- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Yok kuzum alınmadım, ama şunu sölemeliyim; ağsudenenin beni koruması cok hoşuma gitti
dranas hoşgeldin canım...
ben korunulacak bir hamle yaptığımı düşünmemiştim ki.
aman neyse.. diyorum ya uykusuzluğuma verin.
ben harbi susayım bugün...
hoşgeldin kuzuuuu
çok da fifi
bağa ağsudem de bebişim
csi bebeğim, sana bayılıyorum, bayılıyorum; amma lakin ki şu alıngan ve naif tarafını parçalamak istiyorum
takılıyoruz geyiğine bebeğim, birbirimize de mi alınganlık göstereceğiz allasen
Ben dün gittim ama her şey çok komikti bir ara yazacam burası biraz yoğun
hoşgeldin kuzuuuu
çok da fifi
Senin ağzına biber sürücem artık, sonra da ayakkabının tersiyle vurucam
csi, yorum yaptığın başlıkta bir yorum okudum bana çok tuhaf geldi..
bir avukat, müvekkili için dava vs açar hukuki olarak haklarını takip eder benim bildiğim.. tutup da müvekkiliyle birlikte kadınlık hislerini tatmin etmeye kalkmaz.. müvekkilin kocasının kendisini aldattığı kadının kocasına mail vs atarak bir şeyler elde etmeye çalışmaz.. bu nasıl bir yöntem..
daha önce serbest de çalıştım hiçbir müvekkilimle bu kadar kendimi bağdaştırmadım bu ne saçma bir şeydir..
Senin ağzına biber sürücem artık, sonra da ayakkabının tersiyle vurucam
sen de susmaya bahane arıyosun
şuna, gidip bir derdime vara takılayım, siz baydınız desene açıkça
kızım kötü bişe demedim beaaa
bahsettiği blogger beni tanımaz, umursamaz o babta (he ben de onu çok şeyime sallamam, denk geldi.. marilyn e olan tutkumun altı doludur; senelik mazisi vardır, k.çı kırık bi blogger onu kendine rol model edinmiş deyu bu sevgiden kendimi mahrum edemem)
ps: ya illa bana uzun uzun yazdırtcan elmayra cadısı
csi, yorum yaptığın başlıkta bir yorum okudum bana çok tuhaf geldi..
bir avukat, müvekkili için dava vs açar hukuki olarak haklarını takip eder benim bildiğim.. tutup da müvekkiliyle birlikte kadınlık hislerini tatmin etmeye kalkmaz.. müvekkilin kocasının kendisini aldattığı kadının kocasına mail vs atarak bir şeyler elde etmeye çalışmaz.. bu nasıl bir yöntem..
daha önce serbest de çalıştım hiçbir müvekkilimle bu kadar kendimi bağdaştırmadım bu ne saçma bir şeydir..
ben aynı zamanda "derdim var"dayım zaten ağsude bağyanı.
10 parmak/10 marifet olayı
dranas durdur şu içindeki tutkulu cesur kadını..
azcık korkak ol geri dur yav..
tüm bunları yaparken kavak enişteyi de bb üzerinden taciz etmeyi de başarıyosun ya, helal olsun cancağızım:129:
bugün topicin kadrolu üyeleri dışında (bizler ve 1 ziyaretçi) hiç takipçimiz ve misafirimiz (patafix olsun, kate olsun, banu olsun) yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?