Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben son zamanlarda cok sıkılmaya başlamıştım zaten. Arada ahde vefa yı uyguluyorum ama sıyrıldım cok şükür

ya ama cidden insanların çok değişik hayal dünyaları ve yaşanmşlıkları var

okumak lazım, ama çok da takılmamak lazım

azı karar; çoğu zarar

ya ama cidden insanların çok değişik hayal dünyaları ve yaşanmşlıkları var

okumak lazım, ama çok da takılmamak lazım

azı karar; çoğu zarar

Haklısın ağsudem

Biri eltiyi kıskandırmak ve onun düğününü rezil etmek icin hamile kalmasını salık vermiş. Bebek ya? hani yıllarca düşünüp nasıl büyütebilir dediğimiz olgu?

Sanırım içimi okudun bir de sabah topuklu ayakkabı ile geldim zor yürüyorum onu düşünüyordum topukluyla yanında nasıl dolaşacağım diye:26:

Eğer gitmeye karar verdiysen topuklu falan hikaye.

Ama bize soruyorsan bir iki hafta bekle. Ankara küçük yer (gidilecek yerler acısından) başına iş almandan korkuyoruz

canim, bosanma davasinin sonuclanmasini beklesen daha iyi olmaz mi?

kahve içmezse ölecek hastalığına yakalanmış olabilir bilkentli

Bilmiyorum canım ama bu baya bir havalı sabah arabama binerken bunun arabasının arkasındaki yazı dikkatimi çekti bilkentli kartallar diye bir etiket var
Bilekntli diye boşuna demiyoruz hakkında yazdıklarımızı bir okusa

Ya kuzular bana bir akıl verin bilkentli arabistan'dan geldi görüşmek istiyor çok kararsızım aslında sadece oturup bir kahve içebiliriz arkadaşça ama yine de kararsızım

Biraz daha beklesen dranascım az kaldı sizin boşanma işine şimdi,kahveyi daha sonrada içersiniz beklesin bilkentlide birazcık ya..

Ben cıkıyorum şekerler.

Aşkam burda olanlar gelsin. Devam edelim.

İyi akşamlar

Eğer gitmeye karar verdiysen topuklu falan hikaye.

Ama bize soruyorsan bir iki hafta bekle. Ankara küçük yer (gidilecek yerler acısından) başına iş almandan korkuyoruz

hee valla ankara küçük yer hele benim klasik gittiğim yer armada ex beni bulmak istese oraya gelmesi yeterli

amerikan futbolu takımındaymış yaniii

burslu değil canım aldığı o puanla ancak sıradan bir üniversitede mmühendislik bile okuyamazdı çok da zeki olduğunu zannetmiyorum benim ex daha zekidir

salla o zaman, zeki de değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…