bunların ataları şimdi geberdi,torunları ile uğraşıyoruz
günaydınlar kızlar..
malum konuyu okudum ve bu platform adına değil bütün milletimiz adına çok üzüldüm.
işte biz böyle insandan bozma yaratıklarla aynı ülkede yaşıyor, o h.yv.n gibi düşünen yaratıklarla belki aynı yerde çalışıyor belki aynı binada oturuyoruz.
hepsinin topunun allah belasını versin, kahretsin.
nefret ediyorum ya sinirden ağlayasım geldi.
içeime öyle oturduki.
türkler için yazdıklarını okudunuzmu?
aslında bildiğimiz düşünceler bu itlerin düşünceleri,ama okumak, hatırlamak çok kötü oldum ya.
inşallah ıpden bulunur suç duyurusunda bulunulur ve sonucunda kişi en azından kim olduğu ortaya çıkıp ceza alır ş.refsiz ya.
sabah sabah gerildim, üstelik farkındaysanız kaç tane nick almış ben 4 tane sayabldim.
günaydın canım
benim midem ciddi anlamda bulanıyor, içim titriyor
hangi birine delirmek gerek bilemedim ki?
nikleri saymadım aslında
2de kaldım ben
ciddi anlamda ettiğim kahvaltı ağzıma geliyor.
erkeklerın hatta onlardan olan hayv.n erkeklerın düşüncelerini açıkça okumuş olduk.
kimse bana kızmasın ama hepsi gebersin istiyorum iyiside kötüsüde.
ciddi anlamda ettiğim kahvaltı ağzıma geliyor.
erkeklerın hatta onlardan olan hayv.n erkeklerın düşüncelerini açıkça okumuş olduk.
kimse bana kızmasın ama hepsi gebersin istiyorum iyiside kötüsüde.
malesefki çok var bunlardan ortalıkta...ciddi anlamda ettiğim kahvaltı ağzıma geliyor.
Erkeklerın hatta onlardan olan hayv.n erkeklerın düşüncelerini açıkça okumuş olduk.
Kimse bana kızmasın ama hepsi gebersin istiyorum iyiside kötüsüde.
o konuyu açanda o şahıs csi.
aynı düşüncedeyim...cevap vermemek gerek...hukuki yollardan alsın cezasını..aslında böyle durumlarda keşke kendimize hakim olmayı başarsak ta kib yapsak sadece... Atatürk ile ilgili olan yorumlarından değil de diğerlerinden bahsediyorum yani o yazanlar cidden mide bulandırıcı cevap verilmese daha iyi olurdu diye düşünüyorum... çok çirkin
aslında böyle durumlarda keşke kendimize hakim olmayı başarsak ta kib yapsak sadece... Atatürk ile ilgili olan yorumlarından değil de diğerlerinden bahsediyorum yani o yazanlar cidden mide bulandırıcı cevap verilmese daha iyi olurdu diye düşünüyorum... çok çirkin
malesefki çok var bunlardan ortalıkta...
Bizden uzak olsunlar....
aynı düşüncedeyim...cevap vermemek gerek...hukuki yollardan alsın cezasını..
o kadar üzülüyorumki şu anki toplumumuza...
böyle hayv,nların yetiştirdiği çocuklarla aynı sıralarda okuyacak benım evlatlarım.
böyle yaratıklar heryerde her dalda var, kamuda, öğretmenlıkte, doktorlarda heryerde hangisinden kurtulabilirizki.
öylede bi artıyolar ki akıllarının nerde olduğundan belli zaten.
aramızda insan gibi dolaşıyorlar,ne yazık...
biz çocuklarımızı doğru yetiştiricez canım
dinini de bilecek, kökünü de bilecek, bu vatanın nasıl kurulduğunu da bilecek...
bizler kendi evlatlarımızı en donanımlı şekilde yetiştiricez
hamurunda varsa iyilik, onlar da üstlerine katacak işte
sonra bizim bunlarla savaştığımız gibi onlar da diğerleri ile savaşacak (fikren)
ama ben üzülüyorum şahsen
çünkü gelecekten umudum yok
tek sorun orada...
geldik gene galvaniz-pas konusuna işte
ya da elbise-insan konusuna
yazık....
hayır bişey değil
bizim oksijenimizi kullanıyorlar ona deli oluyorum
evlatlarıma iliklerine kadar türklüğü, bayrağımızı, dinimizi, atamızı, neslimizi benimsetip ecdadımızı, geçmişimizi tanıtacağım inşallah... bilsin, öğrensin, sevsin sahiplensin vatanının her karışı toprağını.
ama onlarda artıyor be csicim onlarda geliyor bu şekilde bak doğuranlar bı tane iki tane doğurmuyor bizim gibi
her evde 3 kuma en az 10 çocuk yapıyolar bizimkilerle aynı okula giden.
savaşacak evlatlarımız fikren, her açıdan geçmişimizi, bayrağımızı dilimizi...
ama benı korkutuyor bu kadar artmaları onların isteğide bu korku biliyorum ama çok çok üzüldüğüm endişelendiğimde gerçek....
şiştimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?