sanada selammm beni takip etmekten vazgecccc
Günaydınlar....
öğle olmuş gerçi...
cumartesi çalışınca böyle oluyor...
ayılamadığın iin farkedemiyorsun...
bu nedenle Elmayra, Dranas...devlette çalışan tüm herkesi deli gibi kıskanıyorum
Selam Kate,
Tüm gün değildir inş. Ben özel sektörde çalışırken de cumartesileri hiç çalışmadım. Zor olur ya, haftada bir günü kendine ayırabilmek.
ben varim canim?nasilsin?hayirdir sen bu saatte girmezdin?
Çok kocaman hastayım, bi de grip oldum enfeksiyon yetmezmiş gibi :S
Sabahtan beri yatıyorum
Maximum ilgiye ihtiyacım var
geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç bala zencefil koy ye limonata iç küvete vicks koy içine yat öksürüyosan göğsüne boynuna vicks sür havlu koy ayağına da vicks sür çorap giy (doktor tavsiyesi) hiçbişeycin kalmaz hiçbirini yapamam diyorsan git bi saunaya kesin çözüm
saol cnm. utanmasam viksi ekmeğe sürüp yicemciğerlerim iflas modunda
yok o kadar gerek yok küvete koysan ve göğsüne sırtına sürüp sıcak havluyla desteklesen yeter yani ilgi sevgiye gelince cansın sen bitanesin mikemmelsin harikasın hüpersin hüpeer ama bunun da kısayolu KOCİŞinin kollarına uzanıp mızmızlanmak o da kesin çözüm
Kociş temizlik modundaiki saattir mutfakta alt tarafı bulaşıkları makinaya yerleştirecek
İki gündür mızmız vaziyetteyim, bi de ben hasta olunca ağlarım sürekli niyeyse, ahahha suratını görmen,z lazımama aşkım sadece burnun akıyo niye ağlıyosun diyo ben böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü d,ye ağlyorum
asuuuuudeeeeeeeeene işin var snn burda bakim
sen ona baştan aşağıya evi de süpürt , camları da silsin
hazır hasta olmuşken evi komple bakıma al :d
Kanka yaa valla ben bişi demeden kendi yapmaya başladıbütün evi süpürüyor suanda Banyoyu iyice ovala tmm mı dedim küstü
Salonu değiştirecekmişVur deyince öldürmeye bayılıyo
Kanka yaa valla ben bişi demeden kendi yapmaya başladıbütün evi süpürüyor suanda Banyoyu iyice ovala tmm mı dedim küstü
Salonu değiştirecekmişVur deyince öldürmeye bayılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?