Dert yok, Sohbet var.... :)

aklima "bu da mi gol degil be" sahnesi geldi.. suan hicbirsey istedigin gibi gitmiyor olabilir elmayra ama, böyle olmasi gerektigini düsün. suan olan bircok sey senin elinde degil.. belki esini sen rahata alistirdin ama onun karakteri buna müsaitmis ki hemen bunu kabullendi ve bu sekilde sürdürdü.. sense o na zit bir karaktere sahipsin, daha güclü, daha mantikli, ayaklari yere daha saglam basan birisin.. bunu da atlatacaksin, sadece en az yara bereyle nasil atlatacagini bulmalisin..

neden öyle düsünüyorsun canim?

ya tamam kalkmayabilir ama en azindan bir an önce basvursa ödeyecegi para 100 % artmayacak....

askerlik sayilmaz zaten....

yurtdisinda yasayanlar burdurda 21 gün askerlik(!) yapiyorlar

bende derim hep ama gel gör ki erkek olacaklar bi askerlik bile yapmadan....

Yadırgıyorum yani bu yolu seçenleri askere gitmek bu kadar ağır olmamalı bence

Saol cnm ilgin icin ve zaman ayırıp kafa yorup, yorum yazdığın için. Sadece tartıyorum ölümü. Yoksa intihar etmek gibi bir cabam yok :)

Eşime sabrım kalmadı artık. Sabır taşı catladı. Orta yerimden caart diye ayırdı beni.

estağfurullah canım benim.Eşimin 2.haftası ilk kez bi yabancı yanında çalışıyor ve bende çok ama çok korkuyorum ya çıkarsa diye.Her akşam işiyle ilgili güzel güzel sohbet etmeye çalışıyorum memnuniyetini anlamak için..Çünkü hayatı boyunca kendi işinin patronu olan insan için el işinde çalışmak zordur.Ama şuanda çok mutlu.Maaşıda gerçekten az ama en azından huzuru yerinde ve çalışma şevki var.Umarım hep böyle gider.Gerçekten aldığı para gözümde değil yeterki hırslı olsun.

evet bencede öyle....

nasil yani bu evliligin sürecegi anlamindami?

evliliğiniz sürebilir onu bilemem ben.. senin sabrına bağlı.. ama eşin değişmez.. sen de mutsuz olup söylenmeye devam edersin gibi geliyor bana.. sana saygı duyduğunu düşünüyo musun?

güvenebileceğin kendini saklamadan açılabileceğin ve yargılanmayacağını hissettiğin yakınların olmalı..

benim annem ve kızkardeşim dışında böyle biri yok..tabi ki üzülmesin diye her şeyi anlatmıyorum ama ihtiyaç duyarsam halledemezsem ne olursa olsun annemin yanımda olacağını biliyorum. beni yargılamayacağını.. ayıp günah demeden önce ruh sağlığımı düşüneceğini biliyorum. annemle de bu noktaya yeni geldim.. (keşke dediğim şeylerden biri bu, yaşayamadıklarımdan pişmanım derim hep.. annemi mutlu etmek için daha çok şey yapardım şimdiki aklım olsa)

doktordan önce böyle insanlar gerek insana.. sonra da bir uzman tabi ki..

Annem ve kızkardeşim böyle. Senin yazdığın gibi anneme cok acılamıyorum üzülmesin diye fakat kızkardeşim benimm tek arkadaşım. fakat anlatmaktan o kadar yoruldum ki sadece yazabildiğim icin sizinle paylaşabiliyorum. Eğer anlatmak zorunda kalsam yine yapamzdım.

@elmayraaaaaaaaa

dün hayıt tohumu aldım (hayıt bahana) :9:

ahahah aferin sana :D valla sevindim, en kötü idrar yolları enfeksiyonunu alır. Mutlaka aksatmadan yap o kürü tmm mı. bebek erkek olursa adını hayıt kız olursa hayat koyarız :1:

aklima "bu da mi gol degil be" sahnesi geldi.. suan hicbirsey istedigin gibi gitmiyor olabilir elmayra ama, böyle olmasi gerektigini düsün. suan olan bircok sey senin elinde degil.. belki esini sen rahata alistirdin ama onun karakteri buna müsaitmis ki hemen bunu kabullendi ve bu sekilde sürdürdü.. sense o na zit bir karaktere sahipsin, daha güclü, daha mantikli, ayaklari yere daha saglam basan birisin.. bunu da atlatacaksin, sadece en az yara bereyle nasil atlatacagini bulmalisin..

Hicbirşey benim elimde değilmiş gizemcim. Bunu gördüm ben. Oysa tatlı dille hep konuştum onunla, hep ince düşündüm haketmediği halde.

Atlatıcam. Eminim ama yaram kanıyor elim takıldıkca.

estağfurullah canım benim.Eşimin 2.haftası ilk kez bi yabancı yanında çalışıyor ve bende çok ama çok korkuyorum ya çıkarsa diye.Her akşam işiyle ilgili güzel güzel sohbet etmeye çalışıyorum memnuniyetini anlamak için..Çünkü hayatı boyunca kendi işinin patronu olan insan için el işinde çalışmak zordur.Ama şuanda çok mutlu.Maaşıda gerçekten az ama en azından huzuru yerinde ve çalışma şevki var.Umarım hep böyle gider.Gerçekten aldığı para gözümde değil yeterki hırslı olsun.

Haklısın, para önemli değil hayata tutunsun yeter. Seni düşündüğünü göstersin yeter. Benim kazma bunu başaramadı dilerim eşin yapabilir.

evliliğiniz sürebilir onu bilemem ben.. senin sabrına bağlı.. ama eşin değişmez.. sen de mutsuz olup söylenmeye devam edersin gibi geliyor bana.. sana saygı duyduğunu düşünüyo musun?

Kızlar alınmayın ama kedicik sana katılıyorum elmayra ve lal bence eşleriniz değişmez ve siz hep günden güne kendinizi yıpratacaksınız:47:

Kızlar alınmayın ama kedicik sana katılıyorum elmayra ve lal bence eşleriniz değişmez ve siz hep günden güne kendinizi yıpratacaksınız:47:

Değişmez tabi ki. Değişmeyeceğini gözüme soka soka gösterdi zaten. Kör olan benim. Son umut dalına da düşeceğimi bile bile sarılan benim.

sorumsuz insandan o kadar nefret ederim ki.. cünkü babam öyleydi. cocuklugum hep bununla yüzlesmekle gecti

babam, calistigi islerde hep bahaneler bulurdu. annem ananeme bakmak durumunda oldugundan calisamazdi, ama gecimimizi hep dedemle ananem saglardi. bi süre kendi isini denedi olmadi, dayimla denedi olmadi, baskalariyla denedi olmadi, kendi isini denedi en son bir kac sene önce yine olmadi....

ama ona simdi sorsan yine hatali baskalari...

hicbir zaman ac kalmadik, acikta kalmadik. cünkü dedem hep para verdi anneme, annem de evin ihtiyaclarini karsiladi.. ay basi kira ödenecegi zaman, neden annem elindeki parayi ona vermemis de kirayi hemen yatirmis kavgasi olurdu hep..

simdi, 55 yasinda, baska birisnin yaninda calisiyor. bilmiyorum kafasina birseyler dank ett mi, pek sesi cikmiyor cünkü..

olan bize oldu..

bu yasima kadar saglik sigortam hic yoktu.. annem 38 inde epilepsi hastasi oldu. cok uzun zaman babamdan nefret ettim. simdi ise... pek aldirmiyorum. oldugu gibi kabul ettim sanirim.. degismedi, degismeyecek de...

elmayra umarim esin toparlar.. sorumluluk sahibi biri olmayi basarir... cünkü emin ol, sen katlansan da cocuklarin buna katlanamayabilir...

Haklısın, para önemli değil hayata tutunsun yeter. Seni düşündüğünü göstersin yeter. Benim kazma bunu başaramadı dilerim eşin yapabilir.[/B][/QUOTE]

Bizde biliyoruz senin derdinin para olmadığı ama eşin değişmez canım
Yarın bir gün çocuğunuz olduğunda ne olacak şu an planlamıyorsun ama hiç mi çocuğunuz olmayacak

Son düzenleme:

Annem ve kızkardeşim böyle. Senin yazdığın gibi anneme cok acılamıyorum üzülmesin diye fakat kızkardeşim benimm tek arkadaşım. fakat anlatmaktan o kadar yoruldum ki sadece yazabildiğim icin sizinle paylaşabiliyorum. Eğer anlatmak zorunda kalsam yine yapamzdım.

ahahah aferin sana :D valla sevindim, en kötü idrar yolları enfeksiyonunu alır. Mutlaka aksatmadan yap o kürü tmm mı. bebek erkek olursa adını hayıt kız olursa hayat koyarız :1:

Hicbirşey benim elimde değilmiş gizemcim. Bunu gördüm ben. Oysa tatlı dille hep konuştum onunla, hep ince düşündüm haketmediği halde.

Atlatıcam. Eminim ama yaram kanıyor elim takıldıkca.

Haklısın, para önemli değil hayata tutunsun yeter. Seni düşündüğünü göstersin yeter. Benim kazma bunu başaramadı dilerim eşin yapabilir.

hayıt ve hayat mı :9: :9:

sorumsuz insandan o kadar nefret ederim ki.. cünkü babam öyleydi. cocuklugum hep bununla yüzlesmekle gecti

babam, calistigi islerde hep bahaneler bulurdu. annem ananeme bakmak durumunda oldugundan calisamazdi, ama gecimimizi hep dedemle ananem saglardi. bi süre kendi isini denedi olmadi, dayimla denedi olmadi, baskalariyla denedi olmadi, kendi isini denedi en son bir kac sene önce yine olmadi....

ama ona simdi sorsan yine hatali baskalari...

hicbir zaman ac kalmadik, acikta kalmadik. cünkü dedem hep para verdi anneme, annem de evin ihtiyaclarini karsiladi.. ay basi kira ödenecegi zaman, neden annem elindeki parayi ona vermemis de kirayi hemen yatirmis kavgasi olurdu hep..

simdi, 55 yasinda, baska birisnin yaninda calisiyor. bilmiyorum kafasina birseyler dank ett mi, pek sesi cikmiyor cünkü..

olan bize oldu..

bu yasima kadar saglik sigortam hic yoktu.. annem 38 inde epilepsi hastasi oldu. cok uzun zaman babamdan nefret ettim. simdi ise... pek aldirmiyorum. oldugu gibi kabul ettim sanirim.. degismedi, degismeyecek de...

elmayra umarim esin toparlar.. sorumluluk sahibi biri olmayi basarir... cünkü emin ol, sen katlansan da cocuklarin buna katlanamayabilir...

Ben de hayatım boyunca sorumsuz bir erkek görmedim. Babam 25 yıl emeğiyle çalışmış bir memur. Annem evi cekip cevirmeye cocuklarını okutmaya ve onları kendine can yoldaşı yapmaya calışmış cefakar bir türk annesi.

Emre de böyle değildi. Haa yedi yıl gecti aradan. ben karaktermi değiştiremem ama o değiştirdi belli ki. Fatura ödenmiyorsa ödenmesin. Eve et girmiyorsa girmesin önemli değil onun icin.

Bu saatten sonra olamaz. İnanmıyorum gerçekten.

Bizde biliyoruz senin derdinin para olmadığı ama eşin değişmez canım
Yarın bir gün çocuğunuz olduğunda ne olacak şu an planlamıyorsun ama hiç mi çocuğunuz olmayacak

Değişmeyecek zaten. Ben de biliyorum. Hicbir zaman da cocuğum olmayacak bu adamdan.

Kimse bana kızmasın ama erkek kadından fazla para kazanmalı, hırslı olmalı
ya da eşit şartlarda olacaksın ha tabi kendim örnek değilim
Benimkinde kariyer hırs her şey var ama sanırım hepsi birlikte olmuyor:37:

Kimse bana kızmasın ama erkek kadından fazla para kazanmalı, hırslı olmalı
ya da eşit şartlarda olacaksın ha tabi kendim örnek değilim
Benimkinde kariyer hırs her şey var ama sanırım hepsi birlikte olmuyor:37:

Valla ben param cok da olsa ezen bir kadın olamam. hayatını idame ettirecek kadr kazansın yeter. Süreklilik önemli bnim icin. Bmw ye binmem şahine binerim ama hayatta birseyleri eşimle beraber edinirim. Eve giren paraya bakarım kimin ne kadar getiridğine değil

Dranascım ben sana katılamıyorum cnm.
Erkek neden kadından fazla alsınki.
Az alır veya çok alır bişi değişmezki sonuçta kazanılan ve ortaya konulan paradır eşlerin çalıştığı.
hatta bayan fazla alırsa daha iyi bile olabilir erkekte daha çok çalışma azmi olur ve sürekli olmaya çalışır:37:

Back
X