Dert yok, Sohbet var.... :)

oo ben 4te yatsaymisim, hic kendime gelemezdim. 11 i geciyordu yattigim da o bile beni mahvetti. bir tek uykusuzluga dayanamiyorum sanirim. asla ama asla gec yatamam. erken yatayim erken kalkayim :)

canim avatar in cok hos olmus...

Teşekkür ederim cnm

sarma bana sarma bana, uykusuzum zaten
tütütütü maşşallah

kıskandım, ben de değiştim
süpper olmuş canım süpper

1000 leri de görücez inş. Tüm popülerliğimizle, cetemize yeni renkler katamadan devam edicez gibi bir his var icimde

ahahahahah

koptum yemin ederim

ben insanları çabuk kabullenemem topicin muhtarı, ama kabullendim mi de paçasından düşmem.. amma lakin ki sen sosyal bir bağyansın, bu tür yeni renkler görevi csi ve sana düşüyor, potansiyeli olanları topicte korumalı, kollamalı, benim gibilere kabul ettirmelisiniz

gazetedeki son haber kanimi dondurdu resmen. nasil bir yaratik, esini sirf biriyle bakisti diye pompali tüfekle hem sirtindan hem basindan vurarak öldürür yaaaa.....

konsomasyona çıkardın bizi yani
hmmmm
dur biraz çeki düzen vereyim kendime

Son düzenleme:

Deme öyle deme belkim küseriz dahada gelmeyiz.
ASUUUU

konsomasyona çıkardın bizi yani
hmmmm
dur biraz çeki düzen vereyim kendime

senin her türlü giderin var bebeem (çok çirkinleştim sabah sabah)

Deme öyle deme belkim küseriz dahada gelmeyiz.
ASUUUU

asuuuuu diyince bana şeyi hatırlattın, ahu tuğbaya saran bir adam vardı, adı neydi? bilemedim.. kuşum aydının sabah programında ahu ile o adam çıkar, adam garip danslar eşliğinde ahuuuuuu diye bağırarak bişeyler yapmaya çalışırdı

çiftleşme merasimindeki erkek hayvanların tepkileri gibi tepkiler verirdi

sahi ya, bi kuşum aydın vardı, ne oldu ona

söyleyecek biseyim yok haklisin....ama o anda saglam kafayla düsünemiyorum...

ben seni sivri dilinle seviyorum ağsudem, herkes sana zamanla alışır diye düşünüyorum, alışmazsa ne olur orası da ayrı

teşekkür ederim kızlaar,
rambo aradı, bi ay daha bekle diyo. sonra bi aylığına gelcem diyo.
tabi zaten devlet de bana bi ay izin veriyodu.
napcem ben?

teşekkür ederim kızlaar,
rambo aradı, bi ay daha bekle diyo. sonra bi aylığına gelcem diyo.
tabi zaten devlet de bana bi ay izin veriyodu.
napcem ben?

oooo ne güzel geliyor ya... olsun, sen isteyken o evle ugrasir.. daha gecenlerde bunu istemiyor muydun :) bak 1 ayligina da olsa, olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…