oy kıyamam sanaa
gerilicem sandı da, fatmagülün abisi moduna geçti
eeee o da sizin ederiniz yani..Bilemedim valla kendimzi nasıl kabullendireceğimizi. Yazık ben ile byza ya
teşekkür ederim kızlaar,
rambo aradı, bi ay daha bekle diyo. sonra bi aylığına gelcem diyo.
tabi zaten devlet de bana bi ay izin veriyodu.
napcem ben?
oooo ne güzel geliyor ya... olsun, sen isteyken o evle ugrasir.. daha gecenlerde bunu istemiyor muydun :) bak 1 ayligina da olsa, olacak...
oy kıyamam sanaa
gerilicem sandı da, fatmagülün abisi moduna geçti
Patlat raporu kuşum, 4-b li de deilsin
söyleyecek biseyim yok haklisin....ama o anda saglam kafayla düsünemiyorum...
sözleriniz bana tokat gibi geliyor yanlis anlamayin bun´lari benim gözümü acabilmek anlaminda söylediginizi biliyorum...silkeleniyorum...biz gercekten buysak anlami ne diyorum bütün bunlarin....
su an is yerindeyim...tutamiyorum kendimi oda da yanliz degilim....toparlanmam lazim....
hadi ben yapamiyorum...bosanmaya cesaretim olmadigi dogru...peki esimi bu anlamda nasil görüyorsunuz madem bahsettigi kadar ise yaramaz bi insanim sizce neden o bosanma yoluna girmiyor...sizin izleminizle o beni seviyormu...
alislanlik tutku oldugu konusuna neden vardiniz(bende öyle oldugunu görmek istiyorum)?
canım o evdeyken ben duramam işte, yerim kafayı. kaçarım, istifa ederim ne biliym, olmaz olamaz
eti senin kemiği benim anacım.
capiş????
eeee o da sizin ederiniz yani..
potansiyeli çıkardınız çıkardnız, yoksa yazık olsu arada kaynarsınız..
sözleriniz bana tokat gibi geliyor yanlis anlamayin bun´lari benim gözümü acabilmek anlaminda söylediginizi biliyorum...silkeleniyorum...biz gercekten buysak anlami ne diyorum bütün bunlarin....
su an is yerindeyim...tutamiyorum kendimi oda da yanliz degilim....toparlanmam lazim....
hadi ben yapamiyorum...bosanmaya cesaretim olmadigi dogru...peki esimi bu anlamda nasil görüyorsunuz madem bahsettigi kadar ise yaramaz bi insanim sizce neden o bosanma yoluna girmiyor...sizin izleminizle o beni seviyormu...
alislanlik tutku oldugu konusuna neden vardiniz(bende öyle oldugunu görmek istiyorum)?
patlatayım da canım o da bi garip, tek doktor 10 gün verebiliyo.
tabi iki kere de alırsam çok dikkat çekecek, gelince beni öpücekler.
Olsun yaa, iki kez rapor alırsın bi hafta da izin aldın mı tmm dır bu iş
öyle olcak artık canım, başkanla azıcık papaz olucaz ama napalım, hastalık bu
aylaaardır kocamı görmüyorum uleeeyn diyip uçarım adama en kötü o olur
otogargarayı izlediniz mi bilmiyorum kızlar,ama demet akbağ bir rolde şöyle diyordu;
"evlilik güzel şey,tabi evlenen sen değilsen"
sorunlar,sıkıntılar görünce duyunca aklıma hep bu cümle gelir.....
Cinsel ve duygusal anlamda rahatsızlığım sözkonusu dersin (+18)
Olmadı canlı bomba oluruz sizin oraya
onuu hiiiiiç hatırlatma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?