Dert yok, Sohbet var.... :)

oooo ne güzel geliyor ya... olsun, sen isteyken o evle ugrasir.. daha gecenlerde bunu istemiyor muydun :) bak 1 ayligina da olsa, olacak...

canım o evdeyken ben duramam işte, yerim kafayı. kaçarım, istifa ederim ne biliym, olmaz olamaz

Son düzenleme:

Yanlış noktadasın. Sen işe yaramaz bi insan değilsin, bu ilişki için yanlış kişiyle berabersin. Önce sen! Önce ne istediğine karar ver ve sağlam adımlar at.

erkeklerin sevgi algısı ile kadınlarınki birbirinden oldukça farklıdır lal.. evli, kadını elde etmiş (tabir kaba olabilir, yani kadınına her yönü ile sahip olmuş demek istedim) bir erkeğin kadına aşk duyması çok nadir birşeydir. yani evde beslediğimiz adamlar, bizlere aşk duymuyor..

erkeğin sevgisi ise, seviyorum diye kendini yırtsa bile, bir kadınınki gibi tatlı, şefkatli, çıkarsız, beklentisiz olmaz, olamaz.. kadın fıtratı gereği -doğa kadını doğurgan yaratmıştır- oldukça şefkatlidir. beklentisiz, çıkarsız sevebilir. kendisini sevmeyen, ya da sevilmeye layık olmayan bir manyak herife hayat boyu tapabilir.. neden? çünkü doğa ona bu fıtratı vermeseydi, kadın kendisine türlü nankörlükler yapacak bir bireyi hayat boyu koruyup kollayamazdı (evlat)

-----burada kadın ve erkek yaratılışı farklılıklarını daha detaylı anlatmayacağım, hepiniz benden iyi bilirsiniz hatt-ı zatında------

neticede şu an eşin, seninle mutlu olmadığını vs söylerken, gayet samimi.. bunları sana söyleyen bir adamın (senin sandığın anlamda) seni sevmesi olanaksız.. çünkü ne dedik? erkek, kadın gibi beklentisiz ve çıkarısz bir sevgi duyamaz yaratılış gereği. sen şu an o adama, onun hayal ettiği sağlıklı ve huzurlu ilişkiyi sunamadığın için, maalesef ki seni senin istediğin anlamda sevmiyor..

ha ne olabilir? eğer bazı şeyleri aşabilir, ilişkiyi yeniden sağlıklı bir zemine oturtabilirseniz, eşin yeniden seni sevebilir. sevgi bir kere bitti mi bir daha yeşermez diye birşeye inanmıyorum asla.. insanlar dönem dönem birbirlerinden soğuyup, belki umursamama derecesine bile gelip; sonra yeniden sevgi ve aşk bağı hissettikleri bir döneme geçiş yapabilirler..

lal.cim kendini eksik ya da hatali görme. problemlerin kaynagi esin. aile kavramini bilmiyor.

bencilce davraniyor. ataerkil modeliyle agirligini koymak, herseyde ipler onun elinde olsun istiyor ama, karsiliginda vermesi gerekenleri, yapmasi gerekenleri vermiyor yapmiyor. herseyi senden bekliyor.

sen azicik farkli davraninca cocuk gibi triplere giriyor. bunu sana hersekilde yansitiyor.

sen biraz daha sakin olabilsen, olaylara hicbir sekilde müdahele etmesen. esinin gercek niyetini de gercek yüzünü de göreceksin.

suan esin tüm davranislarinda, yaptiklarinda kendini hakli görüyordur, cünkü ona göre sen baslattin, sen parani vermedin, sen uygunsuz zamanda ariyorsun, sen bitbit ediyorsun.

geri cek kendini. söyleme, sorma, isteme... ayni evin icinde zor olacaktir, ama imkansiz da degildir. yapabilirsin.

esin sürekli seni sucluluk duygusuna sokmaya calisiyor. böylece bezip en sonunda onun heristedigini yapan biri olacagini saniyor.

buna izin verme.

sucluluk duygusuna kapilma. kendini sorgulama. sorgulayacaksan da onun ortaya sundugu bahaneler icin degil, tam tersine senin ne hissettiginle ne istediginle ilgili sorgula sadece.

Son düzenleme:
Bize Zakkum dan Anason şarkısını hediye ediyorum;

Anason kokarken sofralar
Yaşlandırıyor seni aynalar
Her geçen yıl birer birer masadan eksiliyor dostlar

öyle olcak artık canım, başkanla azıcık papaz olucaz ama napalım, hastalık bu
aylaaardır kocamı görmüyorum uleeeyn diyip uçarım adama en kötü o olur

Cinsel ve duygusal anlamda rahatsızlığım sözkonusu dersin (+18)

Olmadı canlı bomba oluruz sizin oraya

otogargarayı izlediniz mi bilmiyorum kızlar,ama demet akbağ bir rolde şöyle diyordu;

"evlilik güzel şey,tabi evlenen sen değilsen"

sorunlar,sıkıntılar görünce duyunca aklıma hep bu cümle gelir.....

otogargarayı izlediniz mi bilmiyorum kızlar,ama demet akbağ bir rolde şöyle diyordu;

"evlilik güzel şey,tabi evlenen sen değilsen"

sorunlar,sıkıntılar görünce duyunca aklıma hep bu cümle gelir.....

Sinsi sinsi aşağıda durup yorum yapmadığın icin kınım kınım kınıyorum seni norem

Katılmıyorum ayrıca; evlilik harika birşey

Meraba arkadaşlar nasılsınız,
benide aranıza alırmısınız işten bunaldığımda ki zaman bulablirsem size katılmayı çok isterim.
Başlık insanı rahatlatıyor,dert yok sohbet var keşke öye olsa hep değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…