Dert yok, Sohbet var.... :)

Burada güneşşş var yaaaa hiç kar yağmamaış gibi

ona göre ediyor bana göre etmiyor yani etmiyor....yani yeterli degil

ahahah etsin ya sağlık bu şakaya gelmez, daha cok genc hem.

Elti para koca ücgeni ne alemde, veriyor musun senin 500 avroyu

Abla senin imza cok anlamlı ama imzada görünen ablanın terlikleri ve parmakları daha cok dikkatimi cekio

Beyaz terlikler pantolona uyuyor parnaklar dışarda püfür püfürrrr tırnaklarda bakımlı ama oceliii filannnn

ay utandim simdi...

benim kocis evde raporlu...bugün kan verdi..kesin kolestrol yüksek cikar...

Ne haberr lalcimmm nasılsınnn kolestrole dikkat etsinnn

ahahah etsin ya sağlık bu şakaya gelmez, daha cok genc hem.

Elti para koca ücgeni ne alemde, veriyor musun senin 500 avroyu

evet ama bogazina dur diyemiyor...

gectigimiz ay gec kaldim para kesilmisti ama önümüzdeki ay kesilmeyecek ona vericem bakalim

elti hala uyuzluk pesinde....gicik gicik laf sokmalar...aldirmiyorum...calisiyorum...kuyrugu düzeltmisler belli...

dün sen facete kar fırtına resmi eklemiştin..hadi canım burda güneş var dememe kalmadan 30 dakika sonra yollar kapanmıştı.

şimdide burda güneş var :18:

Ver bakalım bi de öyle deneyelim, sanki biraz sakinleşti gibi dimi

dün sen facete kar fırtına resmi eklemiştin..hadi canım burda güneş var dememe kalmadan 30 dakika sonra yollar kapanmıştı.

şimdide burda güneş var :18:

Sen Csi a felaket tellalı mı demek istiyorsun

Hı söyle söyle itiraf et

gizmooo, ne olur eski performansına geri dön..

ne olur, ne olur.. ne olur tut ellerimi hayatta hiçbir şeyi özlemedimmmm seni özlediğim kadarrrr...

tsk ederim ablacim...diyorum ama anlamiyor....dün yürüyüs yapmis biraz tesvik etmeye calisiyorum ama pek ise yaramiyor

Bende çekiyorum bu illeti hemde yüksek çıkıyor sonuçlar ilaçla düşürüyorum yediklerine dikkat etmesi lazım,brde yürüyüş veriyor doktorda nerede yürüyecem ki bende yürüyemiyorum...Allahtan hareketliyimde biraz kurtarıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…