Dert yok, Sohbet var.... :)

Ay canım benim ya insanın eşine karşı böyle duyguları olması bence çok güzel

dranasım çok fena planlarım var onun üzerinde,bilmiyorum güzel mi değil mi acınası mı

Vallla ben bilemem onu en yakın pastaneden alıp mideye indirecen artıkkk

aplacım ben ulusta çalışıyorum, burdan yersem zehirlenirim büyük ihtimalle

Canım ya yerini yaz sen bana yakınsın ben sana göndereyim

sağol yavrucum, senin düşünmem yiter,
bigün de pasta ve çay ikilisi için buluşuruz olur biter

ankaranın en şahane pastanesini seçelim mi hadiii

hüdaverdi pastanesi canım en sevdiğim pastane çukurambarda davet edebilirim

Boşver o zaman yeme oralar pek güvenli olmazzzz

"Ağsude" diyerek neden varoş bi forma sokuyorsunuz bu hanımkızımızı? Ben daha çok modernize etmenizi tercih ederim. Ben ona Asu derim. Hem yazılışı kolay hem daha şeeerli :)

çok eziyolar beni patafix, ama alıştım ben şey değil, yapsınlar, onlar benim arkaaşlarım, olsun, ezsinler, yeter ki bu topicte barındırsınlar, ben razıyım

ağsude deyince bence varoş olmuyo aksine çok ağdalı oluyo

asu.. cıkss.. ben asudenin tarzını asu ile bağdaştıramıyorum..

bu arada beni seven sadece dranasmış.. aldım ben mesajımı.. eyvallah!

asudemmmm canımmm.. sen beni azarlamayasın diye savunduğum şeyden vazgeçer asena gibi kıvırırım valla.. hiç dert değil.. yeter ki "gidelim buralardan dayanamıyorum" moduna girme...

asudeeeeeeeeeeee hadi ordan sen ezdin bisi:)
evet okadar sinirlendim ve üzüldümki valla hemen bir derdim var topikine gittim
biraz deşarj olucam gel sende ol sakinleş biraz

Asu'cuğum beni katmadığın için teşekkürü bir borç biliyorum. Demek ara ara katılmak daha karlıymış :)

bugün beni ezikledin ezikledin ben gene sardım sarmaladım seni.
bu ne alınganlık, bu ne duygu sömürüsü, bu ne dir? koyamadım ismini.:26:
kıyamam kuzumaaa küstün mü sen bize?
küsme, ditme... ditme kal bu şehirrdeee
bu şehir seninle güzel, bu forum seninle güzel, işittiğimiz azarlar bileee.
bana ellerini ver, hayat seni sevince güzeeee (değerini bil KOCİŞİMLE benim şarkım bu)
hadi canım hadi bitanem, kalk bir sigara molası ver, nefes al...

aşkolsun kuzum ya kaç gündür forumda yoktum ne oldu ne bitti haberim yok hala sizlerin yazıştıklarınıza fransızım beni bu listeye alma bebişim

pesss dranas pessss.
bu kadar çabuk satar mı insan yoldaşlarını..
pesss. kopya çekerken hocaya yakalanıp diğer arkadaşlarını da ispikleyen öğrenci moduna da girdin ya,,, provaooo

asudeeeeeeeeeeee hadi ordan sen ezdin bisi:)
evet okadar sinirlendim ve üzüldümki valla hemen bir derdim var topikine gittim
biraz deşarj olucam gel sende ol sakinleş biraz

gelmem ben oralara, orda da peşimde dolanırsın sen..

zaten senin nickini hatılıyorum ben kendince bi ara takmıştın beni kafana

ama gider "asude bana taktı, çok üzülüyorum kızçeler, hıncımı kocişimden aldım, o da benlen küstü, ne olur bağa bi akıl verin de aşkitomun gönlünü alayım" diye bir topic açarsan, gelir kendimce önerilerde bulunurum

Asu'cuğum beni katmadığın için teşekkürü bir borç biliyorum. Demek ara ara katılmak daha karlıymış :)
Sizi gidi kırmızıyla işaretlenenler siziiiiii. Kelimeler bile utanıp kızardı, ya siz? Ne haldesiniz deyiverin bakalım? Bu muhterem hanımefendiye böyle ferman yazdıracak kadar sitem ettirmeye utanmadınız mı? Hııı?

ya birisi de daha yeni üye.. ilk konusu.. "merhaba papatyalar" diye başlıyor söze.. dalga mı geçiyor anlamadım.

ailesi görücüye gelen kişi ile kendisini kıyaslamış, sonucunda görücüye geleni uygun bulmamış, o da ne yapayım diyor..

asude öylemiydi hangi konudaydı acaba.ama bütün konularda olduğunu sanmıyorum belki bi yerde anlaşamamışızdır yoksa öyle kimseyle takışıklığım olmamıştır benim.Olduysada unutuyorumdur genelde.

burdaki dertsiz hatunlar yüzünden insanların derdine çare olamaz olduk

patafixciiim tikat edersen orada "kadrolu topic sakini" şeklinde bir tanımlama geçiyor

biz kadrolu çalışan gibi sabah 8, akşam 18 arası topicteyiz, ondan şeettim

yoksa sen sırf bizimle daha çok vakit geçir diye, bu travmatik günümde (topic arkadaşlarım beni sevmiyor, gördün) senin için özet yazmayı bile göze aldım, o derece değerlisin

çok eziyolar beni patafix, ama alıştım ben şey değil, yapsınlar, onlar benim arkaaşlarım, olsun, ezsinler, yeter ki bu topicte barındırsınlar, ben razıyım

sana şu dizelerle seslenmek istiyorum asude;

"herşey yalan gerçek sensin

gelirse azar senden gelsin

bence topicin yaramaz kızısın

seni sevmeyen ölsün,ölsünnnnnnn"

ayrıca ben organik yada inorganik tarım değil,çocuk yapmayı düşünüyorum

Ya bizim eve gelen bi temizlikçi kadın vardı, roman. Adı "Asude'ydi". Allah'ın zoruna gitmesin ama onun kadar çirkin bi kadın daha görmedim ömrümde! Bir o kadar da cehalet denizinde yüzüyordu. O yüzden Asu'yu tercih ediyorum ben. Bence isim ve tarz senkronuna daha iyi bir örnek Asu. Tabi bana çağrıştırdıklarından dolayı...

asudecimm
bak sana cvp yazrken bilekrıldım üzüldüm dedim
insan sevgi duymadığı birine kırılıp üzülebilir mi ki
cıks bence üzülmezzz yani ben üzülmem
sevimmm seni asudeeeeeee

öyle mi oldum
ama ben ciddewn forumda ne yazışıyorsun ne tartışıyorsunuz bilmiyorum o yüzden böyle yazdım:44:

ben mır mırr yaptım dranas'tan başka kimseden ses çıkmadı..

asude bi ayar verdi hepimizi sıraya dizdi beaaaa..

ilgi manyağı,megaloman,narsist,egooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…