- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Benmki malım kaşı kaşı bitmezyardıma ihtiyacım olabilü
bu arada malum yazıcaktım malım olmuş
Yanlış noktadasın. Sen işe yaramaz bi insan değilsin, bu ilişki için yanlış kişiyle berabersin. Önce sen! Önce ne istediğine karar ver ve sağlam adımlar at.
erkeklerin sevgi algısı ile kadınlarınki birbirinden oldukça farklıdır lal.. evli, kadını elde etmiş (tabir kaba olabilir, yani kadınına her yönü ile sahip olmuş demek istedim) bir erkeğin kadına aşk duyması çok nadir birşeydir. yani evde beslediğimiz adamlar, bizlere aşk duymuyor..
erkeğin sevgisi ise, seviyorum diye kendini yırtsa bile, bir kadınınki gibi tatlı, şefkatli, çıkarsız, beklentisiz olmaz, olamaz.. kadın fıtratı gereği -doğa kadını doğurgan yaratmıştır- oldukça şefkatlidir. beklentisiz, çıkarsız sevebilir. kendisini sevmeyen, ya da sevilmeye layık olmayan bir manyak herife hayat boyu tapabilir.. neden? çünkü doğa ona bu fıtratı vermeseydi, kadın kendisine türlü nankörlükler yapacak bir bireyi hayat boyu koruyup kollayamazdı (evlat)
-----burada kadın ve erkek yaratılışı farklılıklarını daha detaylı anlatmayacağım, hepiniz benden iyi bilirsiniz hatt-ı zatında------
neticede şu an eşin, seninle mutlu olmadığını vs söylerken, gayet samimi.. bunları sana söyleyen bir adamın (senin sandığın anlamda) seni sevmesi olanaksız.. çünkü ne dedik? erkek, kadın gibi beklentisiz ve çıkarısz bir sevgi duyamaz yaratılış gereği. sen şu an o adama, onun hayal ettiği sağlıklı ve huzurlu ilişkiyi sunamadığın için, maalesef ki seni senin istediğin anlamda sevmiyor..
ha ne olabilir? eğer bazı şeyleri aşabilir, ilişkiyi yeniden sağlıklı bir zemine oturtabilirseniz, eşin yeniden seni sevebilir. sevgi bir kere bitti mi bir daha yeşermez diye birşeye inanmıyorum asla.. insanlar dönem dönem birbirlerinden soğuyup, belki umursamama derecesine bile gelip; sonra yeniden sevgi ve aşk bağı hissettikleri bir döneme geçiş yapabilirler..
lal.cim kendini eksik ya da hatali görme. problemlerin kaynagi esin. aile kavramini bilmiyor.
bencilce davraniyor. ataerkil modeliyle agirligini koymak, herseyde ipler onun elinde olsun istiyor ama, karsiliginda vermesi gerekenleri, yapmasi gerekenleri vermiyor yapmiyor. herseyi senden bekliyor.
sen azicik farkli davraninca cocuk gibi triplere giriyor. bunu sana hersekilde yansitiyor.
sen biraz daha sakin olabilsen, olaylara hicbir sekilde müdahele etmesen. esinin gercek niyetini de gercek yüzünü de göreceksin.
suan esin tüm davranislarinda, yaptiklarinda kendini hakli görüyordur, cünkü ona göre sen baslattin, sen parani vermedin, sen uygunsuz zamanda ariyorsun, sen bitbit ediyorsun.
geri cek kendini. söyleme, sorma, isteme... ayni evin icinde zor olacaktir, ama imkansiz da degildir. yapabilirsin.
esin sürekli seni sucluluk duygusuna sokmaya calisiyor. böylece bezip en sonunda onun heristedigini yapan biri olacagini saniyor.
buna izin verme.
sucluluk duygusuna kapilma. kendini sorgulama. sorgulayacaksan da onun ortaya sundugu bahaneler icin degil, tam tersine senin ne hissettiginle ne istediginle ilgili sorgula sadece.
ben bunu demeyi hic bilmedim hic biyerde hic bi zaman....herzaman alt ettim kendimi....
cok fazla duygusalim biliyorum bu bana cogu zaman zarar veriyor, eziliyorum...bunu degistirmem lazim....danisman isine umut bagliyorum....
kendi kabuguma cekilecegim...
çok fazla +18 siniz bağyan
büyük bir yanlışlık yok bebeeemmm
daha iyi olmuş
herkescikler isine gücüne daldi galiba... topik sessizlesti
ben senin yemek sitesini inceliyorum canım
:)) güzel tarifler ve menüler var. ama ben bakmak istemiyorum, sonra daha cok aciktigimi hissediyorum. pilav et yemegimin bugün 4. günü...
düsünsene o yemekleri görünceki halimi
herkescikler isine gücüne daldi galiba... topik sessizlesti
@lal,
terapist gerçekten iyi gelecektir...
fakat benim psikolog demişti ki bana gelen insanlar benden sonra boşanıyor....
bunun nedeni problemleri farkediyorlar ve yüzleşemeyenler boşanıyor.
aslında herkesin evinde problem vardır...
ama çok az insan bunu paylaşır...
gerçek hayattan buraya gelmemizin nedeni bu belkide..
ama burası da sosyal bir ortam olduğu için burda bile çekinebiliyoruz..
ben senden sadece "niye ben? yalnızca ben mi" psikolojisine girmeni istemiyorum
dayanamadağın için kendine kızıp bu seferde
içine kapanma!
içine kapanmak etrafa vurup kırmaktan çok daha tehlikeli...
LAL'cim
Keşke evlilikler sorunsuz gitse ama olmuyor. İllaki bir çomak sokan olacak. Diğer arkadaşlar gibi bende şu şekilde düşünüyorum. madem bir karar alışmış ve de eşinde buna eşlik edecek bırak o tarihe kadar biraz free takıl sıkıntı yaratma herşeyi kendine. Üzülerek söylüyorum bunu ama senin bu yaşadığın duyguları gel gitleri bana benzetiyorum çok şükür benim evliliğimde sıkıntı yok ama düşüncelerimiz aynı seninle. Kural ı unutma GÜL,GEÇ (face den çalıntı :) )
ayin 24 üne 1 hafta kaldi canim. azicik sabirli ol. beklentiler icine girme. sadece bekle..
4.günümü ???niye o kadar çok yaptın kuzimuu
Ben pilatese başlıcam!
Kurs arıyorum.
nefes aaaalllllll nefessss verrrrrrrrrrr nefessssss alllllllebru şallı mode on
Noreeeeeeeeeeeeeeee o ne kaaan güzel bi avatar resmi, o kız ben miyim, benim icin mi koydun
uuuu beybi beybi beybi çok iyi yaparsın
sportmen tosbaa
İvet, hamile kalırsak ince olalım bari, tospaaa gibi olmayalımsadece yedi kilo alalım
teşekkür ederim,hee senin için koydum
Slm kızlarrrr bende yenilendim geldimm
Nasıl olmuşş nikim
daha önce gittigim icin kendim icin faydali olacagini düsünüyorum...esim özür diledigi bi hatasini cok tekrarlar ama bunu bi uzman söylediginde nasil tepki verir bilemiyorum umarim anlar hatalarini tabi bende....umarim ise yarar....
1 hafta var disimi sikacagim...biliyorum her evlilikte oluyor ama bizde dis etkenler agir basiyor....örnegin ben parami bastan ayirmiyordun...ne zaman ki sacma sapan laflar etti o zaman basladim ayirmaya cünkü tikanmistim artik...careyi(belki tam anlamiyla care olmasada)ayirmakta buldum ama yine olmadi...
100% beklenti icerinde degilim canim düzelecegine dair...bu beklentiye girersem yine yara alacagimi düsünüyorum....bi fikrim yok...
Brck sen misin
altına nickini yaz da tanıyalım yavru
İdrar testi bırak, karakter analizi evine gelsin
4.günümü ???niye o kadar çok yaptın kuzimuu
yemek saati gizemcim.. İstanbul'da kamuda mesai 8'de başlıyor.12.00-12.30 öğle tatili 16.30'da da mesai bitiyor..
(fazla mesai ayrı tabi)
bizim kurumda pek uzatmıyorlar ama genelde uzatıyor memurlar. hele adliyelerde sabah 9'da zor başlarlar çalışmaya. öğlen de 1,5 saat kimse yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?