Dert yok, Sohbet var.... :)

İçimden gecenler bunlar benim de.

Ben tüm okuduklarımdan yola çıkarak +/- kıyasına bile girilmesine gerek duyamıyorum...
Ama bunu yazmak zor geliyor ne zmaandır...
kadın milleti işte...herşey aşikarken bile kemdimizi kandıracak bişeyler arıyoruz...
benim tecrübe tarağı bana hep aynı şeyi doğruluyor...hiçkimse değişmez...
o yüzden madem ki siz giriş yaptınız konuya fikrimi beyan edeyim...
bu iş bitmiştir benim gözümde...
bir erkek evlendiğinde öncelikleri konusunda halâ sıkıntı yaşıyorsa durum vahimdir...
evlilik dediğin şey hep kadının tamam demesiyle yürüyen bişey değil, sadece yürüyormuş gibi görünür uzaktan bakana...içinde olana da yürütebilme umudu verir...
boş bir umuttur o oysa...bir yere varmaz...
istediğin bunu da yapmadım dememiş olmak ise dene ver parayı...
bir süre sonra aynı noktada olacaksın malesef yine...
bu hikayeler hep aynı bitti benim hayatımda...en sevdiklerim için...
belki yarın benim için de böyle bitecek...

Son düzenleme:
@lal

csinin kullandığı gibi empatik, tatlı bir lisanla söyleyemem söyleyeceklerimi.. tarzımı biliyorsun, bana kırılmayacağını umuyorum. ne söylersem, iyiliğin için söylerim. insan sevdiğini üzmek istemez..

ben sana csinin güvendiği kadar güvenmiyorum öncelikle..

eşinden ayrılabileceğine inancım yok.. seni o kadar dirayetli (hmm kk lılar buna "güçlü" diyor sanırım) bulmuyorum açıkçası.. oldukça duygusal, heyecanlı, anlık yaşayan bir kadınsın.. eşini de aşk (bana göre sadece "takıntı") duygusu ile bağlısın..

şimdi sendeki sıkıntı şu, madem eşinden boşanmayacaksın (bunu yapamayacağını ben biliyorum, umarım sen de farkındasındır) o zaman daha mantıklı ve olgun adımlarla ilişkini kurtarmaya bakmalısın..

diğer mesajımda yazdığım gibi, kriz anında, hemen arayıp atarlanmak, tel görüşmesinden tatmin olamayıp mesajla devam etmek, kavga dövüş işlerinin sana bir getirisi yok..

şu anki durumu çözecek yetileriniz olmadığı için en azından 24üne kadar sakin semender yaşayın dedik, onu da istemedin.. "dayanamadım" kelimesini liseli ergenler kullanıyor, dayanamadım aradım, dayanamadım mesaj attım falan diyorlar, çocukluklarını henüz tamamlamadıkları için mazur görülebilir.. senin konumundaki bir kadından daha olgun hareketler bekliyoruz..

Son düzenleme:

betim; hemfikirim seninle.
Ama bunu Lal'in görmesi gerekiyor. Dışardan bir gözle tek tek gözüne sokulması gerekiyor.
Tutacak en ufak bir dal olsa, devam dicem.
İçini dökebileceği, sığınabileceği, dedikodunun dibine vurabileceği kimse yok (kendi ailesine artık zaten bişeyleri anlatmamalı, eeeee erkek ailesinde elti bile milli felaket)
Maddi sorunları olabilir ama eşi ardında, değerini biliyor, diyemiyoruz.
Her şeye rağmen çocuk için savaşmalı diyemiyoruz....

Ufacık bir ışık görsem, devam dicem ama yok yok yok.... Bulamıyorum...

Bi kutu var, yir misin

Şemşeker oldum şamşeytanı gibi

almayayım canım

kedicik senin avatarda harika olmuş,cukkk yani

Dikkat ettiysen epeydir gırgır yorumlar yapıyorum ya da onaylıyorum sizin yazdıklarınızı.

Bu yazdıklarını aylar önce lal'in konusunda ben de yazdım. Babasının evine gittiğinde eğer gidiyorsan dönme, döneceksen süründür dedim. Aşığım dedi. AVM lerde kavga edip, baba evine dönüp 2 gün sonra kocanın koluna girilmez bana göre de. taktikse bunun adı taktiktir. Sevdiğin adamı kazanmak icin mücadele edebilirsin ama bu şekilde değil. Koca, elti, kayın hicbir dikkate almıyor ki Lal'i. Çırpınıyor bu garibim kendi ekseninde.

Yaptığı cıkışlar hep onu yaralıyor. Kriz böyle çözülmez. Çözmeye calıstığında kördüğüm olur her akşam, "ah ben neden bu haldeyim" diye ağlarsın.

Biraz işim var, onları halledip gelicem. :126:

kedicik senin avatarda harika olmuş,cukkk yani [/QUOTE]

teşekkür ederimm..

siyam kedilerine bakıyordum buraya üye olduğum zaman.. yazıverdim saraykedisi diye.. biraz kafa yorsaydım osmanlıca latince bir nick alabilirdim aslında..

Lâl'in hissettiği şeyin adı aşk değil benim gözümde de...sevgi de değil...belki korku ayrılma korkusu, belki onsuz olamama korkusu vs...belki tek başına ayakta kalamama korkusu ama aşk da sevgi de böyle bişey değil...
İnsan canını acıtan (mecazi baabda) birini nereye kadar sevmeye devam edebilir ki...
Ama hissettikleri şeyin adına sevgi diyen aşk diyen kadınlar için bunu da yapmadım deme, bunu da dene dedim...
çünkü bizim gözüne sokacağımız hiçbişey gereken etkiyi göstermeyecek...
onun içinde bir" umut" var olmaya devam edecek...
yarın (ki ben de asudeye katılıyorum boşanamaz lal ama ola ki boşanırsa) bunu da deneseydim belki düzelirdi sorusunu kafasına takmasın diye söyledim...
yoksa benim için de bu hikaye bitmiş, o defter açılmamak üzere kapanmıştır canım...

o kadar düşünmeye gerek yok

felsefe klübü değiliz kedicik

bende film izliyordum kadın karakterin adı Kate ( keyt yani )idi.

kate yazdım olmadı 2 kez tekrar edince nick kabul edildi.

düşünsem offf neler olurdu..

ama böylesi daha iyi :)

kedicik senin avatarda harika olmuş,cukkk yani

teşekkür ederimm..

siyam kedilerine bakıyordum buraya üye olduğum zaman.. yazıverdim saraykedisi diye.. biraz kafa yorsaydım osmanlıca latince bir nick alabilirdim aslında..[/QUOTE]

işte o yüzden lale, eşinden ayrı yaşa, boşan gibi şeyler söylenmemeli..

ayrı yaşasa, 3 gün sonra geri dönüyor..

boşan desen, zaten imkanı yok..

klasik bir türk kadını gibi, hem ağlarım, hem severim; ne serden ne yardan geçerim modunda..

o yüzden ona ayrı yaşa, boşan vs gibi şeyler söylemek çok yersiz.. eşi yanındayken bile hareketlerini kontrol etme yetisine haiz değil.. geçen gün madem tartışıyosunuz, 24üne kadar sabret, fazla muhatap olma diyorum; aynı evin içinde iki yabancı gibi olmaz diyor.. babasının evine gitse, zaten tel.den düşmeyecek.. e konuşunca zaten suçlama vs savunma.. anlamlı bir tartışma ortamı yok.. eee? şu an lalin kendi duygu ve düşünceleri onu anlamlı bir çözüme ulaştıracak durumda değil. ne boşanıp kendini kurtulabilir, ne kalıp ilişkiyi kurtarabilir.

o yüzden şu an elimizdeki en anlamlı koz, danışman desteği..

bakalım 24ünde neler olacak..

600. sayfamız bize, vatana, millete, kk ya, aşkitolarımız kocişlerimize, kuzimularımız bebişlerimize, kadrolu 1 ziyaretçimize, sohbete dahil olmaya kasıp beceremeyip boyun bükenlere, betişi yemeden içmeden takip eden iş arkadaşına, csi hasebiyle topice destursuz dalan panpalarına, heeeer bi kimselere hayırlı ve uğurlu olsuuuunn

oo ben 4te yatsaymisim, hic kendime gelemezdim. 11 i geciyordu yattigim da o bile beni mahvetti. bir tek uykusuzluga dayanamiyorum sanirim. asla ama asla gec yatamam. erken yatayim erken kalkayim :)

vuuu bebeğim bu gazla bana hiç bişe olmaz valla

@csi, seni ve yorumlarını seviyorum lal için yazdıkların çok doğru

canim avatar in cok hos olmus...

1000 leri de görücez inş. Tüm popülerliğimizle, cetemize yeni renkler katamadan devam edicez gibi bir his var icimde

maşallah maşallah.. tütütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…