Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın kızlar...

dranasım;
öncelikle alışveriş işini süper yaptırmışsın. ohhhh güle güle giysin prenses. bundan sonra böyle. alışsın hassas kantar.
doğumgününe gelince. bence dışarıda kutlayın. bizim burda özel yerler var doğumgünü kutlamaları falan yapılan mutlaka sizin oralarda da vardır. bence en güzeli o. böylece kontesin evinde kendini misafir ve yabancı hissetmezsin. ortak paydada buluşulmuş olur.
prezervatif olayına gelince. hassas teraziden ne köy olacak ne de kasaba. artık belli oldu. cebi az para görünce, biraz mevki yapınca dengesini şaşırdı. kantarın bir an önce doğruyu çekmesi umuduyla.

canım bende bu yüzden demiştim ben olsam huzursuz olur yanlız hissederdim kendimi :44:

Günaydııınnnn....
bir yazı değil iki yazı...halledem gelem dukan anlatcem size...
yarın başliiciim inşallahhh....

canlarım hepinize günaydın :23:

Kimsecikler yok ama yazayım yine de eşimle buluştum kızını görmek istedi armada da buluştuk bayramlık bir şeyler almak istedi ben de en pahalı mağazalara götürdüm mothercare giysi aldı nike ayakkabı aldık oyuncak aldı kızına üçyüz milyona yakın para harcadı:27: bana da almak istedi ama kabul etmedim yemek yedik 16 kasım kızımın doğum günü nasıl kutlanacak diye sordu bir şey diyemedim annemde kutlarız oraya gelirsiniz dedi:26: sizce başka nasıl kutlanır ki kızımı da boynu bükük bırakmak istemem

alışveriş olayını çok iyi yapmışsın canım, babası olarak vazifelerini yerine getirmesi lazım. şimdiden başlasın bu iş..

Yanlız şuna kesin karar verdim benim kocamdan bir halt olmaz
Ben armadaya dolmuşla indim beş dk ya var ya yok bu bizi arabayla eve bıraktı ben marketten süt aldım arabaya binerken elim torpido gözüne çarptı içinde prezevatif:53:
o görmeden hızlıca kapattım adam hala beni aldatmakla meşgul baya sinirlerim bozuldu :47: bunun başka ne açıklaması olabilir ki aslında eşşek kafam o anda onu kafasına atsaydım keşke gerçi yanımda kızım vardı

ya bu adam gerzek ya.. cidden gerzek..

neyse ya bizim bilkentlimiz var :19:

Günaydın herkese kızlar
Yok ya evimde kutlama istemiyorum evim zaten küçük 80 m2 onlar gelir en az 30 kişi
geçen kutlamada öyle oldu otuz kişiye tabak çatal bardak pide yaptırmıştım pastası v.s bir sürü salata çeşiti yapmıştım o gün kayınvalidem koluma yanlışlıkla çay döktü bütün gecem kolumun ağrısından mahvoldu yine kayınvalidem ben ikram edemiyorum ya dolaptan turşuyu çıkarmış suyunu sallaya sallaya tabaklara koyuyor halılarıma dökülmüştü bir de tatlı için ayrı tabak yok mu diye üç kere sorması beni çıldırtmıştı zaten otuz kişiye ayrı tabak bardak çıkarmışiım bir otuz tane daha tabak nerden bulayım aklıma gelseydi pilastik tabak alırdım ama onu da düşünemedim bir de o kadar kişiye demlik demlik çay demledim kayınavlidem çayı bitirenleri parmağıyla işaret edip yok teyzenin çayına bak yok amcanın çayına bak sinir etti sanki ben görmüyorum
Bu yüzden geçen seneki gibi bir kabus istemiyorum kayınavlideme gitme fikri başta itici geldi ama aman boşver onun evi batsın zaten bizim burda kimse olmadığı için hep onun ailesi benim ailemden kimse yok ki

ben var ya o kontesi elime geçirirsem parçalarım, sana neden öyle davranmış hizmetçi gibi sanki tövbe yarabbim yaa :47:

Tipi belli ediyor değil mi:50:
Kayınavlidem bakayım 60 tabak mı çıkaracak:27:

tipi cidden belli ediyor çapkın bir imaj var, benimki gibi tipine bakınca anlıyosun

günaydın kızlar...

dranasım;
öncelikle alışveriş işini süper yaptırmışsın. ohhhh güle güle giysin prenses. bundan sonra böyle. alışsın hassas kantar.
doğumgününe gelince. bence dışarıda kutlayın. bizim burda özel yerler var doğumgünü kutlamaları falan yapılan mutlaka sizin oralarda da vardır. bence en güzeli o. böylece kontesin evinde kendini misafir ve yabancı hissetmezsin. ortak paydada buluşulmuş olur.
prezervatif olayına gelince. hassas teraziden ne köy olacak ne de kasaba. artık belli oldu. cebi az para görünce, biraz mevki yapınca dengesini şaşırdı. kantarın bir an önce doğruyu çekmesi umuduyla.

evt canım organizasyonu dışarda yapsanız bence de çok daha güzel olur

hem kızın için de iyi olur.. güzel fotolar kalsın geriye

Merakla asude'nin fotoları bekliyorum :9:

Aynen bir asude kaldı ben de çok merak ediyorum:1:

kızlar birazdan foto yükleyeceğim becerebilirsem, ilk kez deneyeceğim bir foruma foto yüklemeyi :1:

kızlar birazdan foto yükleyeceğim becerebilirsem, ilk kez deneyeceğim bir foruma foto yüklemeyi :1:[/QUOTE]

hoşgeldin asude
hadi bakalım ya Allah Bismilllah :1:

günaydın kızlar...

dranasım;

canım bende bu yüzden demiştim ben olsam huzursuz olur yanlız hissederdim kendimi :44:

canlarım hepinize günaydın :23:

alışveriş olayını çok iyi yapmışsın canım, babası olarak vazifelerini yerine getirmesi lazım. şimdiden başlasın bu iş..

ya bu adam gerzek ya.. cidden gerzek..

neyse ya bizim bilkentlimiz var :19:

ben var ya o kontesi elime geçirirsem parçalarım, sana neden öyle davranmış hizmetçi gibi sanki tövbe yarabbim yaa :47:

tipi cidden belli ediyor çapkın bir imaj var, benimki gibi tipine bakınca anlıyosun

evt canım organizasyonu dışarda yapsanız bence de çok daha güzel olur

hem kızın için de iyi olur.. güzel fotolar kalsın geriye

kızlar birazdan foto yükleyeceğim becerebilirsem, ilk kez deneyeceğim bir foruma foto yüklemeyi :1:

Dışarıda kutlama fikri iyi bir söyleyim bakayım ama kayınavlideme misafir gibi giderim diye düşünüyorum
Bilkentli sabah beni, beklemeden arabsına binip gitti ben dün onu beklemiştim beş dk farkla karşılaşamadık sanırım benden kaçıyor artık
asude merakla resim bekliyorum

Back
X