Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar dünyaya asude-potuk karması bir canlı gelecek olsa, sizce bu vatana millete hayırlı, güzel bir haber mi olur alleseniz

asudee kk da dünyaya gelen/gelmeye çalışan ne kadar karma-tür var sen biliyo musun? bence sizinki bu creaturelarla savaşmak için gönderilmiş olacaktır
dünyanın buna ihtiyacı var asuuu

Son düzenleme:
canlarım ya sorry, ben sizin merak edeceğinizi düşünemedim

sadece elmayra cadısı burdaydı, o merak eder sanmıştım

önemli bişey yok

sadece yarın eğitimim olduğu için tüm gün forumdan uzağım

haftasonu da zaten yokum

yani 3 gün kafanız rahat

onu şeedicektim

(hani böyle insan gereksiz bir gülme krizine girer de, neye güldüğünü açıklarken utanır ya, öyle bişe oldu şimdi )

kızlar dünyaya asude-potuk karması bir canlı gelecek olsa, sizce bu vatana millete hayırlı, güzel bir haber mi olur alleseniz

hadi beeeee.
valla deeeeee.
enemmmmm
de-ja-vu....
bu benim kk da aldığım ikinci hamilelik haberi.
birincisi allahın izniyle çok tatlı bir kız olarak geldi dünyaya...
enem senden de bir kız bekliyorum ona göre

Son düzenleme:

Allah seni ne etsin..
dur sen şunu sevmiyordun dimi

haaa bu arada biz merak etmeyiz yani
yok ya bize nazar değdi ben biliyorum
elmayraya açıkla sen.
biz görmedik farzet..

Son düzenleme:

mikser gibi karıştırdın ortalığı

aha ben simdi smiley e boğarım burayı ciddi misin? yok arıtk

of

kız demek istedim ki, hamile olsam, bunu "kızlaaar güzel bir haberim var" şeklinde söylemem demek istedim

bebeem ya daha 1 kasımda regl oldum, 18 kasımda hamile olduğumu açıklamam için bir derdim varda konu açan bazı kk kadınları gibi hayal dünyam geniş olmalı

bişi dicem dedin peşine bunu yazdın

kızım kcoan ceketi üstüne attıysa kalabilrsin

Ne diyim sana ben şimdi? Gıcık olmaktan sevinemedim bile bu habere. 3 gün yokmuşsun sevinmem gerek ama sevinemiyorum işte. Sevinen yerlerime "inme indi" Cins yaaa!

bişi dicem dedin peşine bunu yazdın

kızım kcoan ceketi üstüne attıysa kalabilrsin

doğru

sevgilisi çamaşırına boşaldığı için hamile kalan bakire kızlar; kocası isteksiz olduğu için hamile kalamayan evli kadınlar var burada

her an herşey olabülü

Asuuu
Aslında hamiş olsan iyi olurdu. 9 ay bu topikte göz açıp kapayıncaya geçerdi. Neyse artık darısı diğer ayların başına.

Son düzenleme:
doğru

sevgilisi çamaşırına boşaldığı için hamile kalan bakire kızlar; kocası isteksiz olduğu için hamile kalamayan evli kadınlar var burada

her an herşey olabülü

Senin azarların olmadan bu 3 gün nası geccek ağsude

cekete gerek yok ki yavrimo,
bi kaç gün öncee asude korunmadık napıcam hapı yutsam mı diye soruyodu.

:) hapı yuttu o haberi yok

Asuuu
Aslında hamiş olsun iyi olurdu. 9 ay bu topikte göz açıp kapayıncaya geçerdi. Neyse artık darısı diğer ayların başına.

sevo öyle şeyler deme, dua niyetine falan geçer hafizanallah

ben daha kendim bebekim

küçülüp csi nin cebine girezeem

Senin azarların olmadan bu 3 gün nası geccek ağsude

:) hapı yuttu o haberi yok

azar mı? seni azarlamıyorum ki, muhtar, milleti azarlamama da karışma bi zaaamet, diktatör rejime hayııırr

bensiz 3 gün.. bilmiyorum..

valla millet senelerce uğraşıo bebek için, eğer 3 kere korunmasız ilişkiye girdik diye bebek olacaksa, başımın üstünde yeri var, yapacak bişe yok, teyzeler olarak sizler bakarsınız, pardon teyzoşları

Beni azarlamıosun, izliyorum ben.

Eve niye internet almıosun ciciş Kocişine söyle de alıversin aşkitom

Ayyy cok zor böle yazmak :d

meali; eve net alsana kızım, potuga söle bağlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…