yok canim nerdeeeeeeee......... o baska bir ülkede yasiyor.. ben yilbasinda gidecegim yanina..
Hayatımda böyle saçma topik göremdim sınvamı giriyoruz konuşma için geliyo insanlar aman osmanlı devleti gibi hadii ne yapıosanız yapın öff saçma saçma işlerr k.bkmyın ama harbiden saçmaaaa yaniii hadii ancımm
bazen onalrf olmadan hayat daha eğlenceli olabiliyor
güle güleeee
evet ama biz eylül basindan beri görüsemedik daha.. Bu kadar uzun olunca da kötü oluyor...
@dranas: masallah kuzu bu bilkentli baya bi ise yaramis....keyfin pek yerinde gibi masallah....yaniliyormuyum?
Evet canım ya bugün mutluyum gülüyorum sanki bir şey yaşamamış gibiyim
Bilkentli sayesinde hayatıma bir renk geldi ama inşallah ben bu adama aşık olmam
Sadece arkadaş olmak istiyorum
birine haddini bildirmediysem, senin için cevap vermedim csi hanım, çabuk beni de sar
Öğle tatilinin dibine vurdum bugün
Naptınız bakalım
Öğle tatilinin dibine vurdum bugün
Naptınız bakalım
Benim öğle tatilim olmadığı için ben genelde ofiste yemek yiyorum
bir de topicin mıhtarı olcak
kayboldun gittin
Hayatımda böyle saçma topik göremdim sınvamı giriyoruz konuşma için geliyo insanlar aman osmanlı devleti gibi hadii ne yapıosanız yapın öff saçma saçma işlerr k.bkmyın ama harbiden saçmaaaa yaniii hadii ancımm
uff karnım ağrıyo
herifler ışınlanmayı buldular, adet sancısına adam gibi bir çare bulamadılar
bilim adamları halimizden anlamıyo ok, bu bilim kadınları ne yapıyo bilmiyorum ki
uff karnım ağrıyo
herifler ışınlanmayı buldular, adet sancısına adam gibi bir çare bulamadılar
bilim adamları halimizden anlamıyo ok, bu bilim kadınları ne yapıyo bilmiyorum ki
Benim var 45 dakika ama bugün 1 saat 15 dakika daha ekledim haneme
Aşağılamışlar topiğimizi :d muhtar yard sesini cıkarmamış mapıs yüzünden
Sen niye beni sevmiyosun bugün!
Böyle ağrır işte karnın! Sıcak su torbası al ofis kücüklerden azcık koy karnına yumusatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?