Dert yok, Sohbet var.... :)

oy canımın içi, bileydim bu kadan sevineceğini csi ajanına verdiğim tüm sevgiyi sana verirdim..

hatta en iyisi bugünden kelli öyle yapayım

elmayraya şimdilik sevgi gösteriyorum ama sweet sahalara dönünce, ondan alıp sweete vericem

vaayyyyy sevgiyi benden almak haaa :D yazdım bunu :37:

@elmayra ve asude cadıları...

daha önce ne kadan kötü olduğunuzu söylemişmiydim acaba :35:

Kötü kedi :D

kate kalp kalbe karşıymış tam sana arkadaşlık teklifi gönderecektim senden geldi:38:
Kızımın resimleri var bakmak istersen
haa birde kantarın :((

Son düzenleme:
kati meyve sikacagi kullananiz var mi? nasil, iyi mi? ise yarar mi? almaya deger mi?

Eğer ben severim ve kullanırım diyorsan al ama alan bütün arkadaşlarım, enkaz mutfak robotu mezarlığına kaldırdıklarını söylüyorlar

Eğer ben severim ve kullanırım diyorsan al ama alan bütün arkadaşlarım, enkaz mutfak robotu mezarlığına kaldırdıklarını söylüyorlar

alinca mecbur odamda masanin üzerinde duracak.. yani elimin altinda.. fisi de takili durdu mu kullanirim gibime geliyor.. hermeyveyi sikabiliyor muyuz? mandalina portakal gibi, yoksa böyle zarli olanlari olmuyor mu??

koydum arkadaşlar resim...

oy cok güzelsin çok tatlısın kuzum, zaten dudak üstü ben de (halk arasında buna güzellik beni derler biliyosunn :D) herşeyi açıklıyor..

ama maşallah suphanallah oğlun da çooookkk yakışıklı çok tatlı

csi cadısının kızını alma, o koskoca kız, naapsın oğlun onu, ben kendi doğurduğum kızımı veririm sana gelin olaraktan :D

lisede benim bu ben yüzünden çok başım yandı..

ateşli hatun oluyormuş vesaire...

dalga konusuydum...

oy cok güzelsin çok tatlısın kuzum, zaten dudak üstü ben de (halk arasında buna güzellik beni derler biliyosunn :D) herşeyi açıklıyor..

ama maşallah suphanallah oğlun da çooookkk yakışıklı çok tatlı

csi cadısının kızını alma, o koskoca kız, naapsın oğlun onu, ben kendi doğurduğum kızımı veririm sana gelin olaraktan :D

Back
X