Dert yok, Sohbet var.... :)

csi, yorum yaptığın başlıkta bir yorum okudum bana çok tuhaf geldi..

bir avukat, müvekkili için dava vs açar hukuki olarak haklarını takip eder benim bildiğim.. tutup da müvekkiliyle birlikte kadınlık hislerini tatmin etmeye kalkmaz.. müvekkilin kocasının kendisini aldattığı kadının kocasına mail vs atarak bir şeyler elde etmeye çalışmaz.. bu nasıl bir yöntem..

daha önce serbest de çalıştım hiçbir müvekkilimle bu kadar kendimi bağdaştırmadım bu ne saçma bir şeydir..

Yok kuzum alınmadım, ama şunu sölemeliyim; ağsudenenin beni koruması cok hoşuma gitti

bağa ağsudem de bebişim

dranas hoşgeldin canım...

ben korunulacak bir hamle yaptığımı düşünmemiştim ki.

aman neyse.. diyorum ya uykusuzluğuma verin.

ben harbi susayım bugün...

csi bebeğim, sana bayılıyorum, bayılıyorum; amma lakin ki şu alıngan ve naif tarafını parçalamak istiyorum

takılıyoruz geyiğine bebeğim, birbirimize de mi alınganlık göstereceğiz allasen

ben de parçalamak istiyorum o tarafımı....
yoruyor beni çünkü...

alınganlık değil ki bu: ben de patavatsız olabiliyormuşum demek ki. bunu gösterdiniz. ay ben gayet ciddiydim dilediğim özürde falan ya.
neyse uzatmayalım. boşverin...

ben artık bu forumda hiiiiç bir şeye şaşırmıyorum o sebeptendir ki buna da şaşırmadım

Senin ağzına biber sürücem artık, sonra da ayakkabının tersiyle vurucam

kızım kötü bişe demedim beaaa

bahsettiği blogger beni tanımaz, umursamaz o babta (he ben de onu çok şeyime sallamam, denk geldi.. marilyn e olan tutkumun altı doludur; senelik mazisi vardır, k.çı kırık bi blogger onu kendine rol model edinmiş deyu bu sevgiden kendimi mahrum edemem )

ps: ya illa bana uzun uzun yazdırtcan elmayra cadısı

kedi beni sever, ben kediyi severim, sağa ne acabaaağğ sağa neee

Son düzenleme:

ağsudem Üşenmeyip yazdığın icin de

Avukatlığından şüphe duyarım ben bunun,ne akla hizmet yapmış ki bunu...

dranas durdur şu içindeki tutkulu cesur kadını..
azcık korkak ol geri dur yav..

yananrım yanarım,
bir dranasa bir lal e lafımızı dinletemedik ona yanarım.
pehhh otoriteymiş...
pabucumun otoriteleriyiz.

tüm bunları yaparken kavak enişteyi de bb üzerinden taciz etmeyi de başarıyosun ya, helal olsun cancağızım:129:

aynı anda mail atıyorum, rapor kontrol ediyorum, vs vs vs vs
işte sırf bu sebeperdendir ki arada system error veriyor.
dumanlar falan çıkıyor.
reset atmak gerekiyor...

bugün topicin kadrolu üyeleri dışında (bizler ve 1 ziyaretçi) hiç takipçimiz ve misafirimiz (patafix olsun, kate olsun, banu olsun) yok

o kadaan da dedik buluştuğumuzda, gitme etme uzak dur...
ama belliydiii, bilkentli diyince bööle bi hoş gülüyodu bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…