Dert yok, Sohbet var.... :)

sen oğlumu iyi tanırsın gel yeni geline

gecelik alalım deseymiş :)

iyi yönünden bak, ne güzel yuvani kurmussun bebisilesin. senle ayni yastayis ama hala bir basimayim...

@brck: hayirli olsun canim...

Güzel moral oldu sağol GZMNC. Hem geç olsun temiz olsun diyenlerdenim bizler varız yanında. Bu arada bekarlıkta sultanlık. Eşim iş seyahatine çıktığınde hem çok üzülüyorum hemde çok mutlu oluyorum

Fazla değil yüzsüzlğk resmen yaptığı ...

Kuzular kayınvalidem aradı check up randevusu rica etti

aferin kuzum onu da aldın dimi,
almışken sen onu psikiyatriye de yollasaydın,
beyni nası çalışıyo bu kadının merak ettim.
sana en ufak bi destekte bulunmuyo ama işi düşünce...
hey yarebbim beni böyleleriyle karşılaştırma

ahahah pata nın icindeki ateşi cıkardık :

Estetik de istermiymiş kontes

O ateş hep var da yaklaşanlar anlıyor.Zamanla ne ateşli bi hatun olduğumu anlarsınız siz de.Ama bu bilginin size bi faydası olmaz

Çocuğa sorarlar ya "anneni daha çok seviyorsun, babanı mı" diye. Daha zeki olanlar politik cevap verir. "ikisini de" diyerek.
Bu çocuk da sana "ikisini de" dedi. Gitme üstüne aaa...

çok saolun kızlar
hanım ablam haklısın bu zamana kadar kimsenin emri altında çalışmadı kendi işiydi.aslında çokağır bi iş olsunki pişsin biraz dimi düşününce?

Tabi pişecek kendi işi gibi olmazki başka yerde çalışmak çok daha farklı ...

yalan yok bende olsam aynısını yapardım

Ben olsam yapmam,daha geçenlerde dranasa demedimi kek kalıbı isteyince siz 2 kişi kalacaksınız ne gerek var diye..

Bunu diyorsa günahımı vermem ben

sevocan,

kocasından şikayet eden kadına (lal32) "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, her evde olur böyle şeyler, gerçi benim kocam bana yapmaz amaaa" diyen

kaynanasından şikayet eden kadına (asude) "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, her kaynana yapar böyle şeyler, gerçi benim kaynanam bana yapmaz amaaa" diyen

30 yaşına girdiği için dertlenen kadına (kate) "ayyy ben de 27 olucam, ona çok üzülüyorum" diyen

zihniyetinle, bir cenaze evi olursa, sakın gitme.. adamın babası ölse "ayyyy canımmm çok üzüldüüüüm, herkes yaşıyor böyle şeyler, gerçi benim babam aslan gibi başımızda amaaa" demenden ürküyorum..

kimin nazarı değdi bilmem bir anda mailler teller bastırdı.
atom karınca misali geldim....
sigara içmeye indim
ve aklıma şu geldi ki

KATECİĞİM; pek sevgili dünürüm;
Allah'ın ne kadar sevgili kulu olduğun hakkında bir fikrin var mı?
Sen bize sormadan, konuyu açsaydın; o konuda seni kk bayanlarının nasıl liiğme (lime diye yazılır liğğğğğğme diye okunur) liiğğme edeceği hakkında sen ufak bir öngörün var mı?
seni hangi birinin elinden alabilirdik, kaç ban, kaç uyarı ile günü kapatırdık canlandırabiliyormusun beyninde????

gelmiş geçmiş olsun kızlar.
hepimizin verilmiş sadakası varmış

abla iyi cadıyımdır ama insan kıramıyorum...

dranas'ın durumunda olsam muhtemelen kendi kendime bağırır çağırır sonra yine de yapardım :26:

koptummmm

canim suan o kadar sinirliyim ki, degil evliligi düsünmek, uyuz sevgiliyi bulup kafa göz dalmak istiyorum.

ASUUUUU
Sana sadece şunu diyorum..
Allah sana sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum beni güldürdün allah ağlatmasın seni. Çok yaşa çokkkk

ekşiye rakip olacak burası

abla iyi cadıyımdır ama insan kıramıyorum...

dranas'ın durumunda olsam muhtemelen kendi kendime bağırır çağırır sonra yine de yapardım :26:

Seni kıranı kıracan ama,heleki boşanma aşamasında ben olsam asla almazdım bilmiyorum benşm düşğncem bu sadece,kendimi yiyip bitireceğime karşımdakini bitiririm daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…