Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar bu arada size bir soru.
biliyorsunuz benim saçlar kısacık.
bir kaç senedir de adam gibi uzatamadığım için herhangi bir değişiklik yapamıyorum.
boya da yasak (3 ayda bir boyatıyorum bitkiselle)
şimdi feci halde sıkıldım bu durumdan, birşeyler bir değişiklikler yapmak istiyorum ama kısa saça çok fazla da alternatif yok.
şöyle bir şey buldum çok hoşuma gitti sizce nasıl?
akşam kuaförüme gidip sorayım diyorum

sana gidebilir aslında,bende hep isterim kısacık saçlarım olsun ama eşim engelliyo

Asude gerçeketn çok güzelsin tam kafamda hayal ettiğim gibisin ama ben siyah saçı sen de daha çok beğendim

kızlar fotoları yükledim

Maşallah fıstık gibisin inan kızıl ve siyah saçta çok yakışmış sana afeti derya olmuşsun

Su dalgası değilmi bu saç kullanımıda rahat olur

kızlar fotoları yükledim

Allahım bu nasıl bir çirkinlik, bu nasıl bir basitlik.
ıyyyyyyyyyyy açmamla kapamam bir oldu.
bakamadım, bakamiciiimmmm

tütütütütütü bi maşşallah da sana
ben daha sert bir surat bekliyordum, cıks marshmallow gibi hatun çıktı valla.
cillop cillop

iyi sayilir...bu saatlerin degismesi biraz dengemi bozmus olsada iyiyim canim....tersim döndü resmen...

sorma benimde dengem altüst..saat 10 da bile yatsam uykumu alamamış bir halde uyanıyorum

sağol canım kızılla uğraşmak çok zor zaten, artık siyah kullanıyorum

bende uzun yıllar kızıl kullandım,bekarken...evlendikten sonra hem eşim istemedi (kıskançtır biraz) hemde ben de akmasından falan sıkıldım

sağol canım kızılla uğraşmak çok zor zaten, artık siyah kullanıyorum

ben kızılı seviyorum vallaaa.
arada kızarıyorum sonra onlar zamanla akıyor sonra gene kızarıyorum
siyah daha sert gösteriyor güzü...

Su dalgası değilmi bu saç kullanımıda rahat olur

bakalım sorucam kuaföre.
beğendiniz yani?
inşallah olur der.
bonus kafa olmayayım da.
lülerler böyle aşağıya inebilecekse sorun yok minicik de olsalar olur, yeter ki bonus olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…