kızlar dünyaya asude-potuk karması bir canlı gelecek olsa, sizce bu vatana millete hayırlı, güzel bir haber mi olur alleseniz
kızlar dünyaya asude-potuk karması bir canlı gelecek olsa, sizce bu vatana millete hayırlı, güzel bir haber mi olur alleseniz
canlarım ya sorry, ben sizin merak edeceğinizi düşünemedim
sadece elmayra cadısı burdaydı, o merak eder sanmıştım
önemli bişey yok
sadece yarın eğitimim olduğu için tüm gün forumdan uzağım
haftasonu da zaten yokum
yani 3 gün kafanız rahat
onu şeedicektim
(hani böyle insan gereksiz bir gülme krizine girer de, neye güldüğünü açıklarken utanır ya, öyle bişe oldu şimdi)
asudee kk da dünyaya gelen/gelmeye çalışan ne kadar karma-tür var sen biliyo musun? bence sizinki bu creaturelarla savaşmak için gönderilmiş olacaktır
dünyanın buna ihtiyacı var asuuu
önemli bişey yok
haftasonu da zaten yokum
yani 3 gün kafanız rahat
onu şeedicektim
(hani böyle insan gereksiz bir gülme krizine girer de, neye güldüğünü açıklarken utanır ya, öyle bişe oldu şimdi)
aha ben simdi smiley e boğarım burayı ciddi misin? yok arıtk
of
kız demek istedim ki, hamile olsam, bunu "kızlaaar güzel bir haberim var" şeklinde söylemem demek istedim
bebeem ya daha 1 kasımda regl oldum, 18 kasımda hamile olduğumu açıklamam için bir derdim varda konu açan bazı kk kadınları gibi hayal dünyam geniş olmalı
önemli bişey yok
haftasonu da zaten yokum
yani 3 gün kafanız rahat
onu şeedicektim
bişi dicem dedin peşine bunu yazdın
kızım kcoan ceketi üstüne attıysa kalabilrsin
bişi dicem dedin peşine bunu yazdın
kızım kcoan ceketi üstüne attıysa kalabilrsin
doğru
sevgilisi çamaşırına boşaldığı için hamile kalan bakire kızlar; kocası isteksiz olduğu için hamile kalamayan evli kadınlar var burada
her an herşey olabülü
cekete gerek yok ki yavrimo,
bi kaç gün öncee asude korunmadık napıcam hapı yutsam mı diye soruyodu.
Asuuu
Aslında hamiş olsun iyi olurdu. 9 ay bu topikte göz açıp kapayıncaya geçerdi. Neyse artık darısı diğer ayların başına.
Senin azarların olmadan bu 3 gün nası geccek ağsude
:) hapı yuttu o haberi yok
azar mı? seni azarlamıyorum ki, muhtar, milleti azarlamama da karışma bi zaaamet, diktatör rejime hayııırr
bensiz 3 gün.. bilmiyorum..
valla millet senelerce uğraşıo bebek için, eğer 3 kere korunmasız ilişkiye girdik diye bebek olacaksa, başımın üstünde yeri var, yapacak bişe yok, teyzeler olarak sizler bakarsınız, pardon teyzoşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?