Dert yok, Sohbet var.... :)

Bu sıkıntının üstüne kantarın bir kadınla ilişkisini öğrendim aynı evde yaşıyorlarmış bir avukatmış
Bu nasıl iş anlamıyorum boşanmayalım dedi zart dedi zurt dedi abisi geldi son bir şans ver dedi
Beni ailece bunalıma soktular acaba diyip dünden beri ağladım
Bugün öğrendim hayatında başkası var ne ara bir başkası buldun gerçekten kafayı yiyeceğim

Yuhhhh demek istiyorum yani :47: hangi ara bulmuş kadını

bu senede insallah isi hallolur da yeni yilla birlikte hep yaninizda olur...

emin misin? belki seni kiskandirmak icin yapilan birseydir..

kolay gelsin...

Sağol fıstığım :34:

Bu sıkıntının üstüne kantarın bir kadınla ilişkisini öğrendim aynı evde yaşıyorlarmış bir avukatmış
Bu nasıl iş anlamıyorum boşanmayalım dedi zart dedi zurt dedi abisi geldi son bir şans ver dedi
Bugün öğrendim hayatında başkası var ne ara bir başkası buldun gerçekten kafayı yiyeceğim

verilmiş sadakan varmış canım :19:

kadın mantar gibi bir günde bitmedi tabiki,vardı ve senin haberin oldu...

dün üzülmüştüm,ama şimdi sevindim senin adına....

Altımdaki arabayı memur maaşımla nasıl aldığım konuşuluyormuş
her gün gittiğim kafe varya kuzenimin orada ortaklığım olduğu söyleniliyormuş:50:

@dranas

canımın içi üzülme kantar için.. seni aldattığını biliyorduk zaten.. bir kadınla aynı evde yaşamış, yaşamamış, çok farkı yok.. kurtardın sen kendini

iş için de henüz işler netleşmeden canını sıkma.. yeni başkan gelsin hele bir, dur bakalım..

@sevo

doğumgünün kutlu olsun canım, niye haftasonu kutluyor eşin ki? ben üzerinden bir gün bile geçse tınmam açıkçası.. doğduğum gün neyse, o gün kutlanacak.. büyük şaşalı bir şölene gerek yok, gerekirse karı koca bir pasta kesersiniz olur biter..

potuk futbol manyağı.. doğum günümde önemli bir maç vardı.. ama yine de işten iznini almış, önden eve gitmiş, çiçeeni böceeni pastasını hazırlamış, beni bekliyordu.. ne maç, ne başka bişeyi umursamadı..

eşin iş yerine çiçek göndermediğine göre, akşama bir sürpriz bekliyor seni demek ki :34:

yuhhh artık..

ağabeyi demek ki onun problemleriyle uğraşmamak için sana geliyor...sen uğraş diye...

yahu bir de yeni boşanmış yada boşanmamış bir erkekle aynı evi paylaşabilen hem cinslerimi hiç anlayamayacağım...

yok ben artık kimseyi anlamıyorum.
vallahi bak yemin ederim.

hemcinsimi anlamıyorum.
hayat arkadaşımı anlamıyorum.
hayat arkadaşımın ailesini anlamıyorum.

genel anlamda yazdım bunu ama artık güvenecek kimse kalmadı farkındamısınız? her an birilerinden kazık(!) yemek üzereymişiz gibi diken üstünde yaşıyoruz.
çok acı yaaa

Kanıtlarım tabi bunlar önemli değil ama bu kadar temiz bir insanı hükümet bir anda sildi
Başka bir ile postalayacaklar beni buna eminim her şey cumhurbaşkanına bağlı:50:

hemen kötü şeyler düşünme canım...biraz oluruna bak bakalım,gün doğmadan neler doğar...

Altımdaki arabayı memur maaşımla nasıl aldığım konuşuluyormuş
her gün gittiğim kafe varya kuzenimin orada ortaklığım olduğu söyleniliyormuş:50:

Hakkımda bir sürü şaibe çıkmış kızlar çok sinirliyim

Ne varki sende araba olarak?
Anlamadım yani memur maaşı ile araba alınamıyormuymuş?
Çok saçma...
Belki kredili aldım, belki birikimim vardı, belki ailem aldı?
Olur mu böyle saçmalık ya:47:

Kanıtlarım tabi bunlar önemli değil ama bu kadar temiz bir insanı hükümet bir anda sildi
Başka bir ile postalayacaklar beni buna eminim her şey cumhurbaşkanına bağlı:50:

dur dur ben anlamadım,
gerçekten bunu cumhurbaşkanına mı gönderdiler?
ya ben mi bu devlet işlerini anlamıyorum yoksa normal prosedür bu mu?

hay allahım beynim durdu

@dranas

canımın içi üzülme kantar için.. seni aldattığını biliyorduk zaten.. bir kadınla aynı evde yaşamış, yaşamamış, çok farkı yok.. kurtardın sen kendini

iş için de henüz işler netleşmeden canını sıkma.. yeni başkan gelsin hele bir, dur bakalım..

@sevo

doğumgünün kutlu olsun canım, niye haftasonu kutluyor eşin ki? ben üzerinden bir gün bile geçse tınmam açıkçası.. doğduğum gün neyse, o gün kutlanacak.. büyük şaşalı bir şölene gerek yok, gerekirse karı koca bir pasta kesersiniz olur biter..

potuk futbol manyağı.. doğum günümde önemli bir maç vardı.. ama yine de işten iznini almış, önden eve gitmiş, çiçeeni böceeni pastasını hazırlamış, beni bekliyordu.. ne maç, ne başka bişeyi umursamadı..

eşin iş yerine çiçek göndermediğine göre, akşama bir sürpriz bekliyor seni demek ki :34:

Asu...
Teşekkür ederim.Çok naziksin sende.Telefonda kutladığında haftasonu ayrıca kutlayacağız dedi bende benim doğumgünüm bugün haftasonu değil dedim ama haftasonuna kaldı olsun sağlık olsun.
Eşinede bak potuk motuk diyosun ama adamın maşallahı var yinede yaranamıyor sana.

Çok saçma...

Tabi memurları böcek olarak görüyorlar ya :47:
Sadece şu var çalıştığım kurumun özel bir şirketi oradan bana mesai ödeniyor yani yasal değil
Ben yeri geliyor burada akşam sekize kadar çalışıyorum ama bu hiçbir zaman göze gözükmez bu lafları yapan kişi beş olmadan çıkıp gidiyorlar

sasirdim acikcasi....dün anlattiginda gercekten ayrilmak istemedigini ama geri adim atmadigini düsünmüstüm yanilmisim...

Selammm işimi hallettim geldim havada çok güzel bugün yemek yok daha onuda hallettimmi tamamdır

kolay gelsin sarisin bomba...

Ben devlet memuruyum bir kurumun makamında çalışıyorum
Başka bir ile gönderilme durumum var

belki senin icin yeni bi baslangic olur...iyice düsün...

Hayır hayatım yönetim değişiyor hükümeti kötülemek istemiyorum ama çalıştığım adamı daha ağzına haram lokma yemeyen bir adamı bir ayın içinde bitirdiler yalan yanlış yolsuzluk haberleriyle
Sebep ne çünkü hükümete yakın değil evet gelecek kişi tarikattan biri çok siyasi bir adam ve taş üstünde taş bırakmayacağım demiş benim asli kadrom başka bir ilde zaten offf öyle işte ne olacak bilmiyorum

kötüler isini yürütür sadece...

Eşim doğumgünümü kutladı sadece hediyesi henüz ulaşmadı.

bence aksam seni büyük bi süpriz bekliyor....

Çok saçma...

Sadece şu var çalıştığım kurumun özel bir şirketi oradan bana mesai ödeniyor yani yasal değil
Ben yeri geliyor burada akşam sekize kadar çalışıyorum ama bu hiçbir zaman göze gözükmez bu lafları yapan kişiler beş olmadan çıkıp gidiyorlar

dranas sakin ol...
paniklersen bişey var zanneder millet
sakin ol...
o aptal kocanı çıkar şimdi aklından...
cehenneme gitsin yanındakini de alıp...
sen kulaklarını tıka...

Ben yeri geliyor burada akşam sekize kadar çalışıyorum ama bu hiçbir zaman göze gözükmez bu lafları yapan kişiler beş olmadan çıkıp gidiyorlar

bence birileri senin üstünden rant ve prim sağlama çabasında.
yok mu tanıdık bir avukatın falan?
guardını alsana canım ya....
kolay mı öyle adam harcamak
ay deliricem şimdi....

kedinin de olmadığı güne denk geldik iyi mi?

Back
X