- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
yok artık yüzsüzlüğün bu kadarı..
size daha komik bişi anlatıyım..
kuzenim boşandı 10 gün sonra da adam yeniden evleniyor. nikah günü şehir dışından gelenler için ex kayınvalide benim kuzenden yatak yorgan istedi.. bizimki de verdi.. tamam kayınvalidesi mükemmel bir kadındı çok severdi ama bu kadarı da fazla değil mi?
Büyüklük bende kalsın aldım randevusunu
iyi yönünden bak, ne güzel yuvani kurmussun bebisilesin. senle ayni yastayis ama hala bir basimayim...
@brck: hayirli olsun canim...
yok artık yüzsüzlüğün bu kadarı..
size daha komik bişi anlatıyım..
kuzenim boşandı 10 gün sonra da adam yeniden evleniyor. nikah günü şehir dışından gelenler için ex kayınvalide benim kuzenden yatak yorgan istedi.. bizimki de verdi.. tamam kayınvalidesi mükemmel bir kadındı çok severdi ama bu kadarı da fazla değil mi?
Kuzular kayınvalidem aradı check up randevusu rica etti
Bu son cümleye de koptum. Çok zekice
Asena mode on
çok saolun kızlar
hanım ablam haklısın bu zamana kadar kimsenin emri altında çalışmadı kendi işiydi.aslında çokağır bi iş olsunki pişsin biraz dimi düşününce?
yalan yok bende olsam aynısını yapardım
Kate
Bende üzülmeye başlasammı ki acaba 27 me giriyorum 15 günüm kaldı.. Offff ben 18 ime girerken çok ağlamıştım annem neden ağlıyorsun dedi;dedimki çünkü artık seneler çabuk geçicek. Gerçektende öyle oldu. Bi baktım evlenmişim bi baktım bebeğim olmuş bi baktım 27 me 15 kalmış. Ağlayan kadın modu
Tabi pişecek kendi işi gibi olmazki başka yerde çalışmak çok daha farklı ...
Ben olsam yapmam,daha geçenlerde dranasa demedimi kek kalıbı isteyince siz 2 kişi kalacaksınız ne gerek var diye..
Bunu diyorsa günahımı vermem ben
sevocan,
kocasından şikayet eden kadına (lal32) "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, her evde olur böyle şeyler, gerçi benim kocam bana yapmaz amaaa" diyen
kaynanasından şikayet eden kadına (asude) "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, her kaynana yapar böyle şeyler, gerçi benim kaynanam bana yapmaz amaaa" diyen
30 yaşına girdiği için dertlenen kadına (kate) "ayyy ben de 27 olucam, ona çok üzülüyorum" diyen
zihniyetinle, bir cenaze evi olursa, sakın gitme.. adamın babası ölse "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, herkes yaşıyor böyle şeyler, gerçi benim babam aslan gibi başımızda amaaa" demenden ürküyorum..
Güzel moral oldu sağol GZMNC. Hem geç olsun temiz olsun diyenlerdenim bizler varız yanında. Bu arada bekarlıkta sultanlık. Eşim iş seyahatine çıktığınde hem çok üzülüyorum hemde çok mutlu oluyorum
sevocan,
kocasından şikayet eden kadına (lal32) "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, her evde olur böyle şeyler, gerçi benim kocam bana yapmaz amaaa" diyen
kaynanasından şikayet eden kadına (asude) "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, her kaynana yapar böyle şeyler, gerçi benim kaynanam bana yapmaz amaaa" diyen
30 yaşına girdiği için dertlenen kadına (kate) "ayyy ben de 27 olucam, ona çok üzülüyorum" diyen
zihniyetinle, bir cenaze evi olursa, sakın gitme.. adamın babası ölse "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, herkes yaşıyor böyle şeyler, gerçi benim babam aslan gibi başımızda amaaa" demenden ürküyorum..
sevocan,
abla iyi cadıyımdır ama insan kıramıyorum...
dranas'ın durumunda olsam muhtemelen kendi kendime bağırır çağırır sonra yine de yapardım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?