Dert yok, Sohbet var.... :)

canım bende bu yüzden demiştim ben olsam huzursuz olur yanlız hissederdim kendimi :44:

Günaydııınnnn....
bir yazı değil iki yazı...halledem gelem dukan anlatcem size...
yarın başliiciim inşallahhh....

canlarım hepinize günaydın

alışveriş olayını çok iyi yapmışsın canım, babası olarak vazifelerini yerine getirmesi lazım. şimdiden başlasın bu iş..

ya bu adam gerzek ya.. cidden gerzek..

neyse ya bizim bilkentlimiz var

ben var ya o kontesi elime geçirirsem parçalarım, sana neden öyle davranmış hizmetçi gibi sanki tövbe yarabbim yaa

Tipi belli ediyor değil mi
Kayınavlidem bakayım 60 tabak mı çıkaracak

tipi cidden belli ediyor çapkın bir imaj var, benimki gibi tipine bakınca anlıyosun

evt canım organizasyonu dışarda yapsanız bence de çok daha güzel olur

hem kızın için de iyi olur.. güzel fotolar kalsın geriye

Merakla asude'nin fotoları bekliyorum

Aynen bir asude kaldı ben de çok merak ediyorum

kızlar birazdan foto yükleyeceğim becerebilirsem, ilk kez deneyeceğim bir foruma foto yüklemeyi

kızlar birazdan foto yükleyeceğim becerebilirsem, ilk kez deneyeceğim bir foruma foto yüklemeyi [/QUOTE]

hoşgeldin asude
hadi bakalım ya Allah Bismilllah

canım bende bu yüzden demiştim ben olsam huzursuz olur yanlız hissederdim kendimi :44:

Dışarıda kutlama fikri iyi bir söyleyim bakayım ama kayınavlideme misafir gibi giderim diye düşünüyorum
Bilkentli sabah beni, beklemeden arabsına binip gitti ben dün onu beklemiştim beş dk farkla karşılaşamadık sanırım benden kaçıyor artık
asude merakla resim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…