• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Offf nasıl bir zihniyet taşıyor bunlari neyin kafasındalar ben anlamıyorum.

Eğer doğruysa verilmiş sadakan varmış. Kurtuldun o pislikten

"bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim"

kantar ne ki? onun arkadaşı ne olsun????

nasıl bir terbiyesizliktir bu ya.
ben böyle bir şeyi bilsem ve arkadaşım yeni boşanmış olsa,
daha gözyaşı kurumamış olsa
bunu ona söylermiyim???

söyledim de ne geçti eelime?
"unut" demek için "ümidini kes" demek için "değmez gözyaşına" demek için bile olsa
söylenir mi bu ya:47::47::47:

ayyy bugün gerçekten ben bir kez daha anladım
yok kadeş
bu hayatta kimseye güven yok!

bunu ona söylermiyim???

"unut" demek için "ümidini kes" demek için "değmez gözyaşına" demek için bile olsa

yok kadeş

@ben dranas'ın arkadaşı olsam ve böyle birşeyi bilsem daha evvelden söylerdim ona..

Eh onlar da arkadaş değil cıyan :S

Dün hissettiğim o acı şimdi nefret oldu artık hiç umursamıycam
Şu iş durumu da belli olsun da bu arada yeğenim tai kabul edilmiş annem de gelecek annem yeğenimle birlikte kalacak
Şu aşamada benim başka bir ile gitmem çok saçma
Bir de bilkentliye bu numaradan beni arama dedim yeni hat aldım ama numarasını vermemiştim benim kuzeni arıyormuş beni sormuş
Kuzen de durumu anlatmış bir süre arama kafası biraz karışık demiş benimle kuzenle baya samimi olmuş:26:

Son düzenleme:
csi,

o halde batsın bu dünya diyor ve sana Ajdadan "yine tek" gönderiyorum...

Ajda Pekkan - Yine Tek ( Yeni 2011 ) Farkın Bu - YouTube

bunu ona söylermiyim???

yok kadeş

bunu ona söylermiyim???

yok kadeş

söylediği iyi oldu canım hiç olmazsa boşu boşuna göz yaşı dökmem
Ben de saf saf üzülüyorum

o cepheyi şu an açma...

Şu iş durumu da belli olsun da bu arada yeğenim tai kabul edilmiş annem de gelecek annem yeğenimle birlikte kalacak
Bir de bilkentliye bu numaradan beni arama dedim yeni hal aldım ama numarasını vermemiştim benim kuzeni arıyormuş beni sormuş
Kuzen de durumu anlatmış bir süre arama kafası biraz karışık demiş benimle kuzenle baya samimi olmuş:26:

dranas

bazen şer gibi görünen şeyde hayır vardır..

şimdi kantarın başkasıyla yaşaması fikri sana korkunç geliyo biliyorum; ama şöyle düşün;

artık sen de istediğin gibi bilkentli ile takılabilirsin, ağzını açıp sana bişe deme hakkını kendinde bulursa da (bir kızın var, yakışıyo mu sana vs gibi) cevabı yapıştırırsın..

Offf nasıl bir zihniyet taşıyor bunlari neyin kafasındalar ben anlamıyorum.

Eğer doğruysa verilmiş sadakan varmış. Kurtuldun o pislikten

sana tamamiyle katiliyorum dün bi an icim ciz etmisti ama yanilmisim....

Gerçi emekli oldu 5 sene önce :1::1:

simdi ne yapiyor peki eniste bey?

şöyle omuzlarıma biraz masaj fena olmaz ciğerim :9:

:1: :1:

gel gel sicaklik da istermisin? daha cok yumusarsin....

dranas

şimdi kantarın başkasıyla yaşaması fikri sana korkunç geliyo biliyorum; ama şöyle düşün;

artık sen de istediğin gibi bilkentli ile takılabilirsin, ağzını açıp sana bişe deme hakkını kendinde bulursa da (bir kızın var, yakışıyo mu sana vs gibi) cevabı yapıştırırsın..

Evet canım şu durumda ikimizinde birbirimize bir şey söyleme hakkım yok

boşanmanın aşamaları var,

üzülme, karşındakini suçlama, kendini suçlama, tekrardan üzülme ve kabullenme...

gözyaşı dök...

sonuçta küçük bir şey yaşamıyorsun ki..

benim ayrılık dönemlerimde...

teyzeme sarılarak " bana herkes hayırlısı olsun..ölümün tek çaresi yok diyorlar ama ben ölüm acısı çekiyor gibiyim "
diye tüm gece ağlamıştım...

her gün ağlamıştım hatta...

üzülmenden kızmandan doğal bir şey olamaz...

doğala bırak kendini..
hatta bırak kendini sevdiklerin sarsın yaranı

söylediği iyi oldu canım hiç olmazsa boşu boşuna göz yaşı dökmem
Ben de saf saf üzülüyorum

Bir de bilkentliye bu numaradan beni arama dedim yeni hat aldım ama numarasını vermemiştim benim kuzeni arıyormuş beni sormuş

Şu günlerde böyle karışık duygular hissetmen normal; nefret kin öfke, özlem, hasret vs gibi. Ama zamanla ona karşı hiçbirşey hissetmemen normal.

Artık bekar bir kadınsın fakat duygusal karmaşandan uzaklaştıktan sonra görüş bilkentliyle. Çiviyi çiviyle sökme.

dranas

Kesinlikle haklısın muhtar yrd :D

boşanmanın aşamaları var,

üzülme, karşındakini suçlama, kendini suçlama, tekrardan üzülme ve kabullenme...

gözyaşı dök...

sonuçta küçük bir şey yaşamıyorsun ki..

benim ayrılık dönemlerimde...

teyzeme sarılarak " bana herkes hayırlısı olsun..ölümün tek çaresi yok diyorlar ama ben ölüm acısı çekiyor gibiyim "
diye tüm gece ağlamıştım...

her gün ağlamıştım hatta...

üzülmenden kızmandan doğal bir şey olamaz...

doğala bırak kendini..
hatta bırak kendini sevdiklerin sarsın yaranı

İstemesende doğala bırakmak zorundasın zaten canım
Sen istediğin kadar tepin herşey olacağına varıyor

şu günlerde böyle karışık duygular hissetmen normal; nefret kin öfke, özlem, hasret vs gibi. Ama zamanla ona karşı hiçbirşey hissetmemen normal.

Artık bekar bir kadınsın fakat duygusal karmaşandan uzaklaştıktan sonra görüş bilkentliyle. çiviyi çiviyle sökme.

Kesinlikle haklısın muhtar yrd :d

katılıyorum sana....çivi meselesine dönmesin dranas'cım...herşeyin zamanı var..

Sonra elbet hayatında yeni biri olacak...:16:

sağol muhtarım

bak sana güvendim, yardımcın oldum; birgün biri ayağını kaydırırsa, bu topicte beni barındırmazlar, bdv ye geri sürerler.. ona göre, adımlarına mukayyet ol

Ahaha beni iktidardan ederlerse seni sağ gomazlar ağsudemmmm, bdv nin pis sularına atarlar seni bacım :)

senin yerinde kim olsa ayni duygulari tasirdi....

Açmıyorum canım zaten yeni numaramı da vermedim

sana tek tavsiyem öncelikle kafani toplaman...henüz hersey daha cok taze....

Ahaha beni iktidardan ederlerse seni sağ gomazlar ağsudemmmm, bdv nin pis sularına atarlar seni bacım :)

ben csiden korkiyorum açıkçası.. (korkuyorum yazılır)

bugünkü topice getirdiği kanunlar felan.. ımm.. ne bileyim, bir devrim yapacak da hani, şimdi temelleri atıyor çaktırmadan, sonra bir gecede devirecek sankim seni..

yardımcılığa da patafixi getirecek sanırsam.. bakma öyle sessiz sakin durduğuna, sinsi sinsi takip ediyor sürekli topici ağdeta (adeta yazılır, ama mutlaka okurken ağğdeta diye okunsun)..

bilmiyorum bu ikisinden korkiyorum.. mason oyunlarıyla gel aşarı (vs yukarı) edecekler bizi gibime geliyor..

ben csiden korkiyorum açıkçası.. (korkuyorum yazılır)

bugünkü topice getirdiği kanunlar felan.. ımm.. ne bileyim, bir devrim yapacak da hani, şimdi temelleri atıyor çaktırmadan, sonra bir gecede devirecek sankim seni..

yardımcılığa da patafixi getirecek sanırsam.. bakma öyle sessiz sakin durduğuna, sinsi sinsi takip ediyor sürekli topici ağdeta (adeta yazılır, ama mutlaka okurken ağğdeta diye okunsun)..

bilmiyorum bu ikisinden korkiyorum.. mason oyunlarıyla gel aşarı (vs yukarı) edecekler bizi gibime geliyor..

ben de israilin işi olduğunu düşünüyorum, csi topiğe reklam almaktan bahsediyordu, patafix ise beni eziyordu.
Senkronize bir şekilde ilerleyecekler kanımca. Dikkatli ol, arkanı kolla, sen önden git ben seni korurum :1:

Back
X