Dert yok, Sohbet var.... :)

Günaydınlar....

öğle olmuş gerçi...

cumartesi çalışınca böyle oluyor...

ayılamadığın iin farkedemiyorsun...

bu nedenle Elmayra, Dranas...devlette çalışan tüm herkesi deli gibi kıskanıyorum

Selam Kate,

Tüm gün değildir inş. Ben özel sektörde çalışırken de cumartesileri hiç çalışmadım. Zor olur ya, haftada bir günü kendine ayırabilmek.

yok neyseki her zaman böyle değil...

ekstra durumlar için geçerli...

devlete geçmeyi çok düşündüm bende...

Ama İstanbul çok zor..

Anadoluda ben yapamam..bilmiyorum çünkü...

bakalım şimdilik böyle idare ediyoruz...

Selam Kate,

Tüm gün değildir inş. Ben özel sektörde çalışırken de cumartesileri hiç çalışmadım. Zor olur ya, haftada bir günü kendine ayırabilmek.

Çok kocaman hastayım, bi de grip oldum enfeksiyon yetmezmiş gibi :S

Sabahtan beri yatıyorum

Maximum ilgiye ihtiyacım var

Çok kocaman hastayım, bi de grip oldum enfeksiyon yetmezmiş gibi :S

Sabahtan beri yatıyorum

Maximum ilgiye ihtiyacım var

geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç bala zencefil koy ye limonata iç küvete vicks koy içine yat öksürüyosan göğsüne boynuna vicks sür havlu koy ayağına da vicks sür çorap giy (doktor tavsiyesi) hiçbişeycin kalmaz hiçbirini yapamam diyorsan git bi saunaya kesin çözüm

saol cnm. utanmasam viksi ekmeğe sürüp yicem ciğerlerim iflas modunda

saol cnm. utanmasam viksi ekmeğe sürüp yicem ciğerlerim iflas modunda

yok o kadar gerek yok küvete koysan ve göğsüne sırtına sürüp sıcak havluyla desteklesen yeter yani ilgi sevgiye gelince cansın sen bitanesin mikemmelsin harikasın hüpersin hüpeer ama bunun da kısayolu KOCİŞinin kollarına uzanıp mızmızlanmak o da kesin çözüm

Kociş temizlik modunda iki saattir mutfakta alt tarafı bulaşıkları makinaya yerleştirecek

İki gündür mızmız vaziyetteyim, bi de ben hasta olunca ağlarım sürekli niyeyse, ahahha suratını görmen,z lazım ama aşkım sadece burnun akıyo niye ağlıyosun diyo ben böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü d,ye ağlyorum

sen ona baştan aşağıya evi de süpürt , camları da silsin

hazır hasta olmuşken evi komple bakıma al :d

toplam bir kullanıcı: asude_bahar

ahuuuuuuhaaaa

1 ziyaretçi bile terk eylemiş topici

dur kimse yokken at koşturayım burada, kafama göre yazayım çizeyim

saygıdeğer kadrolu topic sakinleri,

hepinize en kocamanından bir tebrik koyuyorum.

ben anamın evine 2 haftadır gelmiyorum, ev içersindeki her dakika anneciğimin sıfatını görerek geçireyim dememiş; koşmuş nete girmişim, siz bir tam gün boyunca (cuma) benim yokluğuma dair ufacıcık birşey yazmamışsınız..

insan bekliyor.. zor değil, bir mesaj yazabilirdiniz..

neyse yazmak zorunuza gidiyodur diye, ben hazır yazılmışını yapayım da, bir daha ben olmadım mı direk kopyala pastala (copy paste diye yazılır) yaparsınız, işiniz kolaylaşır..

olası asude_bahar yokluğunda yazılacak cümleler;

-kızlar bugün topic ne kadar sessiz, durağan ve sıkıcı değil mi, asudenin yokluğu gerçekten kendini derinden hissetiriyor..

-kızlar asude pazartesi gelecek değil mi? onsuz bir gün bile zorken, daha fazlasını kaldıramayız..

-kızlar aramızda para topyalıp asudenin evine net mi bağlatsak? yokluğu dayanılır gibi değil..

-kızlar bizim onu özlediğimiz kadar, asude de bizi özlüyor mudur?

-kızlar asude insan mı? bir insanın yokluğu bu kadar hissedilemez.. asude farklı bir yaşam formu olmalı..

Son düzenleme:
asuuuuudeeeeeeeee ne işin var snn burda bakim

sen ona baştan aşağıya evi de süpürt , camları da silsin

hazır hasta olmuşken evi komple bakıma al :d

Kanka yaa valla ben bişi demeden kendi yapmaya başladı bütün evi süpürüyor suanda Banyoyu iyice ovala tmm mı dedim küstü

Salonu değiştirecekmiş Vur deyince öldürmeye bayılıyo

Kanka yaa valla ben bişi demeden kendi yapmaya başladı bütün evi süpürüyor suanda Banyoyu iyice ovala tmm mı dedim küstü

tez zamanda potuka hızlandırılmış bir program eşliğinde ders vermeli paşazade

ver eline kirli çamaşırları doldursun sıcak suyla leğeni biraz da çamaşır çitilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…