Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarım![]()
Günaydınnn
Hanım abla, csi,dranas,nora,elmayra,asuuu
elmayra gönder şu adamı da anlat şu gelişmeleri![]()
Asuuuu
Çok güzelsin ama en çok Göz yapını beğendim
Allah seni potuğuna bağışlasın.
günaydın canlarım![]()
elmayra gönder şu adamı da anlat şu gelişmeleri![]()
Günaydınnn
Hanım abla, csi,dranas,nora,elmayra,asuuu
Öncek, sayfada yazdım Hanım abla..
Süpriz yaptılar![]()
Kapı çaldı...
Açtım annnem,babam,kardeşim,eşim,oğlum(herşeyim ) kapıda...
Pasta almışlar mumlar yakılı iyikidoğdun dediler...
çok mutluoldummm![]()
Gördüm şimdi ne güzel tam süpriz yapmışlar sanada![]()
Tam evde bunalım takılıyodum ki geldiler. Tek kişiyken bir anda 8-9 kişi olduk![]()
Yettim :)
İstanbul'a gitti. Haftasonları olacakmış eğitim. Cumadan gidip pazar günleri döneceklermiş.
Olumlu bir hava hakimdi konuşmada. O konuştu ben dinledim. İş değişikliği yaptığını, sorumluluklarının ve bana verdiği sözlerin hala gecerli olduğunu ama onu anlamamı istedi. Beni hayal kırıklığına uğrattığının farkında olduğunu fakat orda mutlu olmadığını falan anlattı. Öyle işte. Ben pek birşey söylemedim. Karışmıyorum artık dedim. Bir ilişki bitecekse çabalasan da çabalamasan da biter nasılsa ben artık yorum yapmıyorum dedim. Madem evin erkeği sensin ben karışmıyorum artık hicbirşeye dedim.
Öyle
İstanbul'a gitti. Haftasonları olacakmış eğitim. Cumadan gidip pazar günleri döneceklermiş.
Olumlu bir hava hakimdi konuşmada. O konuştu ben dinledim. İş değişikliği yaptığını, sorumluluklarının ve bana verdiği sözlerin hala gecerli olduğunu ama onu anlamamı istedi. Beni hayal kırıklığına uğrattığının farkında olduğunu fakat orda mutlu olmadığını falan anlattı. Öyle işte. Ben pek birşey söylemedim. Karışmıyorum artık dedim. Bir ilişki bitecekse çabalasan da çabalamasan da biter nasılsa ben artık yorum yapmıyorum dedim. Madem evin erkeği sensin ben karışmıyorum artık hicbirşeye dedim.
Öyle
Pofffffff evde tekim..27 yaşıma tek girdim ..şarap içiyorum üzüm var meze olarak![]()
![]()
![]()
Kapı çaldı...
Açtım annnem,babam,kardeşim,eşim,oğlum(herşeyim ) kapıda...
Pasta almışlar mumlar yakılı iyikidoğdun dediler...
çok mutluoldummm![]()
Tam evde bunalım takılıyodum ki geldiler. Tek kişiyken bir anda 8-9 kişi olduk![]()
Kızlar dün akşam gittim ama çok güzel geçti
Allaha şükür bir sakarlık yapmadım
Kuzen ben bilkentli yemek yedik
Bilkentliyle benim kuzen baya bir kanki olmuşlar
Bana boşanmayla ilgili tek bir şey sormadı sadece seni çok merak ettim dedi
Bir de ben arabayla gelmemiştim eve birlikte döndük çok güzel araba kullanıyordu![]()
Öyle
herkese günaydin....güzel bi gün olmasini diliyorum....
kuzu biz sana demedikmi seni aksam bi süpriz bekliyor diye...sagolsun eniste yüzümüzü kara cikarmadi....hediyesi neydi bakalim....
güzel bir konuşma olmuş kuzum, hayırlara vesile olur inş..
csi haftaiçi özlüyor, sen de haftasonu özlersin artık