Benim de dün yediklerim sabah simit peynir
arada meyve yoğurt
öğlen tereyağlı iskender çorba tatlı salata içli köfte ayran
arada kıymalı gözleme
akşam edirne ciğeri salata kola
evde yatmadan bol meyve bir bardak süt
gece bir ara kalktım yarım paket çikolata
nasıl sizce
hayatım senin gönderidiği liste süper ama inan bana ben onları yesem kilo alırım.
ben normal şartlarda da yemek yemem zaten.
ama kilolar 3'er 5'er geliyor işte...
şimdi böle şok mok diyetle biraz şişleri indireyim diyorum sonra seninkinle korumaya geçeyim olmaz mı?:26:
bir de bende hipotroid olduğundan, zaten metabolizma çalışmıyor.
ilaç kullanıyorum onun için de...
kizlar ancak iki tane resim yükleyebildim....is yerinde oldugum icin rahat yapamadim....
Benim de dün yediklerim sabah simit peynir
arada meyve yoğurt
öğlen tereyağlı iskender çorba tatlı salata içli köfte ayran
arada kıymalı gözleme
akşam edirne ciğeri salata kola
evde yatmadan bol meyve bir bardak süt
gece bir ara kalktım yarım paket çikolata
nasıl sizce
kizlar ancak iki tane resim yükleyebildim....is yerinde oldugum icin rahat yapamadim....
evt bende farkettim ama simdi oldu ssanirim...
hayatım senin gönderidiği liste süper ama inan bana ben onları yesem kilo alırım.
ben normal şartlarda da yemek yemem zaten.
ama kilolar 3'er 5'er geliyor işte...
şimdi böle şok mok diyetle biraz şişleri indireyim diyorum sonra seninkinle korumaya geçeyim olmaz mı?:26:
bir de bende hipotroid olduğundan, zaten metabolizma çalışmıyor.
ilaç kullanıyorum onun için de...
betiş hatunu burada fink atsın biz burada ondan cevap bekliyelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayyy ünlem çok oldu küsecek mi ki bana?
Betiş hatunu burada fink atsın biz burada ondan cevap bekliyelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar
başka bir konu açmaktansa sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum çünkü bu topicteki bayanların bana yardımcı olabileceğini
düşünüyorum..
Ben şiddetle anne olmak istiyorum,ama benim çikolata kistlerim var hatta bu yüzden temmuz ayında laparoskopi oldum ama 15 gün içinde
kistler yeniledi.tabi bunun öncesinde klomenle bir denemiz oldu ama başarız...laparoskopden sonrada iğne ile denedik o da olmadı..
Sanırım tek çözüm tüp bebek...
Gerçi aranızdan anne olanlar normal yoldan yavrularını kucağına aldılar sanırım ama yakınlarından yada tanıdıklarından bilgi sahibi olanlar
vardır diye umutlanarak yazıyorum..
şimdi;benim eşim aşılama dendiği zaman istememişti hatta bunun üzerine konu bile açmıştım...birincisi tüp bebek için ikna etmem lazım..
Ikincisi bu aşamaya gelebilirsem eşimin sürekli benimle hastaneye gelmesi gerekir mi???
Sizde bilirsiniz ki tüp bebek özelde bayağı masraflı bir olay o yüzden ben üniversiteye gitmek istiyorum ve bize bayağı uzak..
Ben işten çıkıcam sürekli gidebilirim ama eşim çalışıyor nihayetinde...
Fikri,bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum :26:
Betiş hatunu burada fink atsın biz burada ondan cevap bekliyelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?