Dert yok, Sohbet var.... :)

Avukatlığından şüphe duyarım ben bunun,ne akla hizmet yapmış ki bunu...

adama mail atmışlar belgelemişler karısının kendisini aldattığını. adam yine de boşanmamış.. böyle erkekler de var diye bir yorum yapmış..

müvekkili geçtim orada belki 3. şahıstan tazminat isteyebilirsin filan..bu durumda eşi ailesi öğrenebilir ama bunu gayiresmi yollardan yapıp mailler göndermek bilemiyorum da.. bence çok yanlış..ama kardeşimin kuzenimin arkadaşımın başına böyle bir şey gelse.. hatta benim başıma böyle bir şey gelse yine de 3. şahısla muhattap olmamak gerek diye düşünüyorum..

dranas bilkentliyle mi buluştu ya

ben kontes, kuzusuna doğumgünüsü yaptı da, ona gitti sandıydım

ya ben sizin kadar geyiğe katılamıyorum..

hazırlamam gereken mütalaalar,dilekçeler ve raporlar oluyor..

yani beceriksiz değilim çalışıyorum naaaapıyım

Adamda boşamıyor yani kadını ne bileyim başka erkek olsa hemen boşar kadını,mail atmasıda çok ilginç ama avukatın banada ters geldi yani onamı kalmış bunu yapmak..

dranas bilkentliyle mi buluştu ya

ben kontes, kuzusuna doğumgünüsü yaptı da, ona gitti sandıydım

Yavru doğum günü gecti

dün akşam kahve içmeye davet etmiş ya bilkentli daha yazdığında anlamıştım gideceğini, starbucks modu

ya ben sizin kadar geyiğe katılamıyorum..

hazırlamam gereken mütalaalar,dilekçeler ve raporlar oluyor..

yani beceriksiz değilim çalışıyorum naaaapıyım

Ben de bir taraftan evrak giriyorum, telefon calıyor, 150 sayfalık tarama işini itirmek üzereyim, genel kurul raporu icin word sayfası actım baslıcam yazmaya

amaaaaaaaa lafımı da ortaya koyuyorum

kahve içmezse ölecekmiş bilkentli sanırım, dranas da acımış haline.
kahve bahane muhabbet şahane

Yavru doğum günü gecti

dün akşam kahve içmeye davet etmiş ya bilkentli daha yazdığında anlamıştım gideceğini, starbucks modu

biz sizin gibi buluşmalara gitmedik mrs muhtar,

dranas hanımlar da topice teşrif etmedikleri için bilemiyoruz detayları

dranas gitmeyeydin eyiydi; ama madem gittin, anlat da bilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…