla yaa, başkalarını dengede tutucam diye kendi dengemi kaybediyorum :1:

Olan bize oluyor demi denge kurcaz diye

burayı teraziler basmış. Ben de teraziyim.....

Ohhh ne güzelll çoğaldık

Kızımda oğlak burcu

anaammm teraziler basmış, en sevdiğim kadın burçlarından biri :21:

ikizler yok mu kızlar ya, şu topicte bir ikizler dost edinmek isterim kendime, halimden anlayan, derdime derman :8:

Var kocam ikizler

Sen kocanı aldatmadın,
Sen evini terketmedin,
Sen cocuğunu babasına yıkıp haftasonu annesi de olmadın...

Salak bir bilkentli girdi hayatına ve heyecanlandın... Kafan dağıldı... Oyalanacak malzeme cıktı. Ama yavaş yavaş, sakin sakin. Kontrol sende olsun. Sen istersen girsin hayatına. Kafanı karıştırmasın tmm mı cnm :13:

canım tekrar ediyorum, hissettiklerin çok doğal.
boşanma kararını neden verdiğini çok iyi biliyoruz bizler.
belki o son olay olmasa, sen sırf prensesin hatrına biraz daha görmezden gelebilecektin bazı şeyleri.
o yüzden şu anda hissettiklerin çok normal.
her kadının egosu okşanmak ister, beğenildiğini bilmek ister, ilgilenilmesi kafasını karıştırır.
senin olayında sadece bir zamanlama hatası var.
timing yanlış yani...

bak mrs. otoriteler yazmış ne güzel

ben de aynılarını yazmayayım bir kat daha dranasım

kızlar gizemciği yanlış anladınız.
dranasım özellikle senin o yazdğın yorumu okumamış varsayıyorum, inan çok ayıp ediyorsun kendine.

gizemin yazdığı aynı soruyu ben soracaktım ama gizem sorduğu için tekrarlamak istemedim.
şunu demek istedi gizem.

eğer bu konuyu başka bir üye açmış olsa idi, sen ki aklı başında, görmüş geçirmiş bir kadınsın, o konuya ne yorum yapardın??
demek istediği sadece bu idi...

valla bu arada otoritelerin içine beni de soktuğunuzdan dolayı çok sevindim, tşkler...
adı geçen diğer kişi için (anladınız siz onu) aynı hisleri besleyemiyorum, çünkü o mütemadiyen insanları azarlayan tonda konuşuyor, hoş değil.!

NOT : 1 ADET OĞLAK BULUNMAKTA ARANIZDA

İmza atan smiley istiyorum :D

cok sagolun.... ben de yorumumu defalarca okudum.. evet eksik, ama yargilayici, hüküm verici oldugunu düsünmedim...

ben boğa burcuyum. tam anlamıyla bir boğa kadını olduğumu söyleyebilirim..

Dırdır etmez, tersine hayatınızı kolaylaştırmak için öylesine pratik çözümleri vardır ki, kesinlikle sizin erkek olduğunuzu hissettirecek şekilde davranır. İpleri sizin elinize kolayca bırakıp idare edilmekten ayrıca keyif alır. Ama siz idare edemeyecek olursanız, idareyi ele almakta bir an bile tereddüt etmeyecektir. Hem de son derece güçlü ve başarılı bir biçimde. Fakat, yine de arzusu bu değildir. Çünkü, o gerçek bir erkekten hoşlanır ve ölünceye kadar ona sadık kalır​

oha topic karıştı

kızlar genel bir açıklama yapmak isterim,

elmayra beni gazla dedi diye, tamamen geyik amaçlı yazdım onları

yani öyle 3 isim sayıp, bundan gerisinin yazdıkları saçma diyecek kadar küçük beynim olsa, bu forumda takılmaz, kendi küçük dünyamda egoma sarılır burulur onunla baş başa yaşardım inanın..

aa oglaklar sulu göz mü???

ben sadece regl zamanlarimda aglarim... hem de her bir seye....

her ota moka....

inatcimiyimdir evet....

oğlaklar sulu göz değildir ama sanırım biz oğlakların dengeleyici yükselenleri var
mesela benimki BALIK.
tüm aptal aşıklığımi sulugözlülüğüm, mel mel kocamı seyredişim hep o yüzgeçleri kopasıca balık yüzünden...

her ota moka....

inatcimiyimdir evet....

Valla ben de sulugözüm. Terazinin de öyle bir huyu yoktur ama. Demekki yükselen burcum oğlaktan almışım o huyu.. Bütün pis huyları da toplarım şahane bir sekilde... :S

oha topic karıştı

yani öyle 3 isim sayıp, bundan gerisinin yazdıkları saçma diyecek kadar küçük beynim olsa, bu forumda takılmaz, kendi küçük dünyamda egoma sarılır burulur onunla baş başa yaşardım inanın..

hahaha iyi ki benzin istemedim :D

her ota moka....

inatcimiyimdir evet....

bilmiyorum ama ben son zamanlarda böyle oldum...hakli oldugumu düsünüyorsam arkasinda da durmaya calisirim....

oha topic karıştı

valla zaten senin neyi ne zaman ne anlamda dediğini anlamamış olsak biz de bu topicte olmazdık inan.
yazdığın yorumu sadece yüzleri güldürmek, ısınan havayı biraz serinletmek için yazdığına eminim ben.

not: adı geçen 3.şahıs hakkındaki düşüncelerim hala aynıdır. bilgilerinize sunarım.

oğlaklar sulu göz değildir ama sanırım biz oğlakların dengeleyici yükselenleri var
mesela benimki BALIK.
tüm aptal aşıklığımi sulugözlülüğüm, mel mel kocamı seyredişim hep o yüzgeçleri kopasıca balık yüzünden...

Valla ben de sulugözüm. Terazinin de öyle bir huyu yoktur ama. Demekki yükselen burcum oğlaktan almışım o huyu.. Bütün pis huyları da toplarım şahane bir sekilde... :S

ben de çok ağlarım yaa,ve herşeye...

Beni dışardan gören bu kız ne kadar sert diyor ama perdelerimi indirince kedi gibiyim kimse bilmiyor :31:

benim ki aslan... ara ara ukalaligim tutar ondan sanirim :)) bayilirim hava atma mod.larima :))

ama sanirim bu oglaklarin genel durumu, hep bir duvarimiz var elaleme karsi... yalniz kalinca da yikip, derin derin nefes alip, sonra yeniden örüyoruz...

ama okuduklarim kadariyla 30 undan sonra cildiriyormus bu oglaklar....

Back
X