Dert yok, Sohbet var.... :)

yok canim nerdeeeeeeee......... o baska bir ülkede yasiyor.. ben yilbasinda gidecegim yanina..

bazen onalrf olmadan hayat daha eğlenceli olabiliyor

güle güleeee

@dranas: masallah kuzu bu bilkentli baya bi ise yaramis....keyfin pek yerinde gibi masallah....yaniliyormuyum?

@dranas: masallah kuzu bu bilkentli baya bi ise yaramis....keyfin pek yerinde gibi masallah....yaniliyormuyum?

Evet canım ya bugün mutluyum gülüyorum sanki bir şey yaşamamış gibiyim
Bilkentli sayesinde hayatıma bir renk geldi ama inşallah ben bu adama aşık olmam
Sadece arkadaş olmak istiyorum

haydi kızlar gelin yatılı kaynana derdi olan arkadaşa

Öğle tatilinin dibine vurdum bugün

Naptınız bakalım

Ben biraz fazla dışarı çıktığım zaman hocamın bana bir kere söylediği laf ben kapıdan çıkıyorum sen bacadan

Saçma olmayan yerleri tercih edebilirsin, Sonuç olarak zorla davet edilmedin.Hadsiz.

uff karnım ağrıyo

herifler ışınlanmayı buldular, adet sancısına adam gibi bir çare bulamadılar

bilim adamları halimizden anlamıyo ok, bu bilim kadınları ne yapıyo bilmiyorum ki

uff karnım ağrıyo

bilim adamları halimizden anlamıyo ok, bu bilim kadınları ne yapıyo bilmiyorum ki

genelde doğumdan sonra geçiyor bu ağrılar canım
Ben bekarken ağrıdan halsiz düşer bayılırdım artık ağrı falan hissetmiyorum

Ben bir kere kadın doğumcuya gittim bıktım bu ağrılardan diye
Doktor bana eee kolay mı yumurta kırıldı demişti

uff karnım ağrıyo

Sen niye beni sevmiyosun bugün!

Böyle ağrır işte karnın! Sıcak su torbası al ofis kücüklerden azcık koy karnına yumusatır

Sen niye beni sevmiyosun bugün!

Böyle ağrır işte karnın! Sıcak su torbası al ofis kücüklerden azcık koy karnına yumusatır

her yanım erkek dolu annem, yapamam öyle bişi

ben seni her zamanki gibi çok seviyorum ama sen topicimizi bırakıp saatlerce öğle saati keyfi yaptığın için benim seni ne kadar çok sevdiğimi unutmuş olabilirsin :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…