Dert yok, Sohbet var.... :)

Yanlış noktadasın. Sen işe yaramaz bi insan değilsin, bu ilişki için yanlış kişiyle berabersin. Önce sen! Önce ne istediğine karar ver ve sağlam adımlar at.

ben bunu demeyi hic bilmedim hic biyerde hic bi zaman....herzaman alt ettim kendimi....

cok fazla duygusalim biliyorum bu bana cogu zaman zarar veriyor, eziliyorum...bunu degistirmem lazim....danisman isine umut bagliyorum....

kendi kabuguma cekilecegim...

ayin 24 üne 1 hafta kaldi canim. azicik sabirli ol. beklentiler icine girme. sadece bekle..

herkescikler isine gücüne daldi galiba... topik sessizlesti

yemek saati gizemcim.. İstanbul'da kamuda mesai 8'de başlıyor.12.00-12.30 öğle tatili 16.30'da da mesai bitiyor..
(fazla mesai ayrı tabi)

bizim kurumda pek uzatmıyorlar ama genelde uzatıyor memurlar. hele adliyelerde sabah 9'da zor başlarlar çalışmaya. öğlen de 1,5 saat kimse yok..

Ben pilatese başlıcam!

Kurs arıyorum.

nefes aaaalllllll nefessss verrrrrrrrrrr nefessssss alllllll ebru şallı mode on

daha önce gittigim icin kendim icin faydali olacagini düsünüyorum...esim özür diledigi bi hatasini cok tekrarlar ama bunu bi uzman söylediginde nasil tepki verir bilemiyorum umarim anlar hatalarini tabi bende....umarim ise yarar....

1 hafta var disimi sikacagim...biliyorum her evlilikte oluyor ama bizde dis etkenler agir basiyor....örnegin ben parami bastan ayirmiyordun...ne zaman ki sacma sapan laflar etti o zaman basladim ayirmaya cünkü tikanmistim artik...careyi(belki tam anlamiyla care olmasada)ayirmakta buldum ama yine olmadi...

ayin 24 üne 1 hafta kaldi canim. azicik sabirli ol. beklentiler icine girme. sadece bekle..

100% beklenti icerinde degilim canim düzelecegine dair...bu beklentiye girersem yine yara alacagimi düsünüyorum....bi fikrim yok...

Slm kızlarrrr bende yenilendim geldimm
Nasıl olmuşş nikim

uuuu beybi beybi beybi çok iyi yaparsın

sportmen tosbaa

İvet, hamile kalırsak ince olalım bari, tospaaa gibi olmayalım sadece yedi kilo alalım

teşekkür ederim,hee senin için koydum

Slm kızlarrrr bende yenilendim geldimm
Nasıl olmuşş nikim

Brck sen misin

altına nickini yaz da tanıyalım yavru

İdrar testi bırak, karakter analizi evine gelsin

lal'cim açıkçası konunu çok açık ve net bir şekilde bilmiyorum..topicin demicem forumun bilgili,zeki hatunları zaten epey şey yazdı..

ben sana sadece iyi dileklerimi gönderebilirim ve dua edebilirim canım...umaırm herşey istediğin gibi olur

4.günümü ???niye o kadar çok yaptın kuzimuu

cok degil... 1 bardaktan az pirincle yaptim. ama günde sadece 4 yemek kasigi kadar öglen 4 yemek kasigi kadar da aksam yiyorum.
böylece de bitmiyor..

bir yandan iyi, hergün yemek yapamam, ama bir yandan da hergün hergün...

ya evet ben saat farkini unutmusum.. simdi burada 12. ben daha 30 dk - 1 saat sonra bisiler yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…